yaa siz hani kader yıldızı kaydı ya sonra daşaman turnuvası başlayacaktı ben foruma girmeden önce dizi kendini yineliyo zanediyodum yani son bölümün devamı ilk bölüm gibi gelmişti bana ama sonra siz resimlerini gördüm deyince bende fikrimi değiştirdim
onu bunu bırakın da rio layzerk(yazılışını bilmiyorum)'i kız sanıp aşık bile olmuştu
ben kafayı yiyecektim yaa hala çıkmadı 2. sezon diye felaket bir shaman king hastasıyım ama hala yayınlanmıo jetix de umarım sizin dediiniz kdar geç gelmez türk televizyonlarına
sendemi shaman cısın aramıza hoşgeldin
ehadi ama birlaf ettin kaçtın sen de shaman cı değilmisin shaman cılar kaçmaz.
off kaç kere tekrar tekrar izledim başından sonuna kadar hala tatmin olamaım nerdeyse uyuyamıcam yaa 2.sezon ne zaman çıkcak die eğer siz bulursanız bööle birkaç videosunu bölümünü falan bana mesaj atın linkini pls. ama yani şimdiye kadar izlediğim en sıkı çizgidizi diyebiririm harika bende fena birfanatiğim ilk çıktığı günden beri izliyorum zaten iiki bu konuyu buldum ii geldi sorularıma cevap buldum bu forum sayesinde
yaa yoh-asakura bende yoh hastasıyım da onun resmini koyıcam bi site vardı upload ettiğimiz resimlerin url sini buluodu o sitenin linkini verirsen sevinirim
badblood1903 bilseydim verirdim sen bana msn adresini verirmisin ve shaman king filimi istiyorsanwww.youtube.com agir orda aramavar oraya shaman king 62 mesela yaz 62. bölüm gelsin yada shaman king 14 yaz 14. bölümgelsin.
barispalabiyik@msn.com msn adresim link için de sağol
msn ni açsana hadi konuşalım seni kişilisteme ekledim.
heyy kimse varmı yine yanlız kaldım
tamam tamam
bişiler yazın canım
rengine göre manyetolu çakmak 2 tane 1 milyon
bişiler yazın yahu
ordamısın daha demi youtubede 62. bölümü seyrettim
rio hani layzerk(yazılışını bilmiyorum) kız zannedip aşık olmuştu ya
evet obölüm komikti ve güzeldi
hele rio treyin koruyucu ruhuna aşık oluşu çokkomikti.