merhaba bende yeni üyeyim shaman kingi sewenleri görmek çok güzel eğer rp yapmak isterseniz http://shamanking.forumzen.com/index.htm bu sitemiz yeni açıldı hepinizi bekleriz
ben de yeni katıldım herkese slm
bu arada shaman king in herhangi bi karakterinin resmini isteyenler pm atsın bana bende yaklaşık 1500 tane resim var...
arkadaşlar ben de shaman king in mangalarını arıyorum ingilizce veya türkçe olması farketmez yardımcı olursanız cok sevinirim
Beyler öncelikle selam yani katıldım aranıza. Bölümleri youtube da dub lı veya dub sız bulabilirsiniz narutoguy003 isimli kisi tüm bölümleri dub lı bir sekilde koydu narotomania isimli kisi ise dubsuz koydu sahsen ben dub lu dubsuz 4-5 kere seriyi bitirmisimdir :D her neyse herkese saygılar "shaman king yeni bölümler istiyorum bekliyorum !!! ama ama nie yayınlamıolar YAA!!
dur one msj lar 21,22,23 olum temiz tutun şu forumu EBK haklısın kardeşim msj sayısı artsındie msj atıyolar rütben artıyoda noluyoo kardeşim git başka yere bu forumdanda hayırgelmiyo sizin yüzünüzden
OO nerde o eski shaman king çiler shaman king topiçine uğrayan yok doğru düzgün bişiden bahseden yok yazık
arkadaşlar shamanturk.phpbb3.net sitesi yenilendi ve yerinewww.shamanturk.tr.cx geldi buyrun gelin içeriğiyle herkesi büyülüyor isterseniz deneyin siteyi yeniden kurdum artık kapanmayacak full online olan adminler ve moderatörler shaman turnavaları evet herkesi bekliyoruz