Şimdi Ara

ShAmAn KiNg(GeLiN SoHBeT eDeLiM) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.051
Cevap
0
Favori
86.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.youtube.com adresinden arattırırsan çokgüzelşeyler bulabilirsin.
  • youtube´de bölüm bulamadım ki ben
  • sadece küüçükalıntılar ve resimlervar.
  • simdide baktım bana türkçe ve bölümleri güzelolan bölümler gerekiyor.
  • yoh-asakura eğer ordaysan sana özel mesajda gönderdim almassan bana haber ver sana forum üzerinden anlatırım ama istersen sss(sık sorulan sorular) dan bakabilirsin orada var

• ordamısın
  • sss yegirdim ordan bunu koydum ama ben bunu istemiyorum ben yoh un resmini koymak istiyorum bir bakarsın
  • bende bilmiyorum bana dayardım lütfen hadi ve yoh-asakura youtube de birşey buldunmu.
  • sssye gir orada var da bende tam bilmiyorum.ve youtu bede ikitane tam bölüm buldum diğerleri tam değildi.
  • tamam bakacam ok çok tesekkür.shaman king i bugün seyredecem.
  • iyi benim içinde seyret ben de youtu beden seyredecem.
  • ve tüm formdakiler ve formu ziyaret edenler winamptan shaman king in yeni bölümünü gördüm.daha opkul varken amadaha bulamıyorum.
  • yanlışlık la opkul yazdım okul varken di daha yohlar dayak yiyiyordu sonra biri geldi onları kurtardı.
  • merhaba bugünde mi kimseyok ehadi birlaf edin busiteyi baya boşladınız ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yoh-Asakura

yanlışlık la opkul yazdım okul varken di daha yohlar dayak yiyiyordu sonra biri geldi onları kurtardı.

da sen ne yazıp OPKUL yazdın ki youtube de türkçe kabul etmiyor!
  • yaw siteye giremiodm ne zamandır daha doğrusu ps'yi bile açamıorm ama şimdi bi baktım Yoh-Asakura adlı arkimiz ardı ardına bisürü msj atmış sayfaya bi baktım alt alta aynı kişiden msjlar abi yaw bari bazılarını bi msjda toplasaydın
  • olmuyoki insanın canı sıkılıyor ben de işte ardarda.
  • mesajları gönderiyoruz mesajı biraz sonra yazdım shaman king oyunu buldum indiriyodum virüs programı devreyegirdi truva virüsüyle başka bir virüsbuldu sildim .shaman king oyunu alırken dikat edin.
  • mesajları gönderiyoruz da mesajın devamını geçyazmak zorunda kaldım çünkü bir virüs shaman king oyununun içinden çıktı onla ujraştım.oyun indirirken dikatli olun.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.