Şimdi Ara

ShAmAn KiNg(GeLiN SoHBeT eDeLiM) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.051
Cevap
0
Favori
86.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • off ne resimmişyaa olmuo böle ama yapcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::YOH:: -- 16 Eylül 2006; 12:57:52 >
  • resime şimdi başlasammı hiç uğraşmak istemiyorum ama nese.
  • ne resmi bu yoh??
  • hayır yoh, o şahıza söyledim neydi adı? ozancartmanmıydı her neyse hava atmk çk çocukça bide japonca 8 dakikalık bir şaman king filmi izledim. bilmediğim şeyler var sanırım yeni biölümlerdn ya anlamadım konuşmayı ama snrm marko ve iron maiden başbaşa konuşuyodu filan yani garpti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zake - asakura -- 16 Eylül 2006; 16:36:16 >
  • ok tamam vede yoh_zeke_melis sitede galari açmayı düşünüom hala
  • arkadaşlar bazı siteler şaman king hakkında hikayeler yazıyomuş ama pekte ii hikayeler diilmş (ayıp) ayrıca bir sürü sitede de şaman kingin ayıp rsimlri varmş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zake - asakura -- 16 Eylül 2006; 16:49:41 >
  • peki bu hikayelerin konusu shaman king le aynı mı?
  • hayır ya arkım birini anlattı. Ya trey ren'e sarkmış ama ren yohla sevgiliymiş. bi gün yoh reni anna ile sarmaşdolaş görmüş filan filn!! bnlar dövşmüşler..... saçma tabii bunun çok çok daha sapıklarıda vrmış....!!! şaman kingle ne alıp veremedikleri varki??!!!!
  • bari başka bi animeye yapsalarmış shaman king yapılır mı bu
  • shaman kingi sapıklaştıran zaten bence insandeğildir ...... bişidir.
  • merhaba arkadaşlar bn yni bir üyeyim bide şaman king hastasıyım bn buraya nasıl resim koyabilirim
  • arkadaşlar yardım edin resim nasıl koyuluyo bi sürü resim var bnde
  • nerye profilinemi msjnamı frofiline "profilim"den ama msjına bilmiyorum. (hiç denemedim) frofilime denemiştim bikere bütün resimlerimin boyutu aştı. onun için şuan kel bi durumda ayrıca hiyoruki takeinin üst düzey yöneticilerinden biri ölmüş diolar sizce bu yeni bölümleri geciktirirmi????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zake - asakura -- 17 Eylül 2006; 11:16:54 >
  • arkadaş lar biyerde gördüm shaman king 180 bölüm olcakmış he bu arada niye kavga olmuş eski ffourm harikaydı daha dorusu nasıl kavga oluşdu ve kavgada neler oldu
  • arklar yarın okul günü dersler başlıyor.. tv ve web kısıtlamalarım geliyor.... bnm gibi garibanların interneti ve tv özgürlükleri elinden alınıyor.

ShAmAn KiNg(GeLiN SoHBeT eDeLiM)

• Merhaba arkada?lar ben gizem nur kaya buraya çoooooook önceden üye olmu?tum ama bu forum diildi takyldy?ym forum sonradan kalkty uzun zamandyr girmiyorum yeni üye oldum.

• http://feradyanardag.winnerbb.com
    sizi buraya bekliyoz
    sponsor=::YOH:: & MYSTERİO_AYHAN
  • Senin siten mi desem???

• Benim degil BİZİM
  • pekala

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.