Şimdi Ara

ShAmAn KiNg(GeLiN SoHBeT eDeLiM) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.051
Cevap
0
Favori
86.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kusura bakmayın da aralıktan mayıs nerdesiniz shaman king hayranları ayaaaaaaaaa katılın forma
  • Shaman King kadar güzel bir anime görmedim. İster Bleach olsun ister One Piece; aynı kaliteye ve aynı sürükleyici hikayeye yaklaşamıyorlar bile. Avatar bile saçma geliyor bana. Shaman King'i Jetix'de baştan sona izledim. Karakterlere dublaj yapanlar değişiyor deniyor. ama ben böyle bir şey görmedim hiç. Bu arada Japonca Dublajı iğrenç!!! Türkçe dublaj çok çok güzel. Karakterlerin sesleri çok yakışmış. (Özellikle Anna'nın sesi çok yakışmış) Artık Jetix'i izleyemiyorum ama Shaman King'i tekrar izlemek istiyorum. Çünkü yeni bölümleri Japonyada yayındaymış. En azından 6 ayda buralara da gelir inşallah. O sırada tekrar tamamlamak istiyorum. Ama sadece 1. sezonu Türkçe bulabildim. Elinde olan varsa yada linkini bilen varsa pls help me! Alt yazı hiç sorun olmaz. Herhangi bir yeri Türkçe olan her şeyi izleyebilirim.

Bu arada en sevdiğim erkek karakter tüm kraizmasıyla Zeke Asakura. Ama genel olarak bakarsam I LOVE YOU ANNA!!!

Tüm 64 bölümlük anime boyunca gerek duruşu gerek tavırlarıyla beni kendisine aşık etti.

I LOVE YOU ANNA!!!
    I LOVE YOU ANNA!!!
    I LOVE YOU ANNA!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkAtro -- 30 Ocak 2009; 21:47:17 >

• tam bir çocuk topici ya yazanların çoğu banlanmış zaten
    aralardaki muhabbetlere bakın
  • muhabbetlere gel birde 18 sayfa olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimoSity

muhabbetlere gel birde 18 sayfa olmuş

komedi ya başlığa bak
  • hort için özür dilerim ama beyler bakıp ibret alın
  • ahaha valla nickimden de anlıyabiliceniz gibi ben 2006da galiba shaman king için üye olmuştum buraya kaç sene geçmiş site babalar gibi ayakta hala aynı adı kullanıyorum :D o zamanlar okuldan eve gelince direk bu başlardı severdim izlerdim ama çocuktuk yani biraz acımasızlık yapmıyomusunuz :D şu an 23 yaşında gazetecilik 5.sınıfım ben (yayarak okuyorum) :D siz naptınız
  • 7 yıl sonra bu hesapla giriş yaptım ve bu efsanevi sayfayı ziyaret ettim... büyük bir travma!
    O zamanlar ciddiyetle okuduğum mesajların ne kadar çocuksu olduğunu gördüm. Ama kendi mesajlarım beni daha çok şaşırttı. Ne kadar iğrenç bir çocukmuşum ben ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: asakura

7 yıl sonra bu hesapla giriş yaptım ve bu efsanevi sayfayı ziyaret ettim... büyük bir travma!
    O zamanlar ciddiyetle okuduğum mesajların ne kadar çocuksu olduğunu gördüm. Ama kendi mesajlarım beni daha çok şaşırttı. Ne kadar iğrenç bir çocukmuşum ben ya

Ben hala anlamaya çalışıyorum.Şaman Kralı kaçırmışım.Adını ilk defa duydum.Gerçi kaç yıl olmuş

• İzlediğim ilk anime duygulandım
  • Emo hemsireyi ozledim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.