Şimdi Ara

ShAmAn KiNg(GeLiN SoHBeT eDeLiM) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.051
Cevap
0
Favori
86.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba bende yeni üyeyim shaman kingi sewenleri görmek çok güzel eğer rp yapmak isterseniz
    http://shamanking.forumzen.com/index.htm bu sitemiz yeni açıldı hepinizi bekleriz
  • ben de yeni katıldım herkese slm
  • bu arada shaman king in herhangi bi karakterinin resmini isteyenler pm atsın bana bende yaklaşık 1500 tane resim var...
  • arkadaşlar ben de shaman king in mangalarını arıyorum ingilizce veya türkçe olması farketmez yardımcı olursanız cok sevinirim
  • Beyler öncelikle selam yani katıldım aranıza. Bölümleri youtube da dub lı veya dub sız bulabilirsiniz narutoguy003 isimli kisi tüm bölümleri dub lı bir sekilde koydu narotomania isimli kisi ise dubsuz koydu sahsen ben dub lu dubsuz 4-5 kere seriyi bitirmisimdir :D her neyse herkese saygılar "shaman king yeni bölümler istiyorum bekliyorum !!! ama ama nie yayınlamıolar YAA!!
  • size shaman king forum adres vericem
  • sitenin model çok kötü geldi bana.keski sitenin modeli daha güzel olsaymış
  • quote:

Orjinalden alıntı: comand.com kardeş

sitenin model çok kötü geldi bana.keski sitenin modeli daha güzel olsaymış

heuheu sitenin modeli mi?

teması demek istedin galiba ..

bu arada shaman king 2.sezonu hakkında bilgisi olan var mı?
  • şubatta gelcek dediler ama siz en iyisiwww.animeforumtr.com a girin...
  • elinde bölümleri olanda Türkçe altyazısı olmayanlarwww.divxplanet.com adresinden altyazılarını indirebilir seriyi çevirmeye başladım.
  • yoh96 saçma sapan şeyler yazıp durma
  • burası başlarda ii bir topic ti ama burayı kavga yerine çevirdiniz
  • yoh96 tam bendensin adamım shaman king güncelsite baksana mynak site bencehttp://www.shamankingbr.phpbb3.net mynack
  • dur one msj lar 21,22,23 olum temiz tutun şu forumu EBK haklısın kardeşim msj sayısı artsındie msj atıyolar rütben artıyoda noluyoo kardeşim git başka yere bu forumdanda hayırgelmiyo sizin yüzünüzden
  • slm millet kardeşinize bi hoşgeldin diyin bakayım
  • eklemek isteyen eklesin b_canpol@hotmail.com
  • OO nerde o eski shaman king çiler shaman king topiçine uğrayan yok doğru düzgün bişiden bahseden yok yazık
  • arkadaşlar shamanturk.phpbb3.net sitesi yenilendi ve yerinewww.shamanturk.tr.cx geldi buyrun gelin içeriğiyle herkesi büyülüyor isterseniz deneyin siteyi yeniden kurdum artık kapanmayacak full online olan adminler ve moderatörler shaman turnavaları evet herkesi bekliyoruz
  • asfdqwertyuıopğüasdfghjklşiasdfghjklqwertyuıopğasdfghjklşizxcvbnmöçqwerty7hujjaoıfusduıyhjkwehtkjsdyfıuhcxjxbmvzkjfagshuıfdhgbhjvgıuyagshkjhatlkuydfjhgjwrehtjyeuırkjhzskjvhfkjghkjfdkgjdhfgkjhsaoaoıurıuqwoıeuoıdsugoıuwoıruworu5309w5238509348609376985709480912384ıjfoısdtuoıwuotıwj5toıw789t0uw3qoı57w985798werutogfdgse

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.