Şimdi Ara

Shamanlar müjde! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece warriora has bir özellikti healing reduce şimdi herkse veriyorlar. Esprisi kalmadı artık warriorların arenada felan. 5vs5 de biraz iş görüyor Kalan arenalarda vasat şu an. Eskiden ms warrior arıyorlardı trade kanaında şimdi bm hunter arıyor herkes. Shaman arıcaklar yakında.
    Tamam shamanlara buff lazım bazı konularda ama neden warriora baken yok sahte pach notlarda bile nerf yiyoruz nedir bu durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrAy -- 3 Mart 2008; 14:01:08 >
  • Tek sebebi sk gamingdeki istatistikler...
    Blizzard 2vyi 3vyi göz önüne almıyormuşta bilmem neymişte.

http://www.sk-gaming.com/arena/5/all/all/all/all/

5vde en az warriorlar kadar yer bulurken shamanlar sen talentle alınmayan resto/elemental shamanın bile kullanabileceği healing reduce ver.

Bu şey gibi bişey ya fury warriorun mortal strike vurması gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 3 Mart 2008; 14:17:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basar

pff daha hangi class a verecekler şu healing reduce zımbırtısını!?

en dandik healing reduce rogueların ki kaldı bence suan 5 stack 2.6 hızındaki bi silahla ölme eşeğim ölme olayı poison dispell vs.
  • Shamanistic rage 30sn den 15sn oluyor bu mu buff?
    Boru gibi nerf geliyor shamana bir yönden.
    Gerçekleşmemesini umuyorum.

Bu arada blizz sanki artık tüm değişiklikleri arenaya göre yapıyor. Ne kadar doğru tartışılır.
    World pvp diye birşeyin gerçekten var olduğu eski günlerin tadını hiçbir arena veremez.
  • 30 saniye dediğin buffı kaldıramayan 3 tane sınıf war onu açtığın zaman 15 saniye bile kalmıyo üstünde
  • aglayanlara hep buff geliyo su war ların sesini duyan yok gormezden geliyolar... shamylerdealdı buff ını war lardan daha ii konuma geldiler..war a buff istiyoruz
  • Bir class cast yaparken hangi class kesemiyo castini ?
    Rogue kick chepshot kidneyshot zehir.
    Warrior pummel ms fear.
    Warlock death coil curse fear felhunter.
    Hunter distract silence shot bm is pet tun trap vs.
    Mage counterspeell.Oo
    Paladin hammer.repetance gibi bişe aklıma gelmedi.
    Druid feral charge kedi formunda bidünya stun efekti.

Bu konuda birtek priest le shaman ezik.
    Priest o anda fear atarsa keser sp de silcence atar.

Shaman?
    Warlock lifedrain ederken adamın fel armor la bilmemneyle 100 olan resistine earthshock pwnned.!
    Paladin koyar balonu healler.
    Priest atar mendingini renevini.
    Druidi söylemeye bile gerek yok 355 spider adam hem giderim hem heal ederim modunda.!

Eee?
    Buff shaman nerf shaman oldu sanırım.
    Enhancement shaman resto shamana dalınca resto shaman nerflenmiş oldu ozaman sadece :)

Bide shamanistic rage pve skilli neyini nerfliyolar bi anlasak ?

• Neden 1v olarak düşünüyorsunki ?
    Misal 3vde MS efekti veren hiçbir party elemanı bile olmasa totemle hepsi çatır çatır ms koyucak.
    Sizin 6sn shock cdniz varken palanın 1k dakka cdsi olan stun efektleri interrupt olarak gösterdinya birde helal. Bu arada felhunter repetanceyi dispelleyebiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

Neden 1v olarak düşünüyorsunki ?
    Misal 3vde MS efekti veren hiçbir party elemanı bile olmasa totemle hepsi çatır çatır ms koyucak.
    Sizin 6sn shock cdniz varken palanın 1k dakka cdsi olan stun efektleri interrupt olarak gösterdinya birde helal. Bu arada felhunter repetanceyi dispelleyebiliyor.

hakkaten 6 sn lik shock gibi karşıdakinin castini engelleyen bi olay var ken nasıl olurda palanın 1 dk cd si olan ikide bir resistleyen stunu daha iyi cast engellio ve shamanla pristinki ezik kalıo anlamadım..zaten pristlerin cast engellemede bi ezikliği asla olamaz çünkü maşallah nasıl bi zeka ve mantıkla mana burn koydularsa adam 2 3 tane spamlıo (cd si de yok o derece saçma) karşıdakinde spellini cast etcek mana bırakmıo daha nasıl bi cast engelleyebilir...ben daha combata başlayamadan manamın 0 landığını gördüm dün.. nasıl bi pvp yapısı var bu oyunda daha çözebilmiş deilim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdass -- 4 Mart 2008; 9:55:17 >

• Ben bu healing reduce effectlerini destekliyorum. çoğumuz rastlamıştır saatlerce süren arena maçlarına tabi blizzard da aklınca böyle bi çözüm bulmaya çalışıyo.
  • Zaten butun wow ocamiyasi dk larca suren oyun bilgisine ve gearina sahip ya blizda bunu yapiyo iste .

Shamy kasan biri olarak sewindim acikcasi .
  • blizz artık butun dengeleri arena ustune kurmaya calıstıgı icin sacma sapan degisiklikler geliyo daha da dvm edicek gibi gozukuyo
  • Blizzard her sınıfı tek başına DPS yapacak hale getirmeye çalışıyor herhalde :S Mage'e de versinler Healing Reduce biz de arenaya Healer - Dps girelim madem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdass

quote:

hakkaten 6 sn lik shock gibi karşıdakinin castini engelleyen bi olay var ken nasıl olurda palanın 1 dk cd si olan ikide bir resistleyen stunu daha iyi cast engellio ve shamanla pristinki ezik kalıo anlamadım..zaten pristlerin cast engellemede bi ezikliği asla olamaz çünkü maşallah nasıl bi zeka ve mantıkla mana burn koydularsa adam 2 3 tane spamlıo (cd si de yok o derece saçma) karşıdakinde spellini cast etcek mana bırakmıo daha nasıl bi cast engelleyebilir...ben daha combata başlayamadan manamın 0 landığını gördüm dün.. nasıl bi pvp yapısı var bu oyunda daha çözebilmiş deilim..

senin dediğini adam okla yaparken problem yok ya kaldıki nerflenicek yeni patchde. şu oyunda ağlamasını bilmeyen tek class priest yada shadow priest desem daha doğru olur. hangi class ağladıysa buffladılar bi shadow priest bufflanmadı pvp anlamında, bide garibim warriorlar war onları yok sayıyo ztn bliz

• quote:

Orjinalden alıntı: mabi

quote:

quote:

senin dediğini adam okla yaparken problem yok ya kaldıki nerflenicek yeni patchde. şu oyunda ağlamasını bilmeyen tek class priest yada shadow priest desem daha doğru olur. hangi class ağladıysa buffladılar bi shadow priest bufflanmadı pvp anlamında, bide garibim warriorlar war onları yok sayıyo ztn bliz

o okla yapılan(viper sting) şey üzerinden kaldırılabilio..ve priest in mana burn ünün yanında solda sıfır kalıo..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mabi

quote:

quote:

o okla yapılan(viper sting) şey üzerinden kaldırılabilio..ve priest in mana burn ünün yanında solda sıfır kalıo..

üzerinden kaldıramayan tek healer class priest oluyo, artı pillar koymuşlar kaç diye :D onuda geçtim talentle 2sn olan o casti yaptırıyosan kaybedersin normaldir

• sanki sadece healerlara atıoda kaçıon melee dps isen nereye kaçıon pillar ın arkasına..sanırım daha önce hiç arena falan yapmadın 1 disc pri 1 holy palası olan team geldimi karşına anlarsın ne demek istedigimi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdass -- 5 Mart 2008; 2:54:05 >
  • haklısın yapmadım işkembe-i kübradan sallıyom.
  • quote:

PvP nin açılımı nedir.?1v1 doğrumu ?

Stun efekti yapınca karşındaki adam interrupt olmuyomu ?Bu efektleri bide es ile kıyaslıyosun.Hem adamın castını durduruyosun ardından da kendini healliyosun vs...
    Hangi combat 3 es kullanıcak kadar uzun sürebilir sizce?
    1 rogue geldiğinde 3sn de yatan bi warlock felhunterla kendini dispell edebilirmi ?

Bide totemle kim ms koyucak onu anlamadım ben.hunterin petimi ?
    Rogue zehirlerinden vazgeçmez arenada warriorde zaten ms varPaladin ?

• PvP'nin açılımı 1v1 değildir malesef. Player versus playerdır, yani 1v2, 2v2, 5v5, 500v1500 hepsi pvp'dir. Dahası 3v3 ve 5v5 arenalar hiçte kısa sürmüyor. Yüksek ratinglerde öyle nüktüm öldü drumları pek yaşanmadığı için standart combatlar 3-4 dakika sürüyor.

Totemle MS'yi fury warrior koyacak, mage koyacak, warlock koyacak, priest koyacak, resto shaman zaten direk silahına sürdüğü enchten koyacak, Rogue bir silahına sehir sürmeyecek nasılsa totem var diyecek, 5. poison stucklanmasını beklemek yerine direk totemden destek alıp koyacak. Paladin koyacak üstelik holy olsa bile koyacak. Daha kim kaldıki zaten.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.