Şimdi Ara

Shaman King (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
7.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Anarşo

quote:

Orijinalden alıntı: metroid

Ben sorunun cevabını biliyorum.

Söyle o zaman.

Aynen O zaman söylese hiç fena olmaz biliyorum diyeceğine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTimes -- 2 Mayıs 2015; 22:43:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wonder woman'dan konusunda yazdığımı burayada yazıcam

B2-C1 seviyesinde ingilizcem var.
    Yarım yamak değil.
    Animeyi bitirince zaten anime ile manga aynıdır diyip 300.sayıdan sonrasını okudum ama sonradan farkettim.
    Hao ölüyor gibi birşey oluyor ama Shaman king turnuvasınıda kazanıyor.
    Yani Animedeki gibi değilde kendi kazanıyor turnuvayı adilce ve Shaman king olup şu 6 god'mu ne var 6 Tanrıdan bir tanesi oluyor.
    sonrA gel zaman git zaman anna ile yoh 16 yaşlarındalarken bir bölgede Savaş helikopterinin saldırısına uğruyor ve o zaman hana yeni doğmuştur vede hana anna'nın kucağındadır.
    Neyse saldırıya durduramaz ve üçüde ölür.
    Hao'nun yanına gelirler ve hao tanrı olmuştur.
    Anna Hao'yu tehdit eder ve hana'yı diriltmesini ister ama kendilerine nolduğu gösterilmez.
    Hana ise her Shaman fight'a I'm the only one who beat Yoh asakura yani yoh asakurayı yenebile tek kişiyim der ve yoh ve anna hiç gözükmez.
    Ölü değilmi belirsiz. Hatta bi sayıda hana tekrar ölür tekrar hao'nun yanına gider ama bir şart sunar ve 13 yaşındaki yoh asakurayı canlı hale getirip onla dövüşmesini ister ve yoh ile hana dövüşürken gelecekteki oluma ders vermeliyim falan der.
    Ama gel görki Shaman king chapter 300'da daha yetişkin halde gözüküyorlar ama flowers death zero 20.ci sayıya kadar ölüler galiba.

acaba yarım yamalak okuduğum bir yer var mı ?
    Kaçırdığım nokta ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTimes -- 3 Mayıs 2015; 0:23:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FreezeTimes

Wonder woman'dan konusunda yazdığımı burayada yazıcam

B2-C1 seviyesinde ingilizcem var.
    Yarım yamak değil.
    Animeyi bitirince zaten anime ile manga aynıdır diyip 300.sayıdan sonrasını okudum ama sonradan farkettim.
    Hao ölüyor gibi birşey oluyor ama Shaman king turnuvasınıda kazanıyor.
    Yani Animedeki gibi değilde kendi kazanıyor turnuvayı adilce ve Shaman king olup şu 6 god'mu ne var 6 Tanrıdan bir tanesi oluyor.
    sonrA gel zaman git zaman anna ile yoh 16 yaşlarındalarken bir bölgede Savaş helikopterinin saldırısına uğruyor ve o zaman hana yeni doğmuştur vede hana anna'nın kucağındadır.
    Neyse saldırıya durduramaz ve üçüde ölür.
    Hao'nun yanına gelirler ve hao tanrı olmuştur.
    Anna Hao'yu tehdit eder ve hana'yı diriltmesini ister ama kendilerine nolduğu gösterilmez.
    Hana ise her Shaman fight'a I'm the only one who beat Yoh asakura yani yoh asakurayı yenebile tek kişiyim der ve yoh ve anna hiç gözükmez.
    Ölü değilmi belirsiz. Hatta bi sayıda hana tekrar ölür tekrar hao'nun yanına gider ama bir şart sunar ve 13 yaşındaki yoh asakurayı canlı hale getirip onla dövüşmesini ister ve yoh ile hana dövüşürken gelecekteki oluma ders vermeliyim falan der.
    Ama gel görki Shaman king chapter 300'da daha yetişkin halde gözüküyorlar ama flowers death zero 20.ci sayıya kadar ölüler galiba.

acaba yarım yamalak okuduğum bir yer var mı ?
    Kaçırdığım nokta ?

2 ihtimal var yorumuna göre
    ya onu açıkladılar ilerki bölümlerde
    ya da şu an 20. bölümdeyse ileride açıklayacaklar. Belki de okuyucu yorumlu olacaktır?

• İzlediğim en iyi animelerden...Faust ve Eliza'nın sonsuz bağlılıklarından dolayı gitarıma Eliza ismini vermiştim,bende yeri çok ayrıdır.

Shaman King

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerHauptmann -- 13 Mayıs 2015; 17:16:50 >
  • 8.bölümü bitirdim ama hala beklediğim patlamayı yapamadı.

Bu kadar güzel yorumdan sonra hayal kırıklığı oldu.

Shaman king yarışması hangi bölümde başlıyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matt Jeevas

8.bölümü bitirdim ama hala beklediğim patlamayı yapamadı.

Bu kadar güzel yorumdan sonra hayal kırıklığı oldu.

Shaman king yarışması hangi bölümde başlıyo?

Daha var hocam
  • Eskiden jetix te hep türkçe verirlerdi neden türkçesi artık bulunmuyor ki ben tüm bölümleri türkçe dublaj olarak izlemiştim.
  • bulabilsek şu dublajlıyı keşke
  • Arkadaşlar ben eskiden jetix te türkçe bölümlerini izliyordum sonra nedense aklıma tekrar geldi bu çizgi filmİ japonca olup türkçe altyazılı bölümlerini izleyip bitirdim isteyenlere link verebilirim sorum şu gerisini anlamadım bir türlü manga diyorlar başka bir şey diyorlar anime de çok çok saçma bitti gibi geliyor bana gerisini çok merak ediyorum ama doğru bir sırayla okumam lazım bana yardımcı olurmusunuz yani manga dan mı başlamam lazım ondan sonra neye geçecem ve bildiğime göre manga da full çeviri yok bazı bölümler var yardımcı olursanız çok iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus271 -- 18 Temmuz 2015; 13:23:43 >
  • yunus271 Y kullanıcısına yanıt
    Bende shaman king'in ingilizcesi var, duruyor. okuyacağım diye bekliyorum hep. ingilizcen varsa oku sen de.
  • küçükken okuldan dönünce zevkle izlerdim tam anlamazdım ama neyse
  • yunus271 Y kullanıcısına yanıt
    Tamam olur
  • konuyu hortlatmak gibi olmasında mangasını okuyabileceğim bir site önerebilirmisiniz.(ingilizce olabilir.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesis71421

konuyu hortlatmak gibi olmasında mangasını okuyabileceğim bir site önerebilirmisiniz.(ingilizce olabilir.)

aşağıda shaman king mangası ve yan hikayelerine ulaşabilirsin.

www.mangareader.net
    Shaman King Manga - Read Shaman King Online For Free
    http://www.mangareader.net/shaman-king

www.mangareader.net
    Shaman King 0 Manga - Read Shaman King 0 Online For Free
    http://www.mangareader.net/shaman-king-0

www.mangareader.net
    Shaman King Flowers Manga - Read Shaman King Flowers Online For Free
    http://www.mangareader.net/shaman-king-flowers

• dergul D kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam cok makbule gecti

• 2 hafta oldu galiba bitireli.
    Sınav haftam olmasına rağmen o haftada bitirdim hemen :)
    Jetix'te yayınlanırken çok küçüktüm hatırladığım tek şey Opening'i bir de Faust'la Yoh'un dövüştüğü sahne idi.
    Meğer bilmediğim ne çok şey varmış :)

Anime benim için çok güzel ama belki sonu biraz hızlı olmuş gibi geldi.

• allahını seven şu şaman kingin tr dublajını bulsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

2 hafta oldu galiba bitireli.
    Sınav haftam olmasına rağmen o haftada bitirdim hemen :)
    Jetix'te yayınlanırken çok küçüktüm hatırladığım tek şey Opening'i bir de Faust'la Yoh'un dövüştüğü sahne idi.
    Meğer bilmediğim ne çok şey varmış :)

Anime benim için çok güzel ama belki sonu biraz hızlı olmuş gibi geldi.
    Jetixde çokk küçükken izlerdim şu an yaşım 29 anime sevdalısıyım ve beni animelere başlatan animeler ile tanıştıran seri Shaman king dir :))
  • aga be konuyu gördüm gözlerim doldu

• 2021 Nisan yayın sezonu için Shaman King Remake duyuruldu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.