Şimdi Ara

ShAmAn KiNg(GeLiN SoHBeT eDeLiM) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.051
Cevap
0
Favori
86.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba foruma birkaç gün önce üye oldum.Bende Shaman King hastasıyım.
    Anna 'ya bayılıyorum aşık oldum galiba.Arkadaşlar bu arada yeni bölümler çıkarmı sizce 2. sezon fln
    ve neden her zaman yayınlanmış olan animeler Türkiye'ye geç geliyor Shaman King 2001 yılında çıkmış.
    Forum gerçekten bir harika ne zamandır böyle bir yer arıyordum.
  • Hoşgeldin Anna Kournikova.
    Beğendiğine sevindim.Google da "shaman king" yazıp türkçe sayfalarda aratırsan başka yerler de bulursun.
    Devamı yok malesef.Keşke olsa.

Ama iyi ki var ve iyi ki seyrettik hepimiz onu.
  • Ya gine giremiorum siteye ne oldu yaw shamantr.org a :S siz girebiliomusunuz
  • Ben girebiliyorum.Sorun yok. Az önce baktım, sağlam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior
    Beğendiğine sevindim.Google da "shaman king" yazıp türkçe sayfalarda aratırsan başka yerler de bulursun.

quote:

Orjinalden alıntı: Zeke_Asakura

Ya gine giremiorum siteye ne oldu yaw shamantr.org a :S siz girebiliomusunuz

işte iki msj arasındaki fark
  • Şu tenjou tenge nedir bide aishetene motto (beni daha çok sev) nerde geçiyor ?????
    Yawwww alıntıyı bi yapamadım tam olarak kusura bakmayın alıntıyı tıkladım sonra kendi yazımı yazdım ön izleme yaptım alıntının içinde kaldı anlamadım offfff.Ne beceriksizim yaaa.Nasıl olcak

• Tenjou tenge bir çizgi film.Değişik bir şey.Daha önce görmediğine eminim.
    www.youtube.com da aratırsan online olarak seyredebilirsin.
  • Hmmm tamam çok teşekkür ederim.Şu clip'leri nasıl yapcam bi cvp verebilirmisiniz.
  • Windows movie maker kullanarak yapabilirsin.Ama önce sessiz olarak kaydetmen gerek.Bunu da ben çok eski programlar kullanarak yapıyorum.IMTOO mpeg encoder le sessiz kaydetmen mümkün.Sonra onu moviemakerla böl parçala birleştir yapıp kaydet.En son olarak yine movie maker la mp3 dosyası falan ekleyebiliyorsun en son kaydettiğin haline. Cyberlink power director de işe yarayabilir ama hiç kullanmadım.

www.phazeddl.com bu programları bulabileceğin benim bildiğim en güvenli site.Yine de virüs tehlikesi heryerde var.
  • sessiz kaydetmeye gerek yok movie makerda ses duzeylerini ayarlaman için bi yer var orda videonun sesini kapatıp ses dosyasının sesini acarsan aynı iş olur
  • Windows movie maker da o ayarın olduğunu bilmiyordum.Resimlerle anlatırsın artık sitede.
    Zamanın olduğunda tabi.Ren Tao nu sitesi yukarıda reklamı yapılan site Anna K. da oradan öğrenir ben de tabi.

Print screen tuşuyla ekrandaki resmi al ve painti açıp yapıştır.Oradan düzenleme yaparsın.oKEY REN?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 5 Haziran 2006; 1:37:36 >
  • http://www. shamankingorg . forumkurdu.net/shamankingorg . html?mark=forums

siteye Tıklayın Üye Olun Sonra Ruh Alın bitane Ben size hemen weririm sora oynıyalım :P

Not : Üye Olmayı unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeke_Asakura -- 5 Haziran 2006; 14:03:22 >
  • @Zeke_Asakura : Eskiden bir shaman dövüşü sitesi daha vardı.www.shamanking.gen.ms falandı adı ve kapandı. Modlar Anlaşamadılar.

Sen o eski sitedeki moderatörlerden misin? Flame diye biri vardı galiba; severdim onu.Ama diğerleri değerini bilemediler.Site yok yere kapandı.Şu andaki siten de bana onu hatırlattı.Unutmazsam yarın akşam üye olucam.Orda görüşürüz.
  • ooo yeni site yapti onlar oda batti Valla 250 msj dan sonra giren olmadi Bende yaptim suan 3000 msjlarda ama fazla kisi girmiyo kapaticam sonra Shaman Sitesi goruceksiniz manyak olcak3-4 ay bilgi topluycan web tasarim php le smf le herseyle sonra manyak bi site yapicam

• Yawww arkadaşlar Shaman King in tr olanini nerden bulabilirim?Elimde orjinal var hep eng alt yazılı sadece 35 bölüm kaldi orjinal.Ayrıca Dragonball hayraı olan varmı aranızda?Şimdiden Teşekkür Ederim.İyigeceler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ANNA_K.

Yawww arkadaşlar Shaman King in tr olanini nerden bulabilirim?Elimde orjinal var hep eng alt yazılı sadece 35 bölüm kaldi orjinal.Ayrıca Dragonball hayraı olan varmı aranızda?Şimdiden Teşekkür Ederim.İyigeceler

Bende hepsi var ama kimseye vermiyorum.Arasıra upload ediyorum.En son **.org 'a birkaç bölüm verdim.

Bunları dağıtmak yanlış. Aslında upload olayı da yanlış ama insanları mutlu etmek güzel.

İsteyen tv kartı alsın ve çeksin kendine.Tv kartı satan şirketim olsa iyi olurdu ama yok.1 TV kartı alana 5 bölüm hediye falan dermişim.

• quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

İsteyen tv kartı alsın ve çeksin kendine.Tv kartı satan şirketim olsa iyi olurdu ama yok.1 TV kartı alana 5 bölüm hediye falan dermişim.

Peki sen kendin mi çektin hepsini öyle?Bendede tv kartı var ama baya eski (wintv) diye bir şey ondada bir şey anlamadım.Bana önereceğin bir kart varmı?
  • aver media tv studio 303 10 bit tv kartını öneririm. En iyisi ve ucuzu. 60 dolar falan olması lazım.
    bende usb 2.0 olanı var. O da fena değil ama pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 10 Haziran 2006; 10:28:43 >
  • butun rp sitelerinin kaderinde dağılmak vardır özelliklede milet hack olayına bu kadar meraklı oldugu surece hiç umut yok ne siteler yapıldı ama hepsi hacklendi
  • arkadaşlar gba oyunları tamam da ps2 oyunlarından hiç iz yok doğru düzgün bir shaman king oyunu bulsan hemen pc de açıcam bi link fln verin gba oyunlarını isterseniz j-teammert@hotmail.com u ekleyin benim adresim
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.