Şimdi Ara

ShAmAn KiNg(GeLiN SoHBeT eDeLiM) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.051
Cevap
0
Favori
86.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha yenimi öğrenion anna ve yohun oğlunun olduğunu.
  • annaveyoh sen benim sitemde üyesindime.http://shamankingbr.phpbb3.net ben siteyi değiştiriom
    yeni sitehttp://shamantrking.winnerbb.com buraya üye olursun.
  • harbiden yayınlanıyomu japon kanalında üf yaw japonyada olan varmı anlatacak
  • merhaba ben bu from a yeni üye oldum çok kısa süreeiliğine burdaım ama bence zeke süperrrrrrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: black_hawk07

Millet ben hentai arıyodum bakın ne buldum

Yo megerse abazanın tekiymiş

http://www.shamanking.it/media/hentai/Candy%20Pop.rar buyrun

forumu gezerken gördüm burayı...
    shamanking.it diyo italyan yani
    onların hepsi öyle sansürün ne olduğunu bilmiyolar ne yapmışlar şerefsizler herşeyi öyle pisliğe çevirirler

• YOHLA ANNA BİRBİRİNİ SEVİYO HEM DE ÇOK GÖSTERMELİK OLMASI GEREKMİYO Kİ SEVDİİNİ GÖRMEK İÇİN BEN BİRBİRLERİNİ SEVDİKLERİNİ BUKALEMUN RUHUNUN OLDUĞU BÖLÜMDE ANLAMIŞTIM BUKALEMUN RUHU HERKESİN HAYALİNDEKİ BİRİNE DÖNÜŞÜYORDU VE SIRA YOHA GELİNCE BUKALEMUN RUHU ANNA YA DÖNÜŞTÜ ELKİ O BÖLÜMÜ İZLEMEMİŞSİNDİR SEN HEM AYRICA 13 YAŞINDALARDI AŞK ONLAR İÇİN ÇOK ERKENDİ ONU BIRAK DA BANA ASIL SAÇMA GELEN OLAYLARIN 7 YIL ÖNCE GEÇMESİ VE ÇOCUKLARININ YANİ HANANIN DA 6 7 YAŞLARINDA OLMASI DÜŞÜNSENİZE ANNA 14 YAŞINDA HAMİLE KALMIŞ OLABİLİR ÇOK GARİP Dİ Mİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faustIII -- 2 Eylül 2006; 16:20:25 >
  • HAKLI OLABİLİRSİN AMA BEN BİYERDE OKUDUĞUMDA OLAYLAR 2007 DE GEÇİYOR DİYORDU E BU ANİME DE 2000 DE YAYINLANDIĞI İÇİN BÖYLE BİR FİKİR YÜRÜTTÜM.YANLIŞ DÜŞÜNÜYO OLABİLİRİM AMA BAYA KİŞİ DE BUNUN ÖYLE OLDUĞUNU SÖYLEYİNCE BEN DE OLASI OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM.BEN PRİNÇLİ BÖLÜMÜ DEMİYORUM ORDA ZORAKİ YAPILMIŞ BİŞEY VARDI.BEN BAŞKA BİR BÖLMÜ SÖYLÜYORUM.GÖRÜNÜŞE GÖRE SEN YENİ BÖLÜMLER HAKKINDA BAYAA BİLGİLİSİN YAA BİRAZ DAHA ANLATIRMISIN BAŞKA NELER OLUYO YENİ BÖLÜMLERDE BENİM TEK BİLDİİM ÇOCUKLARI OLDUU VE HANANIN RİO İLE BİRLİKTE BİRŞEYİ BULMAK İÇİN SEYAHAT ETTİKLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faustIII -- 2 Eylül 2006; 16:18:59 >
  • ben bu forma yeni üye oldum konuşmalarınızı okudum ben tamamen bi YOH ASAKURA hastasıyım anna ya bazen hatta çoğu zaman sinir oluommmmmmm
  • yaa kimse yok mu bi cevap yazın dışlamayın beniiiiiii
  • yaaa cevap + ben kimseye kendimi acındır mıom
  • yaaaa cevap yazın siz girindiğiniz zaman ben çıkıom girinnnnn lütfen zeke için ren için yoh için faust için ne olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sylva#Ateş Ruhu

shaman kingin pc oyunu var mı??? puzzle dışında

Shaman king in gba için oyunu var bende 2 tane(Shaman king master of spirits ve Shaman king master of spirits 2) isteyen olursa emulatorle upload edebilirim
    Bir de bende ismimden anlaşıldığı gibi Jeanne hayranım özellikle de kırmızı gözlerine

• heralde siz benim yazdıklarımı görmüyosunuz yada zihinsel engelli misiniz okumanız yok mu yada çokkk şımarıksınız aman sizin böyle olduğunuzu bilsetdim hiçç üye olmaz idimmmmmmmmmmmmmmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: annaveyoh

arkadaşlar dün shaman kingde bölüm isimlerini geziodum ve 3.sezon bölümleri gördüm.japonyada yayındaymış.ulusal bi kanalda.207 bölüm sürüyo.animenin kahramanı annayla yohun oğlu oluyo sonradan.

bizede göstersene şu gezdiğin yerleri bakalı bizde ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
  • selam ben yeni üyeyim shaman king hastasıyım anime serisini de indiriyorum gereçketn bayılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: annaveyoh

quote:

Orjinalden alıntı: faustIII

YOHLA ANNA BİRBİRİNİ SEVİYO HEM DE ÇOK GÖSTERMELİK OLMASI GEREKMİYO Kİ SEVDİİNİ GÖRMEK İÇİN BEN BİRBİRLERİNİ SEVDİKLERİNİ BUKALEMUN RUHUNUN OLDUĞU BÖLÜMDE ANLAMIŞTIM BUKALEMUN RUHU HERKESİN HAYALİNDEKİ BİRİNE DÖNÜŞÜYORDU VE SIRA YOHA GELİNCE BUKALEMUN RUHU ANNA YA DÖNÜŞTÜ ELKİ O BÖLÜMÜ İZLEMEMİŞSİNDİR SEN HEM AYRICA 13 YAŞINDALARDI AŞK ONLAR İÇİN ÇOK ERKENDİ ONU BIRAK DA BANA ASIL SAÇMA GELEN OLAYLARIN 7 YIL ÖNCE GEÇMESİ VE ÇOCUKLARININ YANİ HANANIN DA 6 7 YAŞLARINDA OLMASI DÜŞÜNSENİZE ANNA 14 YAŞINDA HAMİLE KALMIŞ ÇOK GARİP Dİ Mİ

sen hiç mangaları okumadın galiba ,7 yıl turnuva devam etmiyo.o arada hana doğuyo.ayrıca senin dediğin bölümü izlemedim.ama sen pirinçli bölümü diysan yoh diyo,senin adını yazarsam ve annanın adını yazmassam başıma ne gelir biliyorsun diyo.

selam ben yeni üye oldum ama mangaları az çok takip ettiğimden olaylara biraz hakimim evet birbirlerini çok seviyorlar ama anna yohu daha çok seviyor o yüzden tamarayı sürekli tersliyor... hatta manganın bir bölümünde anna kaçırıyordu yoh da onu kurtarmaya gidiyordu çok kızgındı anna orda yoha onu sevdiğini söylüyordu...
    mangada annanın hamilelik bölümlerine gelemedim henüz okuyanlar hangileri olduğunu söylerseniz sevinirim...
    hana doğuyor doğru rioyla gitmiyor yanlızca diğerleri de oluo yanında ben yani öyle gördüm çünkü ben karışık indiriyorum 200. bölümde hepsi birarada savaşıyorlardı. manganın en son 213. bölümü geldi ama o siteye artık giremiyorum bilgisayar hata bildiriyor desteklemiyor ne yazıkki:(

• lan sizin prinç inize başlarım nedion anna hakkında sanane yani ne olmuşşa olmuş sana saçma geliosa buraya mesajda yazmazsın shaman kingide seyretmessin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::YOH:: -- 8 Eylül 2006; 11:38:42 >
  • walla ben sizin kadar gelişemedim ama yinede shaman kingi seviom artık netten takılıom tv yok (çünkü unutuom )aslında bende izlemek isterim ama olmuyo ben bi şeyler öğrendim ama doğrumu bilemicem;diolar ki yoh zeke i yok etmedi sadece onun kötü halini yok etti şimdi herkes zeke seviomuş ve yoh zeke i kıskanıyomuş doğrumu bunlar
  • hayır zekeyi yok etmedi ama ben niye zekeyi kıskanimki vede shaman king istiosan 2 sitevar shaman kingle ilgili
    http://shamankingbr.phpbb3.net
    http://shamantrking.winnerbb.com
    ikiside güzel ama en güzeli bence shamankingbr bekleriz

ShAmAn KiNg(GeLiN SoHBeT eDeLiM)

• benim çıkmam lazım by cevap yazdığın için saol
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.