Şimdi Ara

ShAmAn KiNg(GeLiN SoHBeT eDeLiM) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.051
Cevap
0
Favori
86.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam yerine koymazsan koyma bende yohu tutuyorum yoh hakkında nerdeyse herşeyi biliyorum ren hakkında ryu falan oyüzden bir shaman sitesi açtım nese senbizi adam yerine koyma bizde seni koymayız meraketme o ren tao dediğin benim arkım ok vede böyle forumlara gelipte işte beni liseden aldılar falan zekiyim diyipte kızlara hava atmaya çalışma ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::YOH:: -- 15 Eylül 2006; 10:58:38 >

• ozancartman havan böyle pufff diye sönersede şaşırma ok.kızlara hava atcaksanda al msnlerini öleyap bu forumları kirletme.
    vede shaman kingde en son bölümde sizce zeke ölüyomu yoh onu o sahnede ikiye ayırıyor ama yeni bölümlerde zeke çıkıcak diyorlar
  • hahhahahaha.. kızlara asla hava atmıyorum ve seni buna inandırmak icin mesajın o kısmını siliyorum. kızlara htiyacım yok merak etme hiç yok hemde:D fazlasıyla var canım kendni benle kıyaslamaya.

bir de su var. bende yoh'cuyum ve burda yoh'u savunuyorum:D

ayrıca yeni bölümler daha yok. mangası var. git mangasını oku. anna ile yoh'un cocuklarını falan bi gör...

ama yanlısın var hava atmak söz konusu degil. ve burda ren'i böle fanataiklikle savunanlar cok yanlıs yapıyo anlamında söledim. yoh daha güçlü neyse.
  • iyi aga shaman king güzelbir anime ama işte yeni bölümlere daha başlamadılar ama ya 2007 de yada 2008 de verirler anca yenileri
  • YENİ BÖLÜMLERDE YOHUN OĞLUVAR YANİ BENİM KERATA TIPKI BANA ÇEKMİŞ BABASINA.

ShAmAn KiNg(GeLiN SoHBeT eDeLiM)
  • ozancartman burda yorum yapacaksan dogru duzgun yorum yap burdaki arkadaslar ren i tutuyosa bu seni ilgilendirmez sen kendi isine bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: MYSTERİO_AYHAN

ozancartman burda yorum yapacaksan dogru duzgun yorum yap burdaki arkadaslar ren i tutuyosa bu seni ilgilendirmez sen kendi isine bak

evet ren ren ren ren diosa reni sev diğinden ren hayranları büyük ozaman bak sana diyorum sen git kendine başka forumbul adam yerine koymuomuş git başkaforumlarda kendine ambulursun ok onlar renrenrenren die reni sevdikleri için diyorlar.anladınbmı bence sen yohhayranı bile değilsin öle olsa sende yoh gibi davranırdın herkez birini seviyor şu ana kar hiç yoh yoh diye bağır madım ama al
    yoh,yoh,yoh,yoh,yoh,yoh,yoh!!! ben bunu yohu sevdiğim için yaptım sende birdaha kızlar hava atma.

• ben daha az önce katıldım ama olayı anlamak istiyorum kim kime hava atmaya çalışıyo (shaman king'n yeni bölümleri yokmu aman tanrıııım) ya yardım edinde olayı bi idrak ediyim lütfeeen
  • 1-shaman kingin yeni bölümleri var
    2-ozancartman kızlara hava atıo bizce
    3-hoşgeldin aramıza
  • cıkcakmıs korkma zake asakura
  • evet shaman çıkmazsa zaten kötü olurduda inşallah çocuğumun olduğu bölüm gelmez o son bölümden devam eder.
  • teşşekkür ederim, yeni bölümler gecikmez inşallah, beklemekten öldüm!!! ha bu arada oğlunu gördüm yoh, nur topu gibi maaşallah:) peki niye hava atıyo arkadaşımız....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zake - asakura -- 15 Eylül 2006; 15:44:21 >
  • evet bana çekmiş.o arkadaşımız işte ben çok zekiyimde lisen aldılarda bilmemnede aga işte resmen kızlara hava atıo.
  • saçmalık, aklına göre fazla çocukça!!! arkadaşımıza SELAMLAR... neyse ha bu arada yeni bölümlrde zake tekrar çıkar inşallah tabi son bölümde hali feci olmuştu ama neyse goruşuruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zake - asakura -- 15 Eylül 2006; 21:39:55 >
  • yeni bolumler daha cıkmadı tvundergruund mu neydi o siteye baktık daha 1. sezon bolumlerı var zaten o sıte avrupada yayınlanan programları gosterıyo demekkı daha yapmamıslar yenı bolumlerı
  • bence yeni bölümler bir iki yıl sonra gösterilir.... ayrıca japonyada yeni bölümler varda bizde yok!!!! bi an önce gelse ya!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zake - asakura -- 15 Eylül 2006; 20:39:49 >
  • bide arklar ben Yoh'un ve Zake'n seslendirmesni yapan kişileri merak ediyorum. seslrini ii bulmuşlar çünkü orijinalini indirdim iğğrnç ötesi. ispanyolcasıda öğle ama ispanyolca açılış şarkısı çok süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zake - asakura -- 15 Eylül 2006; 21:38:39 >
  • evet ispanyolcanın açılısı süperrr.yenibölümleride 4 gözle bekliyoruz zeke-asakura bunları sen banamıdedin: saçmalık, aklına göre fazla çocukça!!!
  • benn geldim dün yoktum neler olduğunu okudum da baya komik olmuş ama bence hem ren hemde yoh baya güçlü ama bana sorarsanız bu ozan mıdır nedir onu hiçç takmayın bence habgi kız ister ki
  • ozan res koysana görelim
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.