Şimdi Ara

ShAmAn KiNg(GeLiN SoHBeT eDeLiM) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.051
Cevap
0
Favori
86.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aman ya kimse de bana girmiyo be çok güzel resimler var diyom tık yok aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok kızdım ama bu zavallı kıza birileri mail atsın yaçok sıkıldım ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi june tao 12 -- 25 Temmuz 2006; 19:34:18 >

• ehhh yeter bu ne lan cocuk yuvasına donmus burası 0-6 yas grubunun muhabbetlerinden bıktım gidin pmden sohbet edin be savage wariror lutfen artık bu topici bırak senin verecegin bilgilere degmezler ren taonun sitesinde takıl bosver burayı ...
  • en iyisi zeke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi june tao 12 -- 12 Ağustos 2006; 11:04:04 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi june tao 12 -- 29 Aralık 2006; 19:01:35 >
  • ya niye hep her filmde iiler yener ne olur zek yense diğerleri yenilse?
    yada nie hep kötü birisi olur ve bişeyi sabotajlar
    doğru düzgün turnuvayı yapsınlar versinler kupayı(yada herneyse)
    leniye nolur yani?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi june tao 12 -- 5 Ağustos 2006; 12:02:13 >
  • merhaba ben Yoh-Asakura adlı arkadaşınız .
  • emailimi değiştirirken maresef mesaj gelmedi ve gitti.bende bunu aldım bakın Yoh-Asakuranın üstüne tıklayın üyeprofiliyok.
  • hey arkadaşlar hiçbiriniz cevapvermiyorsunuz hepiniz msnsini bana pm olarak atabilirmi
  • arkadaşlar SHAMAN KİNG diye bir konu açtım sizleri bekliyorum.NOT:lütfen gelin.
  • selamın aleyküm arkadaşlar shaman king i çok seviyorum..yaşla alakası yok bağlayıcı bir çizgi dizi..anime çizimlerde yaptığım için çok bağlıyım..arada kaçırdığım bölümler oldu malesef..malum vakit ayarlayamadım iş-güç ama burada verilen linklerden yararlandım ve çok mutlu oldum..hepinize teşekkür ediyorum..şimdi seyretme vakti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qalme_morwen -- 30 Temmuz 2006; 21:23:57 >
  • buda değişik bir bakış açısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qalme_morwen -- 30 Temmuz 2006; 21:33:09 >

• sizi bekliyorum gelin orada sohpet edelim
  • gelinbak bekliyorum shaman kingde enaltta tv dizi var oraya tıklatın yanındaki gite sonra shaman king i bulun
  • merhaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi june tao 12 -- 5 Ağustos 2006; 11:58:55 >

• slm çocuklar geridöndüm forum yöneticilerin sayesinde teşekkürler forumdestek@donanimhaber.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yoh-Asakura -- 4 Ağustos 2006; 13:20:26 >
  • Geç kalmışım belli daha bugün siteye üyeoldum arkadaşlar shaman king vesilesiyle nasılsınız valla sohbetler koyu taraflar belli herkezin nicki farklı bilseydik önceden şey ettirirdik..

herkese yeniden selam inşallah sizlerle kalıcı bi dostukluk kurarız..

İyi geceler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: melodramatic fool

quote:

Orjinalden alıntı: __AMİDAMARU__

quote:

Orjinalden alıntı: Ren Tao

seni diger siteyede alalım

reklam yapma gercekten www.shamankingtr.com cok guzel bi site her kesi bekleriz ..

amidamaruwww.shamantr.org demeye çalışıo
    beni o sitede ladılar gereksiz pm atmışım diye admine. herşeye yasak koymuşlar bende dedim ki hiç konu açmayalım daha iyi ondan sonra da beni ladı bende buraya üye oldum daha güzelmiş burası çok hoş bir site hazırlamışsınız bayıldım valla

• bende shaman king hayranıyım bölümleri falan nerden indirceğimi söylerseniz çok sevinirim
  • ben shaman king 2 nin son yazıları var i mesh ten indir dim enna zeke aşık olmuş gibi bişeyler bence hemen izleyin super
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.