Peki resto shamanlar nasıl arenada bu aralar ? bn oynarken iyi oynarsan ve zamanında basmayı biliyorsan bi yerlere geliyordun ama kolay kolay dayanamıyolardı ? Bi de elemental shamanların çok sağlam anlık hasarları var dedin ya.elemental,range sonuçta ve yaklaştırmamam,kaçmam gerekiyor..healerken yine kaçmadan tutabiliyordum kndimi ve etrafımdakileri.. bu konuda nasıl? yani yaklaşana kadar büyük hasar verme,gerektiğinde kaçabilme falan ?
Resto shamanlarda gayet iyi totemlerin olduktan sonra mananı çekecek biriside olmadığı sürece zaten kaçmadan kendini tutabilirsin ama warlock ve discipline priestler mana çekmede azgın rolünü oynadıkları için kaçmak şart oluyor. Kıyaslama istiyorsan resto shamanlar eskisine oranla çok daha iyi pvp de çünkü 4 totemide aynı anda yere bırakabiliyor ve totemlerin dayanıklılığı arttırıldı. Resto olursan zaten healersin demektir pek fazla damage yapamazsın ama 2v2 bazında cc ye katkıda bulunabilirsin örneğin kurbağa edebilirsin karşıdaki healeri ayrıca paladinse karşıdaki healer divine plea açtığında buff'u silerek mana doldurmasını önleyebilirsin böylece mana savaşına döndürüp kazanabilme şansınız artıyor. Ama, hem damage yapayım hem heal atayım dersen öyle bir şansın yok çünkü elementalin o çok sağlam hasarlarını yarım resto yarım elemental ederek parçalayacak ve buna göz yumacak bir takım kalmadı eskisi gibi.
Elemental bazında hasarı verebilirsin ama kaçmak için totemlerini iyi kullanman gerekiyor zaten baştada dediğim gibi 1 healer senin olmak zorunda çünkü shamanın rog, pala, warrior meleelerinden kaçman zor. O yüzden shamanın varsa elementalsen takım bazında kendini düşünmen lazım, tek başına ne kaçabilirsin neden doğru düzgün vurabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: great_cnta
"Shaman vs Caster" olarak bakacak olursak shamanın interruptı zaten casterı yaklaştırmadan kesmeni sağlar. Yanına bi fear silen totam koyarsın priest veya warlock da temizlenmiş olur. Melee'lere bakacak olursak rougeları görünü hale getiren bir totemi var yanlış hatırlamıyorsam shamanın. Onu kullanabilirsin. Fakat "spam stun" anlayışlı rougelar için pvp trinket(fear/stun/sleep silen) bulundurmanda yarar var. Onun dışında shamanın mail giymesi de meleelere karşı ekstra bir özellik eğer karşıdaki arp kasmamışsa çok birşey vuramaz sana zaten vursa da lightning shield koyar adama...
Evet özellikle mail giymesi bir avantaj diye düşünüyorum teşekkürler yorumlar için
quote:
Orijinalden alıntı: Mareşal_T®
Resto shamanlarda gayet iyi totemlerin olduktan sonra mananı çekecek biriside olmadığı sürece zaten kaçmadan kendini tutabilirsin ama warlock ve discipline priestler mana çekmede azgın rolünü oynadıkları için kaçmak şart oluyor. Kıyaslama istiyorsan resto shamanlar eskisine oranla çok daha iyi pvp de çünkü 4 totemide aynı anda yere bırakabiliyor ve totemlerin dayanıklılığı arttırıldı. Resto olursan zaten healersin demektir pek fazla damage yapamazsın ama 2v2 bazında cc ye katkıda bulunabilirsin örneğin kurbağa edebilirsin karşıdaki healeri ayrıca paladinse karşıdaki healer divine plea açtığında buff'u silerek mana doldurmasını önleyebilirsin böylece mana savaşına döndürüp kazanabilme şansınız artıyor. Ama, hem damage yapayım hem heal atayım dersen öyle bir şansın yok çünkü elementalin o çok sağlam hasarlarını yarım resto yarım elemental ederek parçalayacak ve buna göz yumacak bir takım kalmadı eskisi gibi.
Elemental bazında hasarı verebilirsin ama kaçmak için totemlerini iyi kullanman gerekiyor zaten baştada dediğim gibi 1 healer senin olmak zorunda çünkü shamanın rog, pala, warrior meleelerinden kaçman zor. O yüzden shamanın varsa elementalsen takım bazında kendini düşünmen lazım, tek başına ne kaçabilirsin neden doğru düzgün vurabilirsin.
Bunu merakten soruyorum.Totemlerin dayanıklılığı ne kadar arttı? Yani alan büyüsüyle kaybolan,playerların tek vuruşta indirdiği totemler kalmadı dimi ?
neyse zaten resto shaman nasıl diye sorarken heal anlamında sormuştum.Resto olup damage düşünmem zaten :) hex in çok işe yaradığı zamanlar oluyor evet.. Ya dediğim gibi resto shaman oynadım arenada ama bir şeyler değişmiştir diye düşündüğüm için sordum :) dayanıklılığın arttırılması,totemleri aynı anda koyma shamanı daha dayanıklı hale getirmiştir umarım..
anladım çok teşekkürler bütün yorumların için
Ama şu karşıdakinin buffını silme olayında en imbası mage yahu. Adam sacred shieldi çalıyor ya
shaman oynaması çok zevkli bir class pala ile enc/ele shamanlada iyi işler yapabilirsin bence enc shaman biraz daha iyi pvp de eleye göre pala dersen bu aralar çok iyi oynaması kolay ama shamanın eğlencesi yok rakibi ne olursa olsun keseyim dersen pala aç oyundan zevk alayım dersen shammy aç
quote:
Orijinalden alıntı: great_cnta
Ama şu karşıdakinin buffını silme olayında en imbası mage yahu. Adam sacred shieldi çalıyor ya
Slience gelmedikçe tekrar atmak gerekiyor onu zaten, priestler ve shamanlar sürekli sildikleri için uyuz ediyor ama yapacak birşey yok işin dozu warlockların pet aracılığylada buff silmesiyle ipin ucu iyicene kaçtı. Hunterda siliyor pet aracılığıyla yanılmıyorsam (hunterdan pek emin değilim genede oynamadım hiç) Her karaktere farklı araçlarla aynı özellikleri vermekten vaz geömeyen bir blizz var ve bundan sonra ne kadar yırtınırsak yırtınalım bundan vaz geçmeyecek kadar kapandılar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme