Şimdi Ara

ShAmAn KiNg(GeLiN SoHBeT eDeLiM) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.051
Cevap
0
Favori
86.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ona da email atmak isterdim ama malesef olmadı. Hem o evli sanırım.
    adaware se pro güzel bir program.Denersin.Beğenmezsen kaldırırsın.
    O şifreler benimdi bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 24 Mayıs 2006; 4:57:47 >
  • Zonealarm pro çok kullanışlı bir firewall dur.Adaware se pro da bilgisayarında trojan varsa aratıp silebilirsin.Ayrıca yükledikten sonra bilgisayara trojan girmez kolay kolay.Ayrıca Tool bar,hotbar vs den tamamen kurtulmak istersen adaware pro da kurmalısın.Bilgisayarı biraz kasar yanlız haberin olsun.Zonealarm kasmaz ama adaware kasar biraz.
  • selam beyler bi kaç haftadır izmirdeydimde girmek ksımet olmadı konulara biraz fransız kaldım yine yaw hernse bisi sorcam shaman kingdeki bir karakterin hayatını yaşama sansınız olsa kimi secerdiniz? cevap:YOH tabiki bana gore sizinde aynısın sececeginizi umuyorum karizmada bi yere kadar dimi ama ..
  • Ben Rio nun hayatını yaşıyorum zaten.Ait olduğum yer ailemin yanı.Bunu anladım, fakat daha çözülmesi gereken çok şey var.
    İzmire kadar geldin ama beni göremedin öyle mi?Saat kulesi civarındayım
  • En iyisi Yoh. layzergle karşılaştıkları zaman leny de trey de cok kötü yaralanıyor ve yoh tek bi hamlede layzergin bütün foryokıu sunu alt ediyor.burda savaştan söz edildiği için YOOOOOHHHH en iyisi tabi zeke den sonraa Sonuçta atası

• quote:

Orjinalden alıntı: Yoh

En iyisi Yoh. layzergle karşılaştıkları zaman leny de trey de cok kötü yaralanıyor ve yoh tek bi hamlede layzergin bütün foryokıu sunu alt ediyor.burda savaştan söz edildiği için YOOOOOHHHH en iyisi tabi zeke den sonraa Sonuçta atası

nedense sewdim seni...

• quote:

Orjinalden alıntı: Yoh

En iyisi Yoh. layzergle karşılaştıkları zaman leny de trey de cok kötü yaralanıyor ve yoh tek bi hamlede layzergin bütün foryokıu sunu alt ediyor.burda savaştan söz edildiği için YOOOOOHHHH en iyisi tabi zeke den sonraa Sonuçta atası

Ben de seviyorum keratayı.Güzel işler başarıyor.

• meraba ben bu siteye yeni katıldım.adım arda.sizinle bir tanışıyım dedim.
  • yaaaaaaaaaaa sizi bir şey sorcam şu resimleri nasıl koyarız(ismin altındaki)
  • Üstte profilim yazan yere tıkla.Açılan sayfada Avatar yazan satırdan yapacaksın.
  • LÜTFEN BİRİ BANA ŞU RESİMLERİN NASIL KONULDUĞUNU SÖYLEYEBİLİR Mİ??????????????????????******
  • quote:

Orjinalden alıntı: AmidamaruYoh

LÜTFEN BİRİ BANA ŞU RESİMLERİN NASIL KONULDUĞUNU SÖYLEYEBİLİR Mİ??????????????????????******

1. cisi biraz kibar ol kelimeleri uzatmana gerek yok
    2. bsver napcan yuzeysel seyler bunlar
  • savage elinde hiç shamn kningde calan müziklerden varmi ? bide sen bilrisn bana greendayın american idiot kaseddindeki muzikleri gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

Üstte profilim yazan yere tıkla.Açılan sayfada Avatar yazan satırdan yapacaksın.

söylediğim için sağol ama heralde ben beceremem
    NOT:(ben bir kızım.Adıma bakmayın siz.)
  • Kız olman erkek olman önemli değil.Bence yapabilirsin.Yukarıda SSS yazan yere tıkla.Sık sorulan sorular da yardım alabilirsin.Üstte sağda.

En üstte solda profilim yazan yere tıkla.
    Bunu yapamazsan foruma şifre ve kullanıcı adıyla girdikten sonra şuna tıkla:
    http://forum.donanimhaber.com/editprofile.asp

Açılacak sayfada aşağıdaki resim gibi bir yer göreceksin.

Hadi kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 29 Mayıs 2006; 19:27:58 >

• Hatırladım.Evet

İlginç bir site:
    http://triple-six.deviantart.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 29 Mayıs 2006; 20:32:23 >

• bu şarkının müziğiniwww.shamantr.org dan bulabilirsinin.(1. Forum a gir 2. shaman king müzikleri 3. shaman king'in açılış müziği ne tıkla söz ve müzik
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

Hatırladım.Evet

İlginç bir site:
    http://triple-six.deviantart.com/

bu siteyi denedim ama pek bir sonuç alamadım garip garip şeyler var(çizimler)

• bir soru daha sorucam şu erler ... falan neye göre (mesaj sayısı mı?)??????????*
  • quote:

--------------------------------------------------------------------------------

bu şarkının müziğiniwww.shamantr.org dan bulabilirsinin.(1. Forum a gir 2. shaman king müzikleri 3. shaman king'in açılış müziği ne tıkla söz ve müzik

Evet biliyorum.Yine de sağol

quote:

bu siteyi denedim ama pek bir sonuç alamadım garip garip şeyler var(çizimler)

Daha güzel bence.
    Ben beğendim.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.