Şimdi Ara

ShAmAn KiNg(GeLiN SoHBeT eDeLiM) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.051
Cevap
0
Favori
86.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Kenobi_Asakura

evet..kader yıldızı tekrar geçti ve herkes görüp turnuvanın tekrar başlcanı anladı...
    yeni sezon olucak,OLMALI

kaç seneden beri jetixte oynatıyor ama hala devamı gelmedi siz de kader yıldızı hakkında haklısınız.doğrusunu söylemek gerekirse ben de merakla bekliyorum.

• ve birde o ....****.....siteye giremiyorum emin misiniz sitenin böyle yazıldığına (lütfen siteyi tam olarak yazın)
  • w w w.s h a m a n t r. o r g boşlukları doldur
  • shaman kinggggg delisiyim yaw ama yeni bölümler bi çıksa
  • bunun2.si hakıında geniş bilgisi olan varmı
  • maalesef yok

zaten herkes 2. sezonunun çıkmasını bekliyor bulanda mutlaka siteye haber verir diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: AmidamaruYoh

quote:

Orjinalden alıntı: Kenobi_Asakura

evet..kader yıldızı tekrar geçti ve herkes görüp turnuvanın tekrar başlcanı anladı...
    yeni sezon olucak,OLMALI

kaç seneden beri jetixte oynatıyor ama hala devamı gelmedi siz de kader yıldızı hakkında haklısınız.doğrusunu söylemek gerekirse ben de merakla bekliyorum.

Jetix geçen sene başlamadı mı yahu onu oynatmaya?
    İlk ne zaman başladı Jetix Türkiye de bilgin varsa paylaş,please

• yeniyim bu forumda konuşmalarınızı görüp bi açıklık getirmek istedim yeni bölümleri var ama şuan daha hiç bir ülkede anime olarak gösterilmiyor sanırım daha tamamlanmadı.internette birkaç yerde birkaç resim var ama çok az yeni bölüm hakkında az bir bilgim var bu bömlümlerde yohun ve annanın çocuğu var ve adı hana olaylar 2007de geçiyor umarım yeni bölümleri kısa süre sonra izlemeye başlarız...eğer araştırmak istrerseniz yeni bölümlerinin adı:funbari no uta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faustIII -- 1 Temmuz 2006; 12:27:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: faustIII

yeniyim bu forumda konuşmalarınızı görüp bi açıklık getirmek istedim yeni bölümleri var ama şuan daha hiç bir ülkede anime olarak gösterilmiyor sanırım daha tamamlanmadı.internette birkaç yerde birkaç resim var ama çok az yeni bölüm hakkında az bir bilgim var bu bömlümlerde yohun ve annanın çocuğu var ve adı hana olaylar 2007de geçiyor umarım yeni bölümleri kısa süre sonra izlemeye başlarız...eğer araştırmak istrerseniz yeni bölümlerinin adı:funbari no uta

yeni bölümlerin adını verdiğim için sağol ama heralde yeni bölümler 1 sene sonra falan çıkar
  • merhaba shaman king in yeni bölümleri sizce nezaman gelir.
  • bece 2007 de gelecek ve resim nasılkoyuyordunuz
  • kimseyokmu
    [simage][/simage]
  • sizce yoh mu daha güçlü yoksa leny mi bence yohdaha güçlü yoh un hastasıyım leny ide seviyorum ama yoh dahaiyi
    yohla lenin maçı olsa
    yohyenerdi
    ve ben ce shaman king in en mantıklı isimi
    yoh ve maceraları olurdu
  • NE DİYON!!!!!!! LEN GÜÇSÜZMÜ TAMAM BEN DE YOHU TUTUYORUM AMA LENEGÜÇSÜZDEME
  • Asıl Shaman Kral Benim Ben Zeke (Hao) Asakura Zeke_Asakura nickli arkadaşımız benden 500 yıl önce doğan kişidir

• bence hepiniz yeni bölümlerde treye (horo horo)aşık olacaksınız.olaylar 7 yıl sonra filan geçtii için hepsi 21 yaş civarı.ama trey gerçekten çok yakışıklı olmuş.yoh da saçını uzatmış ve zeke in bu sefer kopyası olmuş...gerçekten çok heyecanlı gözüküyor yeni bölümler.ama bence 1yıl sonra çıkar fikrinde biraz iyimsersiniz.çünkü diğerinin 1998 de mangası yapılıyordu ve 2001 de çizgifilm oldu.daha da kötüsü 2005te türkiyeye geldi.hesap edin artık gerisini....
  • heyyy shaman king in yeni bölümlerinin türkçe bir sitesi var mı? yoksa shaman king in yeni bölümlerinin DÜZGÜN bir sitesi var mı?

• malesef düzgün bir site yok ama ben küçük bir resimde görmüştüm.orada trey çok iyi çıkmıştı..ama bulabilirsen yeni mangasının ilk 5 bölümünün resimlerini indirebilirsin .gerçi çoğunlukla hana asakura ve rio var o resimlerde daha çok yeni olduu için doru düzgün birşey bulamadm
  • hadi ya yeni bölümlerin düzgün bir sitesi yok mu? ya bulun artık
  • Öylede FaustIII bentrey e sevmem ben yoh hayranıyım[simage][/simage]
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.