simdide baktım bana türkçe ve bölümleri güzelolan bölümler gerekiyor.
yoh-asakura eğer ordaysan sana özel mesajda gönderdim almassan bana haber ver sana forum üzerinden anlatırım ama istersen sss(sık sorulan sorular) dan bakabilirsin orada var
ordamısın
sss yegirdim ordan bunu koydum ama ben bunu istemiyorum ben yoh un resmini koymak istiyorum bir bakarsın
bende bilmiyorum bana dayardım lütfen hadi ve yoh-asakura youtube de birşey buldunmu.
sssye gir orada var da bende tam bilmiyorum.ve youtu bede ikitane tam bölüm buldum diğerleri tam değildi.
tamam bakacam ok çok tesekkür.shaman king i bugün seyredecem.
iyi benim içinde seyret ben de youtu beden seyredecem.
ve tüm formdakiler ve formu ziyaret edenler winamptan shaman king in yeni bölümünü gördüm.daha opkul varken amadaha bulamıyorum.
yanlışlık la opkul yazdım okul varken di daha yohlar dayak yiyiyordu sonra biri geldi onları kurtardı.
yanlışlık la opkul yazdım okul varken di daha yohlar dayak yiyiyordu sonra biri geldi onları kurtardı.
da sen ne yazıp OPKUL yazdın ki youtube de türkçe kabul etmiyor!
yaw siteye giremiodm ne zamandır daha doğrusu ps'yi bile açamıorm ama şimdi bi baktım Yoh-Asakura adlı arkimiz ardı ardına bisürü msj atmış sayfaya bi baktım alt alta aynı kişiden msjlar abi yaw bari bazılarını bi msjda toplasaydın
olmuyoki insanın canı sıkılıyor ben de işte ardarda.
mesajları gönderiyoruz mesajı biraz sonra yazdım shaman king oyunu buldum indiriyodum virüs programı devreyegirdi truva virüsüyle başka bir virüsbuldu sildim .shaman king oyunu alırken dikat edin.
mesajları gönderiyoruz da mesajın devamını geçyazmak zorunda kaldım çünkü bir virüs shaman king oyununun içinden çıktı onla ujraştım.oyun indirirken dikatli olun.