Şimdi Ara

ShAmAn KiNg(GeLiN SoHBeT eDeLiM) (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.051
Cevap
0
Favori
86.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ZekeHaoAsakura saçma sapan spam yaparsan ceza alabilirsin...Modlardan önce kendi mesajlarını sil bence
  • www.shamanturk.tr.cx evet arkadaşlar shamanturk yeniden sizlerle budefa linki farklı teması farklı yenilenen içeriği ve yapıulan shaman turnuvaları ile süper bu sefer full online modlar ve adminler geçmiş yeniden canlanıyor
  • alın arkadaşlar bizim sitede var hepsi bize ait hem de türkçe dublaj:

18.Bölüm

Kod:

http://rapidshare.com/files/28034586...ranime.org.rar
    19.Bölüm

Kod:

http://rapidshare.com/files/28214405... nime.org.wmv

not:devamlı upload ediyoruz sitemizden takip edebilirsiniz....

emeğe saygı...

• kaç aydır ziyaret etmiyorum bu forumu valla özlemişim shamanking den hala bi haber yok çok üzülüyorum yeni mangası funbari no uta da türkiye de yok ki olsa bile japonca yaaa arkadaşlar ben çok özlemişim shamankingi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZekeHaoAsakuraa

www.shamanturk.tr.cx evet arkadaşlar shamanturk yeniden sizlerle budefa linki farklı teması farklı yenilenen içeriği ve yapıulan shaman turnuvaları ile süper bu sefer full online modlar ve adminler geçmiş yeniden canlanıyor

hacklenmiş galiba geçmiş olsun
  • Arkadaşlar bana master of spirits 2 yi bulur musunuz ? Çok güzel oyun ama benim pc format yedi silindi.(Gba oyunu)
  • Arkadaşlar daha önce sorulmuş olabilir belki ama 18 sayfayı 1 günden önce okumam çok zor.O yüzden sormak istedim;Shaman King'in Jetix'te bugün 63. ve 64. bölümü verilcek.Biteceği için bayağı üzüldüm.Yani devamı yapılcakmı yapılmıcakmı onu sorıyım dedim?? Ne biliyim yeni sezon bölümleri yada 65. bölüm falan???????
  • abi yae napacam anlamadm bide kolaydan nasil inndircem 1 yildir indirme cabasindayimmmm yardim plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
  • Arkadaşlar Bazı Arkadaşlarımız Demişki japonyada yeni bölümleri yayınlanıyo ben merak ettim peki bununla ilgili resim wep sitesi gibi japoncada olsa veya yeni bölümleri youtube falan bulabilirmiyiz
  • http://www.youtube.com/watch?v=qVtsMUnE_8A http://www.youtube.com/watch?v=nMmBslkdU0o&NR=1

aslın size shaman king yeni bölümünden bir parça

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xkvtx -- 16 Ağustos 2007; 10:26:28 >
  • Yazmıyım yazmıyım diyorum ama 17.sayfayida okuyarak artık topicin battıgını anlamakta hicbi gucluk cekmedigimin farkına vardım abi eski topicten eser birakmamissiniz bu is yenetek ister helal olsun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anna_kyouyama -- 17 Ağustos 2007; 1:32:41 >
  • slm dost tum ben de burada yeniyim ben de zeke hao asakura ya hastayım sana da katılıyorum!!!!

ShAmAn KiNg(GeLiN SoHBeT eDeLiM)
  • bakar mısınız ben de shaman king in hastasıyım da biri benimle o konuda konuşabilir mi

• merhaba arkadaşlar ben sitenize yeni üye oldum ve yorumlarda güselmiş sitenizi beğendimböyle Kral olunçak bi site gibi geldi banaben eskilerdenim ama yeni gibi davranmak tercihimdir(uzun zamandan beri forumlarda takılmıodum)tekrar merhaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anna Asakura -- 5 Eylül 2007; 15:48:26 >

• ya bu son bölümde yoh kardeşini yeniyo mu ya?
  • Evet(herkes öyle dio ama son bölümü izlemedim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyildirim749

ya bu son bölümde yoh kardeşini yeniyo mu ya?

Evet yeniyor hemde cok acı bir şekilde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

quote:

Orjinalden alıntı: alpyildirim749

ya bu son bölümde yoh kardeşini yeniyo mu ya?

Evet yeniyor hemde cok acı bir şekilde

tabi yener arkadan trey fln gelio
  • aradan aylar yıllar gecti össydi kayıttı vizeydi derken yaklasık 1 yıl sonra tekrar girdim ama konu sanrım yokluguma dayanamamıs eskiden burda eglenrdik falan ama sanırım artık pek ole bi sansımız yok 17. sayfada birisi eski forumla ilgili birseyler sormus bir uyeyi yoneticilere şikayet etmeyip (uzaklastırılmaması için) kendim uyardıgım için gitmişti eski forum neyse burda bastan baslamıstık ama bitirmek nasip olmadı
  • slm ben formunuza yeni dahil oldum tam bir shaman king hastasııım eklemek isteyenler yada dosya aktarımında fln bulunmak isteyenler için msnim talley_steve@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.