Şimdi Ara

Shaman Arena ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süre pve oynadıktan sonra arena/pvp yapmaya karar verdim.

-75k honor
    - [Deadly Gladiator's Mail Gauntlets] (elemental) var.

Arkadaşlarım warrior ve mage. 2vs2 3vs3 yapıyoruz. honorlar'ımı hateful alarak harcayacağım.Sizce resto mu alsam daha iyi olur yoksa elemental mi ? Bazıları 2tane elemental 3tane resto al diyor (+50ress için) Ne yapacağıma karar veremedim.

Setup:
    -Shaman-Mage
    -Shaman-Warrior
    -Shaman-Mage-Warrior

Not: Uzun süre resto olarak pve yaptığım için değişik talentları(elemental) merak ediyorum.O yüzden elemental daha çok istiyorum ama arenada bu setuplarda hangisi iyi giderse ona göre alıyım.

• elemental olarak pvp yapmak istiyorsan pve gear giymeni tavsiye ederim bosslara 10k attığım Lightning bolt pvp gear ile warlock a 1.5k cakınca ister istemez moralin bozuluyor zaten kaybediyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Private

elemental olarak pvp yapmak istiyorsan pve gear giymeni tavsiye ederim bosslara 10k attığım Lightning bolt pvp gear ile warlock a 1.5k cakınca ister istemez moralin bozuluyor zaten kaybediyorsun
    Pve'yi resto olarak yaptığım için resto valorous gearım var.Elemental gearım yok. Honor ile PvP/Arena gearı alacağım.Yukarıda da belirttiğim gibi ne alacağıma karar veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frosttrapper

Pve'yi resto olarak yaptığım için resto valorous gearım var.Elemental gearım yok. Honor ile PvP/Arena gearı alacağım.Yukarıda da belirttiğim gibi ne alacağıma karar veremedim.

Alıntıları Göster
    Başka kimsenin fikri yok mu arkadaşlar ? Bugün almam gerekiyor biran önce 75k limit olduğu için honor alamıyorum battlegroundlardan.Lütfen bekliyorum yardımlarınızı

• quote:

Başka kimsenin fikri yok mu arkadaşlar ? Bugün almam gerekiyor biran önce 75k limit olduğu için honor alamıyorum battlegroundlardan.Lütfen bekliyorum yardımlarınızı

Alıntıları Göster
    benim nacizade fikrim resto
    çünkü mage ve warrla yola çıkıyorsun
    cd olayın zaten zayıf
    arkadanda healer yok o iş de sana kalıcak gibi bu dizilim de
    hem pveden de alışıksın da

• quote:

Orijinalden alıntı: tritone

benim nacizade fikrim resto
    çünkü mage ve warrla yola çıkıyorsun
    cd olayın zaten zayıf
    arkadanda healer yok o iş de sana kalıcak gibi bu dizilim de
    hem pveden de alışıksın da

Alıntıları Göster
    Arkamızda healer olmaması beni de düşündürdü. Aklıma şu iki durum geldi :

Diyelim shaman(resto)-mage olarak girdik.Karşı tarafta healer+dps var.mage tek başına karşı tarafın dps'sine yüklenicek.Ama healerları olduğu için adam ölmeyecek.Healerın da manası bitmesse yenilicez.

Ama ikimiz de dps olsak bir anda karşı tarafa yüklenirsek ikisinide sırayla alabiliriz gibi geliyor.Acaba yanlış mı düşünüyorum ?

Yani arena da karşı tarafa bir anda yapabilidiğimiz kadar dps yapmak daha iyi olur gibi geliyor. Yoksa arkadaşım dps yaparken benim onu heallamam mı daha doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frosttrapper -- 10 Haziran 2009; 15:33:21 >

• quote:

Arkamızda healer olmaması beni de düşündürdü. Aklıma şu iki durum geldi :

Diyelim shaman(resto)-mage olarak girdik.Karşı tarafta healer+dps var.mage tek başına karşı tarafın dps'sine yüklenicek.Ama healerları olduğu için adam ölmeyecek.Healerın da manası bitmesse yenilicez.

Ama ikimiz de dps olsak bir anda karşı tarafa yüklenirsek ikisinide sırayla alabiliriz gibi geliyor.Acaba yanlış mı düşünüyorum ?

Yani arena da karşı tarafa bir anda yapabilidiğimiz kadar dps yapmak daha iyi olur gibi geliyor. Yoksa arkadaşım dps yaparken benim onu heallamam mı daha doğru

Alıntıları Göster
    Eğer 2 DPS'li takım varsa benim fikrim instant nuke olan bir class olması zorunlu yönünden. Rog mesela. Shamanda shock at, lava burst cast et, chain at derken ret pala Judge CS DS bir koyar ne olduğunu bile anlayamadan ölmüş olursun. I Healer olmak daha mantıklı. Hem mage frost olursa CCsi fazla olduğundan daha rahat kesersiniz. Ama Shammy-Warr daha iyi olur. Özellikle de Arms'sa ölmez zaten mübarek bir heal atıyorlar kendilerine kafayı sıyırıyorum klavye başında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 10 Haziran 2009; 15:52:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Krothu

Eğer 2 DPS'li takım varsa benim fikrim instant nuke olan bir class olması zorunlu yönünden. Rog mesela. Shamanda shock at, lava burst cast et, chain at derken ret pala Judge CS DS bir koyar ne olduğunu bile anlayamadan ölmüş olursun. I Healer olmak daha mantıklı. Hem mage frost olursa CCsi fazla olduğundan daha rahat kesersiniz. Ama Shammy-Warr daha iyi olur. Özellikle de Arms'sa ölmez zaten mübarek bir heal atıyorlar kendilerine kafayı sıyırıyorum klavye başında.

Alıntıları Göster
    1 healer 1 dpste healerın dayanıklılığına bakar olay
    hangi healer önce düşerse diğeri kazanır, eğer eşin rogsa senin roga dalma ihtimalleri daha çok mage de öle
    sen enchancment olsan dümdüz gidersin ama arkanda dru şart
    çünkü senin cc zayıflığını birinin kapatması lazım
    size burst dmg takımı bence olmaz 2 dps bence giremezsiniz
    aslında olay size bakıyo
    biz burda yazıoz da
    deneyin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Krothu

Alıntıları Göster
    Yorumlarınız için teşekkürler

Aslında restodan bıktığım için elementalin olup olamayacağını bu kadar çok soruyorum
    Ama sanırım herkesin ortak fikri resto olmam gerektiği yönünde.
    Ve elemental olursam ben chain -Bolt-Lava Burst atana kadar çok tan ölürüm etrafta bu kadar paladin/DK olduktan sonra..

Yani "resto her durumda daha mantıklı oluyor .Kesinlikle resto olman lazım,elemental olman işinize yaramaz" diyorsunuz dimi ?

NOT: warrior = arms (savage/deadly/hateful karışık gearı var)
    mage = frost/fire/arcane hepsi olabilir (o da gear yapmaya başladı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frosttrapper -- 10 Haziran 2009; 16:33:04 >

• quote:

Aslında restodan bıktığım için elementalin olup olamayacağını bu kadar çok soruyorum
    Ve elemental olursam ben chain -Bolt-Lava Burst atana kadar çok tan ölürüm etrafta bu kadar paladin/DK olduktan sonra..

Yani "resto her durumda daha mantıklı oluyor .Kesinlikle resto olman lazım,elemental olman işinize yaramaz" diyorsunuz dimi ?

Alıntıları Göster
    Ben Frost Mage olarak TBC zamanında enhancement shaman bir arkadaşımla 2v2 yaptım ve hiç de fena değildi 1.9k gibi bir rating vardı Bloodlust ve Icy Veins birleşince inanılmaz bir nuke yapar Mage önemli olan nokta koordine olmanız Healerın heallerini engellemeniz o döngüyü iyi kurmalısınız bunu da konuşarak ventrilo gibi programlar yardımıyla yaparsınız mesela Mage CS çaktı CD'ye girdi CS cooldown'da iken senin healerı kovalaman ve Earthshock ile engellemen lazım bu tarz takım çalışmasıyla 2v2 de 3v3 de healersız olarak da iş yapabilirsiniz tabi healersız oynamaya alışmanız biraz zaman alır bıkmadan düşük ratinglerde sistemi oturtmak için maçlarınız yapmalısınız öyle hemen girip 1.9-2k rating zorlayalım demeyin sadece zaman verin dps olarak da iş yaparsınız tabi set up Ele Shaman-Hunter-Mage şeklinde olsa daha fena olur ya da Ele sham-Hunter-Warr neyse kolay gelsin umarım güzel maçlar çıkarırsınız

• quote:

Alıntıları Göster
    eğer yüksek rating hedefliyorsan mutlaka resto ol. hem zaten gearin de varmış pve için, pvp eksiklerini öyle tamamlarsın. elemental iyi güzel hoş da, 3vs3 de her zaman ilk target olursun, yeterli survive özelliklerin olmadığı için de 2 dps in nukesinde dmg yapmayı bırak ayakta kalamazsın. resto shaman su aralara baya iyi arenada. ilerki sezonlarda druidler önüne geçmeden şimdi shamanın zevkini çıkarmaya bak resto olarak. arkanda bi disp pri olmadan elemental arenaya girince beleş kill olursun en fazla.

eğer resi trinketin falan varsa yani fazlaysa resilin 5x resto giymeni tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elemriel

Ben Frost Mage olarak TBC zamanında enhancement shaman bir arkadaşımla 2v2 yaptım ve hiç de fena değildi 1.9k gibi bir rating vardı Bloodlust ve Icy Veins birleşince inanılmaz bir nuke yapar Mage önemli olan nokta koordine olmanız Healerın heallerini engellemeniz o döngüyü iyi kurmalısınız bunu da konuşarak ventrilo gibi programlar yardımıyla yaparsınız mesela Mage CS çaktı CD'ye girdi CS cooldown'da iken senin healerı kovalaman ve Earthshock ile engellemen lazım bu tarz takım çalışmasıyla 2v2 de 3v3 de healersız olarak da iş yapabilirsiniz tabi healersız oynamaya alışmanız biraz zaman alır bıkmadan düşük ratinglerde sistemi oturtmak için maçlarınız yapmalısınız öyle hemen girip 1.9-2k rating zorlayalım demeyin sadece zaman verin dps olarak da iş yaparsınız tabi set up Ele Shaman-Hunter-Mage şeklinde olsa daha fena olur ya da Ele sham-Hunter-Warr neyse kolay gelsin umarım güzel maçlar çıkarırsınız

Alıntıları Göster
    herşeyi boşverin, healersız warrı düşünebiliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: tritone

herşeyi boşverin, healersız warrı düşünebiliyor musunuz?

Alıntıları Göster
    Hepinize ayrı ayrı teşekkürler

@Elemriel

Enhancement gearım olsa iyi olurdu çünkü cast time olmadığı için beklemeden dps yapabiliyorsun ama resto pve gearım olduğu için enhancement gear toplamam çok zor.Dileklerin için teşekkürler

@Güntülü

Anladım:) Yani kesinlikle resto olmam gerekiyor bu kadar kişi resto diyorsa

Sadece pve gearı topladığım için malasef ress üzerine hiçbir itemım yok.Hatta epic pvp trinketim bile yok.Yani sıfırdan başlıyorum her şeyi kasmaya. sadece [Deadly Gladiator's Mail Gauntlets] (elemental) var.

5 tane resto hateful için mi uğraşıyım yoksa elime bu elemental itemını takıp başka biyere daha elemental takıp +50ress almam geri kalan 3 yeri de restoyla doldurmam mı iyi olur ?

@tritone

Haklısın Ama dediğim gibi restodan sıkıldığım için elementale takmıştım kafayı

• quote:

Hepinize ayrı ayrı teşekkürler

@Elemriel

Enhancement gearım olsa iyi olurdu çünkü cast time olmadığı için beklemeden dps yapabiliyorsun ama resto pve gearım olduğu için enhancement gear toplamam çok zor.Dileklerin için teşekkürler

@Güntülü

Anladım:) Yani kesinlikle resto olmam gerekiyor bu kadar kişi resto diyorsa

Sadece pve gearı topladığım için malasef ress üzerine hiçbir itemım yok.Hatta epic pvp trinketim bile yok.Yani sıfırdan başlıyorum her şeyi kasmaya. sadece [Deadly Gladiator's Mail Gauntlets] (elemental) var.

5 tane resto hateful için mi uğraşıyım yoksa elime bu elemental itemını takıp başka biyere daha elemental takıp +50ress almam geri kalan 3 yeri de restoyla doldurmam mı iyi olur ?

@tritone

Haklısın Ama dediğim gibi restodan sıkıldığım için elementale takmıştım kafayı

Alıntıları Göster
    up

• quote:

up

Alıntıları Göster
    arkadaşım shaman değilim fakat arkadaşımın karakteriyle bir çok arena maçına girdim. Elementalle olmuyor malesef damage çok güzel fakat artık tüm oyuncular shamanı healer görmeye alışmış. Arenadaki taktiklerin büyük bölümüde önce healeri öldürmektir. Bu yüzden rakibe iki tane vuramadan ölüyorsun. Bence restodan başka şansın yok. illaha elemental oynanacaksa 5v5 iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 10 Haziran 2009; 18:49:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: moffaka

arkadaşım shaman değilim fakat arkadaşımın karakteriyle bir çok arena maçına girdim. Elementalle olmuyor malesef damage çok güzel fakat artık tüm oyuncular shamanı healer görmeye alışmış. Arenadaki taktiklerin büyük bölümüde önce healeri öldürmektir. Bu yüzden rakibe iki tane vuramadan ölüyorsun. Bence restodan başka şansın yok. illaha elemental oynanacaksa 5v5 iyidir.

Alıntıları Göster
    3x elem 2x resto seti al geri kalan wrist belt feet vs de elem gearı alacaksın yani crit

• quote:

3x elem 2x resto seti al geri kalan wrist belt feet vs de elem gearı alacaksın yani crit

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Private

resto olacağım ama 3tane eleemntal +geri kalanı da elemental almam mantıksız değil mi :S

• quote:

Orijinalden alıntı: moffaka

Alıntıları Göster
    o zaman tek şansım resto Kararımı verdim :) çünkü kime sorduysam resto dedi artık gidip elemental almak olmaz :) Şimdi artık son sorularımı soruyorum.Cevap veren+ilgilenen herkese çok teşekkür ederim bu son soruma da cevap verecek olanlara da ayrıca teşekkür ederim.

-Resto olacağım.
    -75k honorım 261 arena puanım var.

200 arena puanı+bir miktar honor ile eldiveni aldım. omuzluğu aldım şimdi gidip chesti de alacağım bugün 3 tane resto hatefulum olmuş olucak yarın da diğerlerini almaya çalışırım

1.Soru : 5xhateful resto almayı düşünüyorum 2sini zaten aldım 3.yü de almaya gidiyorum. Doğru yapıyorum dimi ? +50ress için seti bozmama gerek yok bence.

2.soru : gem ve enchantlarda neye dikkat etmeliyim arena/pvp için ? stamina sanırım ama önem sırasına göre sıralarsanız sevinirim

• quote:

o zaman tek şansım resto Kararımı verdim :) çünkü kime sorduysam resto dedi artık gidip elemental almak olmaz :) Şimdi artık son sorularımı soruyorum.Cevap veren+ilgilenen herkese çok teşekkür ederim bu son soruma da cevap verecek olanlara da ayrıca teşekkür ederim.

-Resto olacağım.
    -75k honorım 261 arena puanım var.

200 arena puanı+bir miktar honor ile eldiveni aldım. omuzluğu aldım şimdi gidip chesti de alacağım bugün 3 tane resto hatefulum olmuş olucak yarın da diğerlerini almaya çalışırım

1.Soru : 5xhateful resto almayı düşünüyorum 2sini zaten aldım 3.yü de almaya gidiyorum. Doğru yapıyorum dimi ? +50ress için seti bozmama gerek yok bence.

2.soru : gem ve enchantlarda neye dikkat etmeliyim arena/pvp için ? stamina sanırım ama önem sırasına göre sıralarsanız sevinirim

Alıntıları Göster
    yahu resto shamanlar elemental gearı kullanıyor pvp de istersen en yüksek rating dekilere bak vakit erkenken resto gearı alma

talent olaraktahttp://www.wowhead.com/?talent#hZMgg0oZVcfuchsekbIRt:Lqjc bunu kullanırsan 4 set bonusu almana gerek yok boşuna +50 res den olma gemlerde stamina ve resi 20k hp+ 850 res yeterli başlangıc için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Private -- 10 Haziran 2009; 21:08:28 >

• quote:

yahu resto shamanlar elemental gearı kullanıyor pvp de istersen en yüksek rating dekilere bak vakit erkenken resto gearı alma

talent olaraktahttp://www.wowhead.com/?talent#hZMgg0oZVcfuchsekbIRt:Lqjc bunu kullanırsan 4 set bonusu almana gerek yok boşuna +50 res den olma gemlerde stamina ve resi 20k hp+ 850 res yeterli başlangıc için

Alıntıları Göster
    Arena'dada Resto olmalısın bence ;)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.