Şimdi Ara

ShAmAn KiNg(GeLiN SoHBeT eDeLiM) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.051
Cevap
0
Favori
86.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS2 oyunu çok güzel.Herkese tavsiye ederim.Ama rpg sevmeyenler oyunun rpg olan kısmından hoşlanmayabilirler.
  • ewt yafss herkes PS2oyununu çok beğendim filan diyo...demekki güSellll
  • yaw bana biri yardımcı olabilir mi? acil sekilde shaman king gameboy oyunu istiyorum nerden indirebilirim!!!
    master of spirits tercihim
  • shamatr.org da olması lazım.Yoksa da mesajla sorarsın.

quote:

Orjinalden alıntı:anna_kyouyama

ewt yafss herkes PS2oyununu çok beğendim filan diyo...demekki güSellll

Evet gerçekten güzel.Ama en son birkaç ay önce oynadım.Zaman bulabilsem keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 18 Mayıs 2006; 2:32:56 >
  • Bende çok merak ediorum ya bu oyunu ama bi türlü oynayamadım işte
  • walla su anda elimde olsa da oynamam heralde aayip diablo oynuyom hayatımda hiç karakter yaparken bu akdar heyecanlandıgımı hatırlamıyorum
    rpgyse heralde kesin beni sarar
  • Evet kesinliKle beğenirsin.Bugün 19 mayıs ve tatil.Eksik kalan işlerimi sonunda halledebiliyorum.
  • benim arkadaşta iki tane shaman king oyunu var pc de.biri virüslü çıktı ama diğeri manyak güzel bişi
  • bi türlü shamantr nin anasayfasına giremiom galiba hacklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoh_anna_zeke -- 20 Mayıs 2006; 11:23:02 >
  • Yok yaws heklenmemiştir.Sadece birkaç saat askıya almıştır sitenin bağlı olduğu server.
    Şu anda açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 20 Mayıs 2006; 12:28:16 >
  • site hacklenmiş ama ben geri donene kadar duzeltilmiş sanırım gecen gun uye olup herkese kufur yazan elemandı derdini anlayamadım ama bilmiyorum artık benimle kişisel sorunu varsa onu benimle cozsun siteyle değl

benimle ugrastıgı acık profilimi deiştirmiş abuk sabuk biseyler yazmıs ama benimle problemi olanlar siteyle deil benimle ugrassınlar
  • O tür şahıslarla tartışmayın.Direk silin hesaplarını.
  • zaten hesabı eildikten sonra oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ren Tao

quote:

Orjinalden alıntı: __AMİDAMARU__

beyler bayanlar sizi anlamıyorum rende karizma var dionuz yoh onu 5e katlar rende guc var diosunuz yohun furyokusu bile daa fazla ztn olmasada yenerdi sari sacli cillop gibi bi nisanlısı var ztn zekide yendi nedir bu ren hayranlıgı (can guvenliiim icin bu konusmanını tamamen kendi ozgur dusuncem olduunu belirtmek isteri) ama rende yani soleim ne diim bi profilden baksan karizma var ama bi tarafda amidamaru yoh var yani yinede hakkını yememek gerekir BENCE DİZİNİN ADI :YOH ve arkadasları olarak deistirilmeli yada Yohnaberler olabilr

hiç alakası yok çünkü yoh hiçbirseyi kendisi yapmadı furyokusu zeke'ten gelio zeke'de adam deil aslındada işte ole sans eseri güçlenmiş ama daha sonra kendi kontrolunu kaybetmiş yoh zaten kzı gibi duruyo hatta japoncasında kızın biri seslendirio bence dizi Büyük REN ve arkadasları olarak değiştirilmeli renin ne ailesinden gelen bi şansı vardı ne de başkaısndan alacağı bir yardıma sadece zamana ihtiyacı vardı

ayrıca sanırım 1 nisan şakası yaptığını sanıyosun

quote:

...bence dizi Büyük REN ve arkadasları olarak değiştirilmeli...

He he eskileri incelerken bu dikkatimi çekti de.

• http://night-dog-mert.tripod.com/ baktım fena olmamış.@junve anna nikli arkadaş vermişti adresi ama verdiği zamanlarda açılmıyordu sanırım hazır değildi.
    quote:

Orjinalden alıntı:junve anna
    bi site buldum çok güzel. Bölümleri türkçe bence şaman kral seçilmiyo hepsinde zeka öldükten sonrawww.night-dog-mert.tripod.com

http://night-dog-mert.tripod.com/id17.html adresinde müzikleri var.Ve daha birçok şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 21 Mayıs 2006; 10:25:20 >

• a ben açtığığımda açılıyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junve anna -- 22 Mayıs 2006; 19:20:42 >
  • Valla ben açamamıştım o zamanlar.Belki de firewall ayarları yüksekte kaldığından öyle olmuştur, bilemem, ama şu anda girebiliyorum.
  • walla nasıl ugrasmısım anlamadım büyük ren ve arkadasları yazmak için o kadar kod kullanmak lazım ama insan gaza geline yazıo

su siteyi inceleyelim o zaman bu arda savage bana firewall linki ver

siteyi, inceledim karakter tanıtımları kopyala yapıstır olmus ama merak etmeyin shamantr olarak karakter tanıtımlarımız çok guzel olacak ole 10 satırla bitmeytecek hatta sayfanın tamammını okurken sıkılabilirsiniz bile

http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/people.php?id=2125
    bu yengemiz yoh asakurayı seslendiren japon vatandaşı (ne biçim konustum ben yaa )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ren Tao -- 23 Mayıs 2006; 17:50:23 >

• Güzelmiş hatun.

E-mail attım.İstediğin şeyler posta kutunda ama sağlıklı olduğunu garanti edemem.Virüs testi falan yapmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 23 Mayıs 2006; 19:49:00 >
  • direkt şifreler işe yaradı iki programı birden kurmama gerek var mı bu arada e-mail attım deyince bende yohu seslendiren japon hatuna mail attın sandım
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.