Şimdi Ara

ShAmAn KiNg(GeLiN SoHBeT eDeLiM) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.051
Cevap
0
Favori
86.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay canına sitem olmak üzere!!!!!!!!!!!
  • YOH arkadasım bak inandıramaycagım belli de olsa o dedigin gibi bi hava atma söz konusu degil. haklısın forum bazında takılmıyorum zaten sadece okudum sayfaları ve cevap yazdeım. set se mesajım özür dilerim. ancak YOH arkadasım kız arkadasım var. iyiyim ben böyle sen beni düşünme yani. ama kendin bi artistlik cabasındaysan bilemem. neyse bitain tartısma. bana takılma(laf atma).ama inan o dedigin gibi bir sey söz konusu degil. sır fsenöle düşündün ditye o bölümü deiştirdim. yasın kac bilmiyorum ancak yazdıklarından yas büyük olsa bile kültür eksikligi var belli ediyo kendini yani.yasın küçükse mazeretin olur bi sey diyemem. oke? tüm shamanlara BB. Yoh sana da byes

• arkadaşlar yeni bölümlerin adı funbari no uta ben neredeyse 6 aydan beri aynı sitede bakıyorum ve önüme sadece mangasının chapter 5 e kadar olan bölümleri çıkıyo anlıcanz hiç gelişme yok hem bir arkadaşımız japonyada yayınlanıyor dedi acaba doğru mu çünkü öyle olsaydı en azından yeni resimleri bulabilirdikk.
  • ya bir sitede japonyadaki yeni bütün animelerin isimleri veriliyo ve şaman kingin kutucuğunda "efsane dönüyor" filan sonra"merakla beklediğiniz shaman king sizi daha fazla bekletmicek şu anda yeni sezonunu açan shaman king japonyada hayranlarıyla buluşuyor!!!" diye yazıyor ayrıca gördüğüme göre shaman king 2001 şubat yapımıymış vay be epey eski animeymiş... bide özcartman yeter artık!!senin aptal aşağalamarın sıktı epey. bu bir ŞAMAN KNG FORUMU . YOH gayet akıllı davranıyo. eğer bu yazmalara devam edeceksen kendine başka bir forum bul..... yaşının seviyesinde davran vedoğru düzgün şaman kng hakkında şeyler yaz!!!!! (bide sadece merakımdan YOH sen kaç yaşındasın sedece meraktan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zake - asakura -- 23 Eylül 2006; 10:43:06 >

• ben geldim dersler başladı artık giremiyom neler oldu biri bana anlatsın
  • en babası saçlarını salakça tarayan uzun boylu çok deli bi kişilk
  • arkadaş lar bilgisarda googleden araştırdım shaman king in kar oyunu var bn hep size resim göndericem

• http://www.upperdeckentertainment.com/shaman/en/
    işte kart oyunu olan site biraz sıkıcı ola bilir eğitim çünki

ShAmAn KiNg(GeLiN SoHBeT eDeLiM)

ShAmAn KiNg(GeLiN SoHBeT eDeLiM)

• arkadşalar onca sayfayı okuyamadım,
    bu dizinin türü nedir,
    görüntüler itibari ile animasyon olduğu belli,
    biraz bahsdersenz sevnrm
    torrentte denk geldi
    bu kadar konuşulduğuna göre bi hikmeti vardır dedm
    biraz bahsedersnz belki indirebilirm sezonlarını
    şimdiden teşekkürler
  • oyunu var diyorsunuz kart bende gba ları var birde okullar açılıyor oyüzden siteye biraz azda uğrasam yinede bakıyorum nese ozancartman kız aramıyorum diyorsan aramıuyorsundur benim bu aralar kıza bile vaktimyok.shaman king in oyunuhttp://shamantr.orgfree.com da var.bakarsınız.
  • slm millet ben bu foruma yeni katıldım ve bu forumda nlr yapabileceğimi bilmiyorum.ben öncelikle shaman king ve bi kaç çizgi dizinin daha türkçe dublaj bölümlerini arıyorum bana yardım edebilcek biri lütfen bana cvp versin.(kurabiyem_1992@hotmail.com)yardım ederseniz sevinirim
  • slm millet ben de shaman king hastasıyım ama jetix de galiba cok geride jetix de hangi bölümde olduunu

bilen war mı ona göre bölümleri simdiden indirmeye baslıyalım
  • kozgun dün izledim dün hani cloi yi terkediyodu layzelg ve demir bakire layzelgden yohj ve arkadaşlarını tuzağa düşürmelerini istiyodu saNIRIM 53. BÖLÜMDÜ AMA TAM HATIRMALIYOM
  • bu etkiliyici fikire bi bakın bence yoh ta realkarne oluyor ama bunu bilmiyor. çünkü budizmde realkarne olduğunda realkarne olduğunu bilmezsin. Ama zake biliyor çünkü o zamanı kontrol edebiliyor. Yani bi düşünün Her 500 senede bir zake geliyo ve her seferinde bir asakura onu yeniyo e zake hep aynı zake'se o zake'i yenen asakuralarneden aynı kişi, YOH olmasın? hepsi aynı kişi olamazmı. Yani mantıklı Yomehi "zake'i yenmek için sürekli bir asakura ortaya çıktı..." dedi bence o çıkanların hepsi YOH olabilir ne diyorsunuz?
  • Arkadaşlar ben buraya daha yeni üye oldum Shaman King bence de en güzel anime ve zaten ben tam bir Shaman King delisiyim. Video için bilidiğim bir site var:http://chocolove.free.fr/?to=videos ayrıcahttp://shamankinghq.net/ ten de bir çok şey takip edebilir yeni resimler, yorumlar bulabilirsiniz. Bu arada bence Yoh un sürekli realkarne olması bir süre sonrainsanı sıkabilir :)
    anna_kyoyama_15 : toplam 54 bölüm var ve 53. bölüm olması imkansız izlemediysen sana anlatmıyayım.bu büyük olsaılıkla 45-49 aralarında bir bölüm olmalı.
    kozgun92: Shaman King sürekli baştan başlıyor indirmek zorunda değilsin ama genede indirmek istiyorsan sen bilirsin. Bu arada layzelg değil lyzerg :)

• TAVSİYEN İÇİN GERÇEKTEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AMA BEN 64 BÖLÜM DİYE BİLİYORUM ÇÜNKÜ ÇOK FAZLA İZLEDİM,ZATEN İSİMLERİ YANLIŞ YAZDIĞIMI BİLİYODUM BU SİTELERDE VİDEO VARMI İNDİREBİLECEĞİM VE TÜRKÇEMİ VE AYRICA BU VERDİĞİN SİTELERDE SHAMAN KİNG DIŞINDA BAŞKA ANİMELERİNDE VİDEOLARI DA VARMI
  • Başka animelerin videosu olduğunu sanmıyorum zaten baktıysan anlarsan teki ispanyolca gibi bir dilde bu arada özür dilerim 64 bölüm 7 kere izledim nasıl böyle bir hatayı yaptığımı bilmiyorum (okulda bile beni şaman diye çağırıyorlar) ve acaba yaşını sorbilir miyim insan konuştuğu kişi hakkında meraklanıyoorda:) bu arada leny cim resimlere pek ihtiyaç yok bende zaten 250 kadar rsim var ve google dan aadığımızda bulabiliyoruz. [:)] yazın konuşalıım.
  • SHAMAN GİRL YAŞIM 15 LİSE 1 ÖĞRENCİCİSİYİM.SENİ ÖLE ÇAĞIRABİLİYOLAR.BEN BENİM YUAŞITLARIMA BÖLE ANİMELER İZLEDİĞİMİ SÖLEYEMİYORUM.GÜLERLER DİE KORKUYORUM.AMA OLSUN HER ZMN SÖLERİM BAŞKA ARKADAŞLARINA BENZEYEMİYOSAN KENDİN GİBİLERİ BULCAKSIN :D:DHAKSIZMIYIM ??
  • Değilsin cnm adına göre kız olmalısın bende kızım:) ekimin 13 ünde 13 yaşıma gircem 7.sınıf öğrencisiyim. Ve heralde burada konuşan sadece biz varız:)başka merak ettiğin düşündüğün bir şey varsa sorarsın ben söylerim:)
  • EVET KIZIM KENDİNDEN BİRAZ BAHSETENE KİŞİLK VE KARAKTERİNDEN BEN DIŞ GÖRÜNÜŞE BAKMAM KARAKTER DAHA CAZİP BNM İÇİN :d
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.