Şimdi Ara

ShAmAn KiNg(GeLiN SoHBeT eDeLiM) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.051
Cevap
0
Favori
86.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • shaman girl ben o bahsettiğin animeden irma ve ahylini seviyorum ve evet burdaki herkes shaman king çi en az bnm gibi 17 kere izleyen çok insan var belkide daha fazla
  • arkadaşlar yaaaa ben şaman kingin yeni bölümlerini istiyorum benim annemde 5 kere baştan sona izlediğim için illallah! dedi ve ayrıca bence zake çok manyak bir karakter iron maiden de öyle hele YOH çok manyaklar ama ben ne olursa olsun zake asakuradan vazgeçmem ayrıca zake de anna'yı seviyo demişti ya "çok çekici bir kızsın şaman kraliçesi olmak istiyorsan benimle evlenmelisin " diye.... Neyse ayrıca bluubzero şaman kngi daha yeni öğreniyo ve :::YOH::: sen soruma cevap vermedin kaç yaşındasın lütfen söyle lüütfeeeen darılırım sonraaaa
  • SHAMAN KİNG İN YENİ BÖLÜMLERİ NE ARA ÇIKMIŞ VE NEDEN YAYINLANMIYO MADEM ÇIKTI YA OFFF
  • quote:

Orjinalden alıntı: zake - asakura

"Bakirem lütfen yapmayın! Size yalvarıyorum demir bakirem, değersiz Yoh asakura'yla bu kadar fazla uğraşmayın. O ÇÜRÜMÜŞ ve sizin karşınıza çıkacak değerde değil" diye yalvarıyordu marco demir bakire tabutunun arkasından. Bakire sert bir ses tonuyla "İçgüdülerime ve kararlarıma her zaman güveneceğin konusunda söz verdiğini sanıyordum." dedi sinirlendiği kadar şaşırmıştıda... "Bennn, lütfen beni affedin bakirem." dedi marco başını yerlere kadar eğerek. Demir bakire arkası dönük konuşmasını bitirirken sesini yeniden yavaşlattı. "Biz kimiz ki bize bir şey yapmamış bir insanı yargılıyabiliyoruz?! Evet, Yoh'un içinde bir kötülük tohumu var, ama bunu iyiliğe çevirebileceğimize inanmak zorundayız! Sadece umut ve bağlılık gösterebilenler dünyayı değiştirebilme şansına sahip olabilir.." dedi o tatlı, içine huzur veren sesiyl. Marco başını kaldırdı. Bu sözcükler onu neredeyse ağlatıcaktı. "Herzamanki gibi yine haklısınız leydim." dedi Ağlamamak için gözlerini kapatarak. "Bu konuda-" diye söze başladı demir bakire fakat marco "Hayır bakirem lütfen söylemem gerek!" diye sözü yarıda kesti ve sesi ağlamaklı bir şekilde "Sözlerinizde taşıdığınız sevgi ve cömertlik beni herzaman derinden etkilemiştir efendim." dedi hafiften gözleri dolmuştu... (Orjinalden aldım harfi harfine doğru yazdıklarım. Çok güzel bir dialog bence bizim okulda şaman king bir salgın olduğu için ben senaryo hazılıyorum. )

Ben bu animeyi hiç izlemedim sadece mangasının ilk volume'unu okumuştum zamanında ve bende pek merak uyandırmamıştı.Bu başlığa da insanlar bu kadar sayfa ne konuşmuş diye bir bakim dedim ama çok ilginç birşey gözüme çarptı.

Bu yukardaki dialog harbiden gerçekse ancak türkler böle bir çeviri yapabilirdi heralde. Demir bakire diye dilimize çevrilen şey tabut şeklinde bir işkence aletidir. ingilizcesi "iron maiden" olup bir rock grubuna da ismini verir.yani ordaki demir ve bakire sözcükleri biribirinden ayrı kullanıldıklarında iki alakasız sözcük oluştururlar.bilmiyorum animede o kadını niçin demir bakire diye isimlendirmişler ama kadına bakirem diye seslenilmesi çok abuk bir şey çünkü o ismin bakirelikle uzaktan yakından alakası yok. yani bu "kara fatma" ya "fatma" demek gibi bir şey tamamen anlamsız.

• bu konuda sana katılıyorum ve iron maiden adlı gurubuda herkese tavsiye ediyorum verdiğin örnek çok gssl
  • Bu demir bakire olayını ablamda söylemişti. Aslında "maiden" "bayan yada leydi" anlamına geliyo ama bizim millet onu "bakire" olarak değiştirmiş bu arada şu resime bi bakın!!!!!

• resim süper faust ve elayza(yanlış yazdım biliyorum)internette bende görüyorum yaşı büyük insanlar bile shaman king karakterlerini benimsemişler.Bu çok iyi..
  • e bide buna bakın madem

• yada bunlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zake - asakura -- 14 Ekim 2006; 15:42:05 >

• HARİKA YAWS SÜPER BİZDEN BÜYÜK OLMaları beni rahatlattı yeni bölümleri çıkmış dieolar doğrumu
  • yoh çok çirkin bi kız :D ne iseki zekeyi kimse canlandırmamış
  • IIIIIY BU RESİMLER İYREEENÇ YOH'UMU MAHVETMİŞLEEEEERRR YOH KIZ MI BEEEE Onu bırak jun da iyrenç len tombiş tombiş trey in ne olduğu belli değil sanki amidamarunun saçları beyaz aradaki şapkalı kız kim? kısaca hepsini iyrenç yapmışlar ama daha fazla sövemiycem çünkü değmez neden böyle bir şey yapmışlar ki anlamadım
  • NEYSE ÖZÜR DİLERİM SADECE dış görünüş eleştirisi boşverin bencede bu iyi olmuş biraz zaten bende internette gezerken sadece shaman king i değil başka çizgi film leride canlandırma gibisinden bişi yaptıklarını görmüştüm:)
  • MESELA NELERİ YAPMIŞLAR ÖRNEK VEREBİLİRMİSİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: zake - asakura

yada bunlara

ööööööööööö iğrenç yapmışlar

• iinanamıyorm size ya resmdeki insanlara ne bakıyorsunuz? siz anlama bakın anna-kyoyama-15 gibi insanlar kaç yaşındalar yaşlarını tınlamayıp karakterlere bürünüyorlar çirkin yada güzel. süpr bişi bide size başka bir dialog.
    "hala ateşlemi oynuyorsun zake" dedi silva seesindeki nefreti maskelemeye çalışarak. "dikkat etmezsen yanarsın."diye fısıldadı.
    zake, silvanın gözlerini deler bakışlarla "hımm.ama düşünecek olursan bu zaten ateşten yapılanlara göre bir söz değil" dedi. bakışları delici olduğu kadar küçümseyiciydide. Silva daha sinirli bir şekilde "şaman turnuvasında hoş karşılanmayacaksın!" dedi eskilerin hatırasından içinde alev alev yanan öfkesini daha çok pelerinin içine saklayarak. zake gözlerini ateşe dikti., alaycı ve ezici bir ses sonuyla "sen ve diğer şaman bekçi köpeklerinin iznine ihtiyacım YOK! 1000 sene önce de geldim, 500 sene önce de burdaydım ve şimdi yine buradayım. Eğer siz ve diğer şamanlar geleceği görebilseydiniz altıma kırmızı halı sererdiniz." dedi ve çömeldiği yerden kalktı. Silva dan ayırdığı gözlerini yeniden silvaya dikti ve o karsvetli sesini alçaltarak "ateşten uzak dur!o zaman yanmazsın"diye fısıldadı... fena değil yani ben iyi anlatamıyorum. aklımda dialoğun hepsi yok çünkü ama buda idare eder....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zake - asakura -- 21 Ekim 2006; 15:24:34 >

• Anna_kyoyama şimdi kedi kızlar gibi bi anime vardı sonra arda bugs bunny gördüm heralde uzun zaman geçti tam hatırlamıyorum ondan
  • quote:

Orjinalden alıntı: anna_kyoyama_15

SHAMAN KİNGLE İLGİLİ BAŞKA SİTE YOKMU TÜRKÇE OLAN VEDE VİDEOLARI BULUNDURAN BİLİYORUM ÇOK ŞEY İSTİYORUM

bi dewww.shamantr.org var.donanımhaber kullanıcılarının kurduu ilk sitelerden biridir.
  • süper :) o anı tekrar yaşadım :P
  • ya you tube dan yabanca bir sürü bölüm indirdim.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.