Şimdi Ara

ShAmAn KiNg(GeLiN SoHBeT eDeLiM) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.051
Cevap
0
Favori
86.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam yapmış bir hata ama bu kadar da bağlanılmaz kardeşim layzerke zaten onları satto xlav oldu
  • ewt yaa nası oldu o bölüm de çok şamataydı
  • doğru diyosun bence rionunbaşına çölde güneşvurdu oyüzden lyzerk i kız zannetti.
  • bir arkadaşımvar salağınteki diyorki aralarında en aptalı rio. öyledemeyehakkıyok oda bizim guruptan onusonuna kadar korurum.
  • youtubede birşeyler buldunmu.güzel bölümler var ilk baştan bölümleri bulamamıştım sonradanbuldum.
  • shaman king de hani rio yamataro oriçiyee karşı gelio ya
  • evet orada rio onu yeniyo onunruhunu koruyucu ruh olarak olıyar ve iki koruyucu ruhu oluyor.
  • ben len ve yoh a hastayım lenin hızlı büyük ruhkontürolüne yohunda ikilimedyumuna hastayım
  • ordamısın hayla neyse shaman lı geceler
  • slm arkadaşlar bizim siteyi hacklemişler haberiniz varmıwww.shamantr.org sitesinde pkk işaretleri var bilmeden birinemi laf attık yoksa ?
  • neolduya.
  • evet baktım niye hacklediler...
  • galari ye bir bakın neyapmışlar yohla len falan kimyaptıysa onun............................................................................................................................................................................................
  • ya kim yaptıysa yapmış o siteyi nasıl geri alıcaz aranızda bu işlerden anlayan biri yokmu
  • bende baktım moralinizi bozmak istemem ama geri alınıcak gibi görünmüyo. yazık oldu siteye
  • ben hacker arkadaşlara danıştım sitenin sahibi benle irtibata geçerse bir şeyler yapabiliriz
  • selam ya bende çok güzel resimler var SİZDE JUNENİN FOTOĞRAFI VARSA LÜTFEN GÖNDERİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi june tao 12 -- 18 Temmuz 2006; 15:40:27 >
  • çok mutluyum çooook mutluyumsonunda bir Allah'ın kulu beni kaydetti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi june tao 12 -- 10 Ağustos 2006; 21:20:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: angelus1753

ben hacker arkadaşlara danıştım sitenin sahibi benle irtibata geçerse bir şeyler yapabiliriz

O zaman sen de onlardansın demek oluyor bu.

Ne biliyorsanız onu yapın. Ben sıkıldım bu oyundan. Kendini hacker sanan lamerlardan da sıkıldım.
    1-2 program bilmekle hacker olunmaz. Kopyacılara lamer derler. Gerçek hackerlar insanlara zarar vermezler. Lamerlar ise insan değildirler. Varolan en. sinsi yaratıklardır.

Güncelleme:

Böyle gereksiz bir konu için yeni mesaj atmaya değmez.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

quote:

ben hacker arkadaşlara danıştım sitenin sahibi benle irtibata geçerse bir şeyler yapabiliriz

Ne biliyorsanız onu yapın. Ben sıkıldım bu oyundan. Kendini hacker sanan lamerlardan da sıkıldım.
    1-2 program bilmekle hacker olunmaz. Kopyacılara lamer derler. Gerçek hackerlar insanlara zarar vermezler. Lamerlar ise insan değildirler. Varolan en. sinsi yaratıklardır.

ben hacker değilim ama sen çok biliyorsan geri al ben burda sizin uğraşıyorum yoksa banane konuşucağına iş yap geri al benim uyuzuma giden sitenin hacklenmesi değil vatansızların bu hale getirmesi

Benim işim o değil. Site bana ait değil. Olsa bile ben yedek alıp sonra gereken muameleyi yapardım. Merak etmeyin. O işi kimin yaptığı çok rahat bulunur. Mahkemeye bile verilir ve sonra ne olur sanırım bilirsiniz.
    Siteleri hacklemek artık bir suç.Cezası da az değil yani. Hapis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 19 Temmuz 2006; 20:39:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

quote:

ben hacker değilim ama sen çok biliyorsan geri al ben burda sizin uğraşıyorum yoksa banane konuşucağına iş yap geri al benim uyuzuma giden sitenin hacklenmesi değil vatansızların bu hale getirmesi

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.