Şimdi Ara

ShAmAn KiNg(GeLiN SoHBeT eDeLiM) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.051
Cevap
0
Favori
86.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zeke_Asakura

Bi sorun Yok sanırm

shamantr.org'tan bahsediorum.(bu arada girmei başardım.belki de bende sorun vardı )
    (ayrıca Zeke_Asakura'ya sitemize hoşgeldin diorum)az önce üye olduunu gördüm ))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melodramatic fool -- 9 Mayıs 2006; 23:55:22 >
  • Bende zaten sana shamantr.org u söledim valla süper olmus
    64. bölüm
    ama en hosuma giden len tao nun klip i cok güzel olmus
    bide zeke nin kini yapsanıza pllsssss

ya bide shamantr.org da resim i nasıl koyuyorus (ayrıca Hoşbulduk)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeke_Asakura -- 9 Mayıs 2006; 23:58:23 >
  • bu tarz işlerle ren tao (shamantr.org'ta weastny),savage warrior(rio the savage) ve zeke_maniac(dashie) ilgileniolar(başka video yapan da olabilir tabi ) onlara sölersen belki yapabilirler.
    foto yüklemenin yolunu pmle shamantr.org'a attım.ordan bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melodramatic fool -- 10 Mayıs 2006; 0:06:21 >
  • Yaptım TŞK ve Zeke nin videosu nu buldummm ama orda da yazdım buradada soriyim yasimdi bu zeke 1000 yasında nie 500 yasındayken shaman king olmamısda 1000 yasında denior ??????
  • arkadaşlar duyduğuma göre bu shaman king in türkçe dublajlı bölümleri dolaşıyormuş e m u l e aleminde. Ve gittikçe tüm bölümler yayılacakmış benden söölemesi.
  • Siteye giremiorum (shamantr.org) kafayı yicem su an sitede olan warmı bende mi hata war yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeke_Asakura -- 10 Mayıs 2006; 19:12:27 >
  • hao videosu yapmaya calısıyorum su anda ancak son bolum videoları var elimde ama ben daha eglenceli bi video yapmaya calısıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zeke_Asakura

Yaptım TŞK ve Zeke nin videosu nu buldummm ama orda da yazdım buradada soriyim yasimdi bu zeke 1000 yasında nie 500 yasındayken shaman king olmamısda 1000 yasında denior ??????

çünkü yenildi.

• su emulede hangisi turkce turkce olanlarda turkce biseyler yazıyormu isminde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ren Tao
    su emulede hangisi turkce turkce olanlarda turkce biseyler yazıyormu isminde

tabi ki türkce dublajlı. tv çekimi.

bir de bilgin var mı bilmiyorum ama bu şaman kralda bir japonca sürümü bir de ingilizce sürümü var. bunlar birbirinden baya farklı. ingilizce japoncadan direk çeviri olmadığı gibi filmde de birkaç değişiklik var.
    dublaj da ingilizce sürüm üzerine yapılmış ve bence ing japondan daha iyi. nihayetinde sadece ing sürümün türkçe çevirisi var :)

bu nedenle english version yazısına pek kafayı takmayın dublajlıdır

bir de dediğim gibi su anda tamamı yok ama diğer bölümler de çıkacak"mış" (:))
  • ben orda bitane bilem turke bolum bulamadım bu arada ben japoncasından yanayım cunku orjinal ingilizler kafalarına gore cevirliyolar ve bizde onlardan ceviriyoruz bu yuzden normalde animede bulunan ama bizim asla ogrenemeyecegimiz seyler var (japoncasını izlemediğimiz surece)
    şimdi su emule kullanamyı ben ilk defa denedim biraz anlatırmısın nasıl kullanılacagını falan
    su dusuk ip olayını da anladıgımı soyleyemeyecegim hani yoksa ben yanlıs versiyon falan mı indirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ren Tao -- 11 Mayıs 2006; 1:08:12 >
  • evet iş animeye gelince haklısın genelde japoncası iyidir. ama bu biraz farklı. eğer internette biraz araştırma yapacak olursan neyi kastettiğimi daha iyi anlarsın.

öncelikle çoğu anime ingilizceye çevrilirken sadece birkaç isim değiştirilir ve eğer içinde sansürsüz sahneler varsa (bu 18+ anlamına gelmez, amerikalılar seyirci kitlesini artırmak için 13+ yı 7+ ya da çekebilirler) bunlar çıkarılır veya değiştirilir. ama bir filmde baya değişiklik yapıldıysa bu gerek olduğu anlamına geliyor. japon versiyonu, mangasının çok tutup çizgifilmle hareketli hale getirilmek istenmesiyle çıktı. bu da filmi izleyen çoğu japon izleyicinin dergisini yani hikayesini bildiği anlamına geliyor. çizgifilmde de dikkat edersen (faust love bölümünün türkçe ve japoncasını izlersen bir çok fark bulacaksın - hikayede değil konuşmalarda) japon sürümü dergiyi bilmeyen için fazla özetve yüzeysel. çizgifilmin daha da tutup dünyaya açılması planlanınca genel izleyicinin konuyu daha iyi kavrayabilmesi için ayrıntılı diyalog sahneleri olan ingilizce sürümü çıktı. bu da bizim ingilizce sürümü izlememizin daha iyi olacağı anlamına geliyor. ayrıca bu işi yapanın saban entertainment olduğunu düşünürsen merak etme kafadan atılan ya da eksik verilen bir şey yok.

tabi tüm bunlara rağmen japoncayı indirip onu izleyebilirsin ama herkes japonca veya ingilizce bilmiyor ve bence çizgifilmleri ve animasyon filmlerini anadilinde izlemenin tadını hiçbir şey vermez.(sonuçta diğerleri de seslendirme)

*not; türkçe sürüm e m u l e de yayımda. bulamayan veya kullanmayı bilemeyenler için tek önerim e m u l e paylaşım sitelerine girip oralardaki yönergeleri izlemeleri olur.

• soeldiğin sey hakkında sunu soyleyebilirim birkere shaman king 4kids tarafından lisanslandı 4kids saban entertaintmenta dahilmi bilmiyorum
    shaman king dvdleri iki seri seklinde satılıyor yabancı ulkelerde cut ve uncut daha dogrusu kesilmiş ve kesilmemiş olarak bizim izlediğimiz kesilmiş olanları ancak japonca veya ingilizce olmasıda onun kesilip kesilmediğin belitmiyor bazı japonca bolumler kesilmiş olurken bazı japonca surumler kesilmemiş olaibliryor bu arada manganın sadece japonya da değil artık amerika ve avrupa kıtalarında da yayılmaya baslamasıyla bu kıtalardaki insanlarda shaman king hakkında temel bilgilere zaten sahip

ayrıca kafandan atma seyler olaibliyor ornegin renin babası turkce seslendirmede amcası olarak degiştirildi cunku bir cocukla babanın boyle karsı karsıya gelmesi toplumu biraz bozabilirdi ve turk aile yapısında asla boyl birseye yer yoktu sadece amca demekle kalmayıp senin baban bizi kurtardı sende bana gibisin bu klıc bana babandan kaldı gibi bolumlerde eklendi yani sallamasyon kısımlarda var

internetteki japonca bolumlerin cogu kesilmemiş durumda ancak cesitli alt yazılarda yok değil benim tercihim su sarı altyazılı olanlar gerci avi formatında olması nedeniyle insanı çileden cıkartabiliyor ama yinede onalrı tercih ederim

aslında bakarsınız turkcede izlemek en buyuk keyif tabiki onları arsiv yapıp ileride cocuklarına izletebilmek gercekten guzel ve su e m u l e y i kullanmayı ogrenir ogrenemz bolumleri indiricem tabiki savageı unutmamak gerekir burda o olmasa bende hiiiiç turkce bolum olmazdı

• Ya dostlar; tv kartı alıp günde 2 bölüm kaydetmek dururken e mule den 1 haftada 1 bölüm indirmek nasıl olur bilemem.

Ben emule den çok nadir bulunan filmleri indiriyorum. Stephen King FireStarter filmi gibi.Drew Barrymore da oynuyor mesela o filmde.
    Size de aynısını öneririm.Yoksa adamın sinirleri allak bullak oluyor beklemekten.

Uzun bir aradan sonra bugün televizyonu açtım ve shaman king 'i izledim.İzlerken arasıra nete de girdim.Tamara çok tatlıydı bugün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 13 Mayıs 2006; 20:29:09 >
  • shaman kingin sonunda ne oluyor?(izlemek nasip olmadı)
  • şu shaman kingin oyunu warmı bilgisiyarda yardım edinpls
  • Bilgisayar oyunu yok. PS2 Var. Torrent sitelerinde mevcut.Google da aratırsan çıkar.
    Anna Jun adlı arkadaş PC oyununu görmüş Amerikada falan sanırım kendisi.Veya ordayken görmüş.
  • ben baktım ama pc oyunu ile ilgili hiçbir bilgi bulamadım malesef gerci gbalar bana yetio ama
  • PS2 oyunu türkiyede 2 yıl önce görmüştüm ama dandik bişey sandım ozamanlar shaman king'in ne olduğunu bilmiodum
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.