BEN FORUMA YENİ ÜE OLDUM ne zamandır böle bi forum arıodum en sonunda buldum baslıyabiliriz ben size zaman zaman videolarda vericemm.....
h.g hocam geç oldu ama ....
zeke kardeşim işte felsefesi beli harika
www.k a r d e s l i k f o r u m u.com birleştirinde site görün bea
Ben yeni üyeyim bir şey sorcam resim nasıl koyuluyo
bİZ hEP dİYOOrUZ iŞTE yENİ bÖLÜMlerİ ÇıKSA iYi Olur Fln diye Ama ÇIKCAĞI YOK
BEN SHAMAN KİNG HASTASIYIM
quote:
Orjinalden alıntı: lothriel
artık eski şamancılar uğramıo benim gibi yeniler var nedenki ben onlar için üye oldum fazla bilgim yok çünkü
bende katılıyorum sırf bu yüzden üye olmuştum
ya ben izleyemiorum youtube den ancak ing alt yazılı. bunu daha önceden de solemiştim ama kimse takmamış. gittim salak gibi d&r a dvd sini sordum sonra film değil anime dedim adam güldü. ya ben çok izlemek istiorum. eskilerdende giren yokki yenilerle olmuo. tecrübeli eleman lazım.
YOHUM BEN
quote:
Orjinalden alıntı: Resident Evil
Shaman King bolumlerini youtube sitesinden izliyom ozellike Zeke ile Yoh arasındaki son savası izle izle sıkılmadım Zeke icin üzülüyorum karpuz gibi yarıldı
eVET BEN ONU KARPUZ GİBİ YARDIM (aMİDAMARU SAYESİNDE)VEtüm shamanlar
lothriel şaman değil shaman die yazılıyo
Ya Bu SiTedE ObAnLa İlGiLi Bi FoRuM vArMı
d
slm arkadaşlar ben shaman kingi olağan üstü bi şeklde sürekli izliyorum bir şey sorıcam!bu shaman kingin son 3 bölümünün videoları kimde war
arkadaşlar lütfen konuşmak istediğiniz konular varsa söleyin mesela oban oyununu söleyebilirim ilk oyunu jetix.com ikinci oyunudaaa tv.disney.go dabirde galaktik futbol oyunu war ama 19 dolarcık ııımm başkaaaaaaaaa power ranger en son bölümünde power rangerler gramın gemisiyle savaşıyorla cat geminin zayıf noktasını buluyor ve gemi parçalanıyor dogi cruger karısı geri kazanıyo.....
jetixin en kötü dizisi gacıt ve captan filamingi
bu arada ben shaman kingde junu tutuyorum
lothriel şaman değil shaman die yazılıyo
evet canım öyle yazıyorum ama haklı olan sensin türkçemizi yozlaştırmayalım.
bason_yoh bişe dicem niye amidamaru_yoh yapmadın basonla yohun hiçbir ilişkisi yok