Şimdi Ara

ShAmAn KiNg(GeLiN SoHBeT eDeLiM) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.051
Cevap
0
Favori
86.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar ben shaman kingin manga serisini netten indiriyodum ama tarayıcı yükleyince site güvenli diil diye bir yazı çıkıo artık giremiyorum sizin bildiğiniz başka bir site var mı indirebiliceğim? ben stoptazmo dan indiriodum manga rainden...
    bildiniz manga indirmeme yardımcı olcak site varsa verin lütfen...
  • ben geldim walla biri kişinin bana cevap yazması çokkkkkk güsel bi duyguymuş yaşasın SHAMAN KİNG CİLERRRRRRR
  • ya bi şey sorcamm.Shaman king in yeni bölümleri çıkcak mı veeee shaman king in oyunu var mı???
  • sana dediğimgibi
    benim sitede oyunun linki var
    girin bakın ama oyun gba oyunu siz gein siteye orda bulursunuz
  • OYUNLAR SİTEDEVAR SHAMAN TURNUVASIDA BAŞLADI SİZLERİ BEKLERİZ GELİN HEMEN RUHUNUZU ALIN VEDE MEDYUMUNUZU
    http://shamankingbr.phpbb3.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::YOH:: -- 11 Eylül 2006; 14:25:36 >
  • ya kablolu tvde shamankingin yeni bölümleri daha başlamamış nezaman başlar acaba
  • bence engüzel kahraman morty o zeke hao asakura'dan ise gıcık kapıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: morty

bence engüzel kahraman morty o zeke hao asakura'dan ise gıcık kapıyorum.

SEN ZEKEYE NİE GICIKSIN ODA YENİ BÖLÜMLERDE İYİ OLCAKYA.YANİ İYİ OLABİLİR.

• Yasizce shaman king gba oyunlarından hangilerigüzel benim siteye bakan bilir.vede shamanking in yeni bölümü nezaman çıkar
  • shaman king o kadar sacma ki bida izlemem nefret ediom ondan
  • AGA HANİ SEN ÇOK SEVİODUN GÜZELDİ REN TAO YU TUTUODUN SANA KİMBU SHAMANKİNG NEFRETİNİ AŞILADI.
  • ya eh bi zamanlar fena degildi benim icin dusununce o kadar sacma geldi ki nefret ediom artık
  • walla eğer shaman king i sevmiyorsan bu forma katılma ama yinede sen bilirsin
  • KATILSIN KATILSIN O ESKİ SHAMAN CI ESKİ DEDİĞİM BİR KAÇ AY OLUO SHAMAN KİNE BAŞLAMASINA ÇOK SEVİYODU NE OLDU ONA ANLAMIYORUM.AMA SHAMAN KİNG İ SEVMESEDE O BENİM YİNEDE KARDEŞİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::YOH:: -- 14 Eylül 2006; 17:26:51 >
  • belki büyülenmiştir
  • BİLMİYORUM AMA BIKMIŞ BAKICAZ REN TAOYU YENİDEN ARAMIZA ALICAZZZZZZZZ.
    BUARADA YENİ SİTEMhttp://shamantr.orgfree.com
  • peki bu sitede shaman king le ilgili res var mı bide msn adresini verir misin ?
  • koyucam resim falan güzel olcak şimdilik bukadar yaptım.msn yide pmden atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::YOH:: -- 14 Eylül 2006; 20:14:52 >
  • herkese merhaba.
    17 yasındayım. yası tınlamazsak cizgi film-anime ve cnbc-e fanıyım. tv ile ilgili tek baglantılarım bunlardır.
    shaman king'i basından beri aralıksız izledim ve burdaki sayfaların cougunu okudum. ren diyor cogu kişi tutkun bi fanatiklikle.
    sebebini acıklarsanız sevinirim. ben kendi adıma yoh diyorum.neden ren degil?

cünkü yoh'u lideri olarak kabul etti. ve ondan bir şeyler ögrenmek amacıyla onu ren yapan asıl özelligi olan gururunu bile bir yana bıraktı. hatta su ruh halini silahı boyuna getirmek icin onun karsısına cıkmıstı sırf ögrenmek adına. yoh ikili medyumu yaptıgında bi kıskanclıgı vardı. gercekten büyük bi kıskanclık. snra bu kıskanclık dostluga dönüştü ve onu lideri olarak kabul etti. bazıları yoh zeke'nin gücü yüzünden böyle diyor. hayır. ögrenimi ve gücü tamamen kendisine ait. o seçilmiş olan her 500yılda bir zeke'nin karsısına cıkarılan yeni kişi yeni seçilmiş kişi o!

ren basta shaman kral olmak adına cırpınırken simdi öyle bir imaj yok. eskiden ailesi adına imaj verdiriliyordu ailesinin, amcasının baskısı altında ugrasıyordu. aile sorununu da asıp yoh'u kabul ettiginden onun shaman kral olamayacagı kesinleşti. üzgünüm ama durum böyle.

(not : forumda bir kişi abazalıgı sonucu bu bölümü kızlara hava atmam zannettigi icin degiştirdim. Ama bilsin etrafımda yeterince kız var bu forumdakiler eksik olsun umrumda degil.:D)

simdi ren'in güçlü oldugunu biliyoruz. ama yoh'un hem lider hemde cok daha güçlü oldugunu da biliyoruz. unutmayın ren asla bir lider olamaz. yoh olur neden mi? haklısınız gruptaki herkes bir eksik bir fazla yoh'un özelliklerine sahip.peki neden yoh lider?
    cünkü bir lider bazen kalbiyle düşünmesini bilmelidir. ren gibi onları içine atmamalıdır.

Hepsini okuyup güzel bir cevap verirseniz bende cevap veririm. ancak sadece basın okuyup REN REN diye bagıran zeka seviyesi düşük mesajlar yazarsanız adam yerine koymam üzgünüm.

Tşkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozancartman -- 15 Eylül 2006; 11:57:13 >

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.