Şimdi Ara

ShAmAn KiNg(GeLiN SoHBeT eDeLiM) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.051
Cevap
0
Favori
86.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: junve anna

en komik saç sitili bence rionun

renin amcasınınki daha komik(saçı varmıydı ) hele o kafası yokmu ejderhanın kafasınını da ondan yapmıştı :)
  • quote:

ne sacı yaw en buyuk hayal kırıklıgı degilmiydi konu benim en byuk hayal kırıklıım yoh ile renin berabere kalması oldu ren nasıl yenemes akıl var mantık var oh ne ala bende girrim bi magaraya sonra zeke biberonla sut verriiim olur mu hiç ole sey

bu arada arklar çok sagolun ogutleriniz için bu arada analitik berbattı :S ama tabiki bu sorumluluklardan dolayı deil baska olaylardan dolayı ama en azından artık ders calısıyorum eger özel hayatıjm duzene girerse hersey faklı olacak ben çok gaz bi insanımdır butun hayatım tek bir olaya bakar

• analitik basit bişi tek bilmen gereken y = mx+n başka hiç bişi ezbelermedim bana bişeyde olmadı
    ne ise şimdi der başlatmayalım :D ...

Zeke biberon süt o başta yazdığından hiçbiş i anlamadım ?
  • analitik kolay ama aklının sınavda olması gerekir sınavdayken baska seyler dusunursen olmuomus bunu ogrendim

yaw hani yoh tunele girio sonra renle berabere kalıo ya anlamsız bir sekilde yani o kadar bartmıslarki bu tunel olayını (gerci tamam çok onemli hem gercekte hem burda hatta ruhundaki bazı gucleri de ortaya cıkarmıs olabilir) ben de girriiim sonra zeke yeniim diyorum o yuzden
  • quote:

junve anna kızlara saygım(ve sevgim) sonuz ama simdi ne alaksı var hernese bazı sitelerde adını unttum hikayeyi kendileri yazıo gibi yapıolar herkes bi shman oluyo bilionuz heralde forumca boyle bi siteye kayıt olsak guzel olur dimi

• quote:

Orjinalden alıntı: Ren Tao

yaw hani yoh tunele girio sonra renle berabere kalıo ya anlamsız bir sekilde yani o kadar bartmıslarki bu tunel olayını (gerci tamam çok onemli hem gercekte hem burda hatta ruhundaki bazı gucleri de ortaya cıkarmıs olabilir) ben de girriiim sonra zeke yeniim diyorum o yuzden

Yoh tünelden çıktığında kendine hakım olmayı öğrendi (Faust ile yaptığı dövüşte sinirlendiği için konsantre olamamış ve çok fazla furyoku harcayarak yenilmişti) Ren ile yaptığı dövüşte sinirlenmeyerek furyokusunu idareli kullandı Ren in furyokusu Yoh unkinin iki katı olmasına rağmen Ren o kadar hırslı ve kızgındı ki bir türlü dövüşe odaklanamadı ve çok fazla furyoku harcadı böylece Yoh ile aynı seviyeye geldi ve maç berabere bitti (aslında Ren havada karada Yoh u yenebilirdi ama o sıralar amcasının etkisinden kurlumaya başlamıştı ve kafasına dostluk fikirleri yerleşmişti bence o sıra turnuvadan çok bunları düşünüyordu hatırlarsanız o muhteşem son vuruşu yaptıktan sonra yeniliğinini sanmıştı ve normalde Ren den asla beklenmeyecek bir konuşma yapmıştı)yani Yoh tünele girdiği için değil de daha çok Ren iyi konsantre olmadığı için berabere kaldılar

• acıklama için sağol ama benim bahsettiğim yane anlamsız bir sekilde berabere bitmesi ayrıca ren hangi macı kaybetti 1 galibiyet 1 yenilgisi vardı onunda kim yendiki reni
  • benim hayal kırıklığına uğradığım yerse şu babil kapısının açıldığı bölüm x-laws lar onca emek verip adamlarını feda edip (!) Zeke yok etmek için tek umutlarını babil kapısını açsınlar sonra hooop Zeke bey iki dakikada kırsın kapıyı ben daha zorlayıcı bir şeyler bekliyordum en azından Zeke ufak bi gösteri yapabilirdi bir de oradayken sadece Yoh ve Zeke bilinçli kaldı ya işte orasıda ayrı bir hayal kırıklığı Ren de orada bilincini yitirmeyecek kadar güçlü bence (tabi Yoh & Zeke ikiz kardeş olayını vurgulayan en önemli bölümlerden birisiydi o bölüm şimdi orda birde Ren olsaydı aynı etkiyi vermezdi)
  • ren'i yenen birileri çıkmış olabilir sonuçta yoh'da yenmişti ren'i ve yoh okadar güçlü değildi
  • yoh reni yenmedi sadece zorladı o %100 olayını da beklemiyordu ama ben kime yenildiğini mrk ediyorum neyse zaten 13 yasında cocuk hepsi yenilmelleri dogaldır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ren Tao

acıklama için sağol ama benim bahsettiğim yane anlamsız bir sekilde berabere bitmesi ayrıca ren hangi macı kaybetti 1 galibiyet 1 yenilgisi vardı onunda kim yendiki reni

heralde daha heyecanlı hale getirmek için öyle yaptılar sadece bir kişi 2. tura geçecek ya YOH MU? REN Mİ? ilk izlediğimde ben bayağı heyecanlanmıştım
  • ewet ama ben bu beraber gecme olayını daha oncede bir yerlerde gordugum iin tahmin ettim etmeseydim belki dah zevkli olurdu benim için
  • shaman kingciler az oncede sormustum pek ilgi goremedi heralde herp beraber bi rp sitesine(galiba bole bi ismi vardı) uye olalımmı cok egzantirik olur sizce..
  • shaman kingi eskiden izleyemiyordum çünkü okulum tam gündü şimdi sabahcıyım ama altıda uyanıyom
  • junve arkadasım yas kaç konuyu cok guzel daıtıonda
  • ilk olarak junve anna bunu söyliyimevet konuyu dağıtmayı seviyorum
  • En komik saç Ren'in saçı.
    Son bölümde çok komikti.Kafasını gösterip çekmesi falan

Rio nun saçı önden bakıldığında farkedilmiyor ama Ren heryönden bakıldığında farkedilen bir tip.

Ren'i yenen kişi , Faust'un öldürmüş olduğu Da Vinci adlı güçlü bir shaman(Silva yemekte Anna'ya anlatıyor).Bu benim tahminim.Çünkü hikayede başka isim geçmiyor.İkinci tahminim Yoh olabilir.Ren'i yendiği maçı saymış olabilirler.

Ren Tao bence son sezon eğer yayınlanırsa Shaman kral olabilir.Neden derseniz; Artık filmlerde bile esas karakterler değişebiliyor.Ve bence giderek akıllandığı için kral olmaya aday bir isim.

• evet bu ana kahramanın deişme olayı çok fazla oluyor cunku ana karakter bazen hakkatten eziğin teki olabiliyor bu arada ben rp siteleri hakkında fazla iyi dusunmuyorum isterseniz
    www.shamankinggen.forumu.com var çok gusel bi site ama kendinizi geliştirmek için biraz gec kalmıs olabilirsiniz
    ben rp yapmamaya karar verdim cunku insanımızdaki kazanma hırsı o kadar fazlaki bunun bir oyun oldugunu unutup sacma sapan ısınlanmalar ve hareketler gerceklesebiliyor ve bu da beni sinir ediyor
    kendiniz bir site yapmak isterseniz ben yardım edemem en son bıraktıgımda savage'ta bilmiyodu yani olay tamamen size kalmıs ama eger yaparsanızwww.shamankinggen.forumu.com daki baslıklardan ve laylardan yararlanın bence orda shaman kingle daha alakalı bir konu var herkes hem shaman kral olmak için calısırken bir de iyi kotu ayrımı var ve bence bu çok iyi ir dusunce kendilerini kutluyorum ama zamanınm olmadıgı için siteye fazla bakamıyorum

ve son olarak sunu soyluyorum

yoh zeke'i yendiğinde heryer karardı nedeni ise çok acık ruhlar kralı kalp krzi geciriyodu sonrada ondan bi haber alınamadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ren Tao -- 8 Nisan 2006; 8:31:38 >

• konuyu yine dağıtacağımda dağatacak konuyok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junve anna -- 8 Nisan 2006; 12:47:23 >
  • ren sitler için saol dostum ama gercekten baya gec kalmısız bu arada bence yapımcılar reni o kdar karizma olarak dusunmediler mesela ablası yerine bi sevgilisi olsaydı daa guzel olurdu
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.