Şimdi Ara

ShAmAn KiNg(GeLiN SoHBeT eDeLiM) (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.051
Cevap
0
Favori
86.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm ben yeni üyeyim shaman kingin youtube dışında bildiğiniz türkçe bölümlerini varsa linkler yada shaman kingle ilgili herghangi bir site yazabilirmsniz??
  • Undrgrnd
    bi kere hoşgeldin ikinci olarak zaten burayı şöyle bir gezersen istediğin şeyleri bulabileceğine inanıyorum
  • hmm herkes buradan bıkmış gibi bi havası var buranın acaba burayı ziyeret eden üyeler buraya bir şey yazabilir mi birisi olduğundan emin olmak zorundayımdaaaa.
  • zake - asakura Onun adı zake değil zake yazıp durma lütfen ister seke ister sek yaz hatta istersen hao yaz ama lütfen zake yazma
  • OOOOOF
    YA ABİZİM BİŞİ YAZIN YAA Bİ DE ADI ÜSTÜNDE GELİN OHBET EDELİM YAZIYO YANİ YAZMIYACAKSANIZ BEN AYRICA Bİ KONU AÇAYIM YANİ...
  • webin bütün her yerinde zake yada hao yazıyolar. Ben onların yalancısıyım.............. ve Ayrıca buraya artık hiçbir admin bunlardan birisi (::YOH::) uğramıyor bu yüzden eski üyeleride gelmiyo. Yani bıkmak gibi birşey haklısın
  • Shaman King ne yav?

Not:Alayca bi soru deil %100 ciddiyim.!
  • merhaba arkadaşlar
  • arkaşlar ben sadece shaman king in topu topu 10 bölümünü izleyebildim ve çok beğendim. hatta hastası oldum ama şimdi, şimdi dediğim bir kaç aydır izleyemiorum. bir fikri olan varmı. napıyım ben şimdi.
  • @zeke hao ashakura Nerdesin?

Konuyu açtın kayboldun. Bir mesaj at da hayatta olduğunu bilelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 20 Kasım 2006; 0:18:46 >
  • Shaman Kıng mükemmel bir yapım.Fox Kid devamlı yayınlıyor bitiyor tekrar bastan baslıyor vermeye.Ryo'nun sac modelleri beni öldürüyor
  • slm
  • ya you tubede ingilizce alt yazılı tüm bölümler var yani 64 e kadar ama bendede ingilizce yokki.
    izliorum yinede çünkü bizde jetix yada işte ondan yok.
    ya bu arada arkadaşlar yannış anlamayın ama trey ve ren arasında ne tür bi ilişki var. çünkü bi kaç video da gördüm. ben ikisinide çok seviorum. inşallah bu sadece teknolojinin getirdiği iğrençliklerden biridir.
  • yoh bence en ii
  • yaw yine başlatmayın şu yoh en iyi ren en iyi filan.zaten bu topiğin gerilemesinin birinci sebebi yoh ren tartışmasıdır
  • Ryo'nun sac modellerini hicbirseye degismem saka bir yana süper bir yapımdı keske yeni bölümleri cekilse süper olur.
  • çok iyi yapım ama fazla konuşacak bir şey kalmadı gibi yeni bölümleri biz hayalimizde canlandırıp burda konun akışını yazsak süper olur bence hemde bu başlık daha uzun bi süre yaşar :)
  • artık eski şamancılar uğramıo benim gibi yeniler var nedenki ben onlar için üye oldum fazla bilgim yok çünkü
  • 10 aralık yani bugün bnm doğum günüm ayrıca tüm şaman sevenlerinde günü olsun bugün ben her ne kadar ingilizce altyazılı izlesemde çok sewiorum.
    allah tüm şaman sevenlerin yar ve yardımcısı olsun.
  • Shaman King bolumlerini youtube sitesinden izliyom ozellike Zeke ile Yoh arasındaki son savası izle izle sıkılmadım Zeke icin üzülüyorum karpuz gibi yarıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 10 Aralık 2006; 22:35:32 >
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.