Shaman King (4. sayfa)
-
-
Sıradan bir shounen niteliğinde olduğu sonradan fark edilen eser -
Daha kötüsü olduğunu söylemişti mangayi okuyan bi arkadaş.quote:
Orijinalden alıntı: Zodion
Sıradan bir shounen niteliğinde olduğu sonradan fark edilen eser
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıradan shounen animesinin mangası da sıradandır pekalaquote:
Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow
Daha kötüsü olduğunu söylemişti mangayi okuyan bi arkadaş.
Alıntıları Göster -
Küçükken jetix'te izlediğim anime remake olarak geri dönmesi beni mutlu etti. Ve bu sefer 2021 nisan ayında remake olarak çıkacak anime mangaya sadık kalacaklarmış.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
şaman kingin 64 bölümü tr dublajı olan varsa 1000 TL vermeye hazırım beyler
-
Türkçe dublaj olan bölümlerini nereden bulabilirim ?
-
Altyazili nie izlemiyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nostaljiyi yaşamak için hocam . Bende arıyorum tr dublajlısını ama yok maalesef . Acaba dublajı yapan stüdyoyu bulup email falan atsak arşivden falan çıkarırlar mı ?
-
Cok zor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben dublajlayım bari
-
Sıradan bir anime ve kullanılan yaşlarda büyük problem var. Bir kere 13 yaş çok düşük, bu yaşa nazaran aşırı şiddet içeriyor ve orada betimlenen karakter tiplemelerine de zerre uymuyor. Remake'ini de izledim ama onda durum daha da vahim.
13 yaşında diyor, sonra 5 sene öncesini anlatıyor güya, yaş olur 8, ama bunlar aşktan meşkten bahsediyorlar. Bari yap karakterleri 20, 5 sene öncesi diye bölüm yap, 15 yaşında olsunlar, ha diyelim ergenler aşık oldu birbirine. 8 yaşındaki veletlere aşk-meşk gibi saçma senaryolar yazmanın ve de 8 yaşındaki çocukları 12-13 yaşındaymış gibi çizmenin bir manası da bulunmuyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X