Şimdi Ara

ShAmAn KiNg(GeLiN SoHBeT eDeLiM) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.051
Cevap
0
Favori
86.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PARDON AZ ÖNCE ÇIKMADI TEKRARLIYORUM AŞKIM VE BENİM BİRKAÇ RESMİMİZ

ShAmAn KiNg(GeLiN SoHBeT eDeLiM)

• YUPPİİİİİİİİİ ONBAŞI OLDUUUUUUUUUUUMMMM YUUUUUUUUPPPİİİİİİİİİİİİİİİİ
    LOTHRİEL BASON_YOHSEVİNÇ GÖZYAŞLARI ALDIRMAYIN

• YUUUUUUUUPİİİİİİ RESİM KOYMAYIDA BULDUM
  • hadi ölesine mesaj seviyem 20 olsun misali
  • 21 olsun
  • 22 olsun
  • bason_yoh sana yardım ediimwww.youtube.com da shaman king in 1 den 64 e kadar tüm bölümleri var

• Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • ya yoh96 sana sesleniorum. ya adam gibi bişey yaz yada defol git. bir ifade göndererek sayfayı doldurmana gerek yok. haaaa bak rütbeni yükseltmek istiosan da anlıorum ama kendini bi rütbe için azarlatma. biz burda rütbelere bakıp saygı göstermioruz.
  • bide bişe sorcam az önce keşfettim bunu google de youtube shaman king yazınca 2. bulunan şeye tıklayınca bişe çıkıyo yeni şeymi açmışlar shaman king e burdaki konuyu zeke hao ashakura başlatıyo ordakini başka bi adam orda okuduuma göre yanlış anlamışta olabilirim konu Ren Tao yüzünden batmış ve gösterimden kalkmış bu yüzden yeni konu açmışlar
  • bunuda şimdi keşfettim ordakini sawage warrior başlatıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yoh96

quote:

Orjinalden alıntı: lothriel

artık eski şamancılar uğramıo benim gibi yeniler var nedenki ben onlar için üye oldum fazla bilgim yok çünkü

bende katılıyorum sırf bu yüzden üye olmuştum

bi aralar böle demiştim pardon benim bayaaaa bilgim var bende çoğunuz gibi ustasıyım ama ben sırf şuraya katılıyorum dedim artık eski shamancılar uğramıyo.daha dğrusu son zamanlarda lothriel ve benden başka kimse uğramıyo lothriel senin deiğin gibi biz 2 'şaman'cı seni bilmem ama kanki gibi oldkALTINI ÇİZİM SENİ BİLMEM

• quote:

Orjinalden alıntı: lothriel

ya ben izleyemiorum youtube den ancak ing alt yazılı. bunu daha önceden de solemiştim ama kimse takmamış. gittim salak gibi d&r a dvd sini sordum sonra film değil anime dedim adam güldü. ya ben çok izlemek istiorum. eskilerdende giren yokki yenilerle olmuo. tecrübeli eleman lazım.

bnde izlemek istiyorum bizde jetix var ama sanırım gösterimden kalktı çıkmıyo hafta içi sadece hafta sonları
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yoh96

PARDON AZ ÖNCE ÇIKMADI TEKRARLIYORUM AŞKIM VE BENİM BİRKAÇ RESMİMİZ

devamı nı yollıyorum

• o ayı gibi resimli msj. yüzünden prdn lothriel eğer direk buraya gelirsen sana mesajım arkada
  • arkiler biraz bu topiği canlandıralım!!!2. sayfaya düşmüşüz
  • sevgili yoh96
    öncelikle sert cevabıma seviyeli ve saygılı bir şekilde cvp yazdığın için saol.
    haklısın defol demek biraz fazla kaçtı ama fikrimden dönmüorum.sencede haklı değil miyim ama. bu forum yorum için. yaşımı sormuşsun ben daha 14 yaşındayım.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.