Şimdi Ara

ShAmAn KiNg(GeLiN SoHBeT eDeLiM) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.051
Cevap
0
Favori
86.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tam bir oyun ve çizgi film manyağıyım en sevdiğim Shaman King ve Sponge Bob. Çok çalışkan değilimdir ama çalışırım. biraz utangacım ama hep cesaretli birisi olduğumu söylerler. ayrıca terazi burcuyum. Bi de sen konuş biraz kendinde
  • hoşgeldin siteye hayırlı olsun emin ol burda senin gibi bir çok shaman manyağı var emin ol şekil şekil a daki gibi ben mesela :D
  • Arkadaşım özür dilerim nasıl olduysa seni fark etmemiişim hoş geldin sefalar getirdin. sohbetlerimizde yerin vardır.
  • Bu arada anna Shaman King online spring forumu biliyor musun?
  • Arkadaşlar Gülmeyecekseniz birşey sorcam

Bu Shaman King nedir? Çizgi Film mi? Eğer Çizgi Diziyse İzleme şansım varmıdır t.vden yada netten down yapma..

• arkadaşlar yine ben,bluubzero (doğru dimi) bu şaman king dediğimiz olay bir anime yani çizgi dizi ve jetixte yayımlanıyo.... ama bazıları için örn. ben o bir felsefe anladınmı? heh yakında inşallah yeni bölümler gelir ayrıca bu sayfada en kıdemli ben olduğuma göre hepinize ben hoşgelidinz diyorum. Biraz büyüklük tasliim hehheh
  • SHAMAN GİRL ORAYA ÜYEWYİM ZTN BİLİYORUM SÜPER Bİ SİTE YİNEDE SAĞOL EVET DEDİĞİ GİBİ JETİX TE 18:10 DA BASLIYO YARIN 10 VE 11 BÖLÜMLERİNİ VERİYO
  • Witch biliyor ayrıca cornelia yımı seviyorsun yoksa o başka birinin üyeliğimi?
  • 217 tane resmim var renk renk çeşit çeşit heh
     ShAmAn KiNg(GeLiN SoHBeT eDeLiM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zake - asakura -- 7 Ekim 2006; 17:00:59 >

• harikalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zake - asakura -- 7 Ekim 2006; 16:56:14 >

• SHAMAN KİNGLE İLGİLİ BAŞKA SİTE YOKMU TÜRKÇE OLAN VEDE VİDEOLARI BULUNDURAN BİLİYORUM ÇOK ŞEY İSTİYORUM
  • "Bakirem lütfen yapmayın! Size yalvarıyorum demir bakirem, değersiz Yoh asakura'yla bu kadar fazla uğraşmayın. O ÇÜRÜMÜŞ ve sizin karşınıza çıkacak değerde değil" diye yalvarıyordu marco demir bakire tabutunun arkasından. Bakire sert bir ses tonuyla "İçgüdülerime ve kararlarıma her zaman güveneceğin konusunda söz verdiğini sanıyordum." dedi sinirlendiği kadar şaşırmıştıda... "Bennn, lütfen beni affedin bakirem." dedi marco başını yerlere kadar eğerek. Demir bakire arkası dönük konuşmasını bitirirken sesini yeniden yavaşlattı. "Biz kimiz ki bize bir şey yapmamış bir insanı yargılıyabiliyoruz?! Evet, Yoh'un içinde bir kötülük tohumu var, ama bunu iyiliğe çevirebileceğimize inanmak zorundayız! Sadece umut ve bağlılık gösterebilenler dünyayı değiştirebilme şansına sahip olabilir.." dedi o tatlı, içine huzur veren sesiyl. Marco başını kaldırdı. Bu sözcükler onu neredeyse ağlatıcaktı. "Herzamanki gibi yine haklısınız leydim." dedi Ağlamamak için gözlerini kapatarak. "Bu konuda-" diye söze başladı demir bakire fakat marco "Hayır bakirem lütfen söylemem gerek!" diye sözü yarıda kesti ve sesi ağlamaklı bir şekilde "Sözlerinizde taşıdığınız sevgi ve cömertlik beni herzaman derinden etkilemiştir efendim." dedi hafiften gözleri dolmuştu... (Orjinalden aldım harfi harfine doğru yazdıklarım. Çok güzel bir dialog bence bizim okulda şaman king bir salgın olduğu için ben senaryo hazılıyorum. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zake - asakura -- 7 Ekim 2006; 19:57:05 >

• VAY BEA BAKİRENİN HASTASIYIZ GALİBA
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shaman_Girl

Witch biliyor ayrıca cornelia yımı seviyorsun yoksa o başka birinin üyeliğimi?

Anna_kyoyama_15 sana diyoruuuum
  • Seni kırmak istemem zeke - asakura ama şu an sayfadaki en kıdemli kişi BluuBZeR0 heralde dikkat etmedin.
  • hayır en iyi zek degil yoh ve arkadasları son bölümde zek yeniyolar.
  • 15 kere bastan sona izledim
  • allahım sen bu bos insanlara akıl ver...
  • Olabilir 15 kere izlemiş olabilirsin bende 7 kere izledim daha fazla izlemek isterdim ama annemler yeter dedi ne olursa olsunn burdakilerin hiçbiri Shaman King i senden daha az sevmiyor. Yanlış anladıysam lütfen cevap at
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.