Şimdi Ara

Shaiya Online(aeriagames) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
0
Favori
120.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben üye olmaya çalışıyom email geliyo tıklıyom şifre gir dio ne girsem kabul etmiyo
  • ya arkadaslar fighter sıktı yeni karakter actim ranger oldum ama statlara neye vermem gerektigini bilmiyorum lutfen biri bana ranger stat dagilimini anlatabilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: devildev

ya arkadaslar fighter sıktı yeni karakter actim ranger oldum ama statlara neye vermem gerektigini bilmiyorum lutfen biri bana ranger stat dagilimini anlatabilirmi

3 str 2 dex gidebilirsin
  • ok sagol
  • rangerida sevmedim su mageyi cok ovduler bi daha bakayim su mageye olmazsa onla devam ederim bu arada mage pointleri full int demi
  • quote:

rangerida sevmedim su mageyi cok ovduler bi daha bakayim su mageye olmazsa onla devam ederim bu arada mage pointleri full int demi

Öylede verebilirsin ben pek mage kasmadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: * Deniz *

quote:

bu arada anketi yaptim hic bi sey gelmedi

Anketi söyleyen arkadaşa çok teşekkür ederim benim 50 Ap geldi

Önemli değil. Bu arada ben 2 serverdayım T ile başlayan şu an türk guildi varsa light ta whisper atsın ismim TheJacKPoT yada ben atayım ismini sölesin.

• Arkadaşlar 1.Serverde Lailahta 3 tane Türk guildi var .Ben Elite Turks guildindeyim girebilmeniz için 16 yaşından büyük ve 20 level olmanız gerekmektedir

1.Elite_Turks
    2.Son Osmanlı
    3.Turkısh Raki
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaRTy_TiMe

kascağını sanmıyorum bak sistem gereksinimleri burda:

Minimum System Requirement
    Age The first requirement is that you are age 18 or older

OS Windows XP or Vista 32

CPU Intel Pentium 4 class processor or AMD Athlon XP, at 1.5 GHz or faster

Video Card GeForce FX class or ATI Radeon 9600 with 128MB of dedicated VRAM or better

System Memory 512MB of RAM or more

Sound 16-bit, DirectX compliant sound card

DirectX 9.0c or better

Drive Space 1.8 GB of HDD space, plus additional for new game content

teşekkürler bir deneyelim o halde

• mage yide begenmedim defencer la priesti de bi denicem
  • TUM KARAKTERLERİ DENEDİM EN COK MAGE Yİ BEGENDİM MAGEYLE DEVAM ETCEM BUNDAN SONRA OYUNDAKİ ADİM OnlyLord
  • Arkadaşlar nicklerimiz sabit olunca benim şuan sabit hepsini yazalım birbirimizle oyun içinde yardımlaşırız whisperdan benim nick Sky_Fire
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvengs

ya ben üye olmaya çalışıyom email geliyo tıklıyom şifre gir dio ne girsem kabul etmiyo

hala bi şifre alamadım
  • arkadaslar sifreniz icin sifrenizde en az 1 karakter buyuk olmali ve en az bi rakam olmali mesela sifreniz ''donanimhaber'' olcaksa boyle yazmaniz gerek ''Donanimhaber1'' bunun gibi artik sifreniz neyse ona gore uyarlicaksiniz bu arada 18 lwl olcam %90 dayim ama server kapandi artik yarina 18 olup seti adama duzcem
    bu arada mage oldugum icim priestlere bagimliyim yoksa cok zor kasiyom priestden buflari aliyom gidiyom kasiyom sagolsun priestler yok eliacik surekli bana buff veriyolar hepsi 50 lwl

• quote:

Orjinalden alıntı: * Deniz *

quote:

11 lwl oldum cok eglenceli simdiye kada hic sıkılmadim ama heal sp ve mana potlar nerden aliniyo bulamadim

Ben sana whisper attım ama görmedim galiba.Medicine Merchant tan alabilirsin

Potlar biraz pahalı gibi ya...

Arkadaslar 2. server'da oynayan varsa Friend'e eklesin.. Beraber kasarız..

Oyundaki nickim NoRemorse
  • Hp nize göre pot almanızı tavsiye ederim9.000 goldluk potlardan 30 35 level aşağısının ihtiyacı yok.Ayıca 40 olun görüceksiniz moblardan sürekli pot düşecek
  • slm herkeze gunaydin oyun acildimi?
  • quote:

slm herkeze gunaydin oyun acildimi?

Server ne zaman kapandı ben en son çıkarken açıktı saat 02:10 falandı.
  • ya arkadaslar ranger actim oyundaki adim Titan_Lord bir sey sorcam rangerlerin stat dagilimi nasil oluyot

edit :tamam sorun cozuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *HardCore* -- 10 Temmuz 2008; 21:57:09 >
  • Guilde girmişsin devildev
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.