3 tane özel bölüm yaptılar, hiçbirini izlemedim, gereksiz, eski bölümlerden kolaj, oyalamaca taktiği. |
Shameless (2011- ) | 11.Sezon ~ (281. sayfa)
-
-
Son sezon olucak deniyor fiona gelicekmi acaba arkadaslar?
-
efsane dizileri yazan adamlar neden karar almış gibi son sezonların içine edip bitiriyorlar
frank in sonu böyle bitmemeli hay arkadaş
-
Frank bunu cokdan haketti hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu sezonu da keyifle izliyorum. Frank’e çok üzülüyorum. Final için umarım tahmin ettiğim final olup bizi dağıtmazlar. Şu bölümlerin uzun aralarla gelmesine anlam veremiyorum. -
Frank en son raddede kimseyi tanimiycak bence, zaten cocuklarin umrunda da degil frank
Son sezon olmadı. Saçma sapan ilerliyor
Bolumler ayda birmi cikiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Tommy Shelby
Son sezon olmadı. Saçma sapan ilerliyorAbooooov utanma da kalmadi insanlarda
Kardeşim yalan mı. Bu sezon olmadı yani. Kestane bir final bizi bekliyor
Herkes bıraktı herhalde diziyi
quote:
Orijinalden alıntı: Tommy Shelby
Herkes bıraktı herhalde diziyiBiz bitti demeden bitmez. Kev, 11 sezonun en aptalca isini yapti. Lip in yuzu bir turlu gulmedi.
Geçen sezon dayanamayıp bırakmıştım biri özetlese ne oluyor güncel kalalım 😂
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kurgu çöp bu sezon
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Mantık neydi orada. Kevin için bile bisikleti göle atmak aşırı aptal bir hareketti. Lip telefonla aradı o kadar öncesinde hiç açmadı eleman. Kamyonette dursaydı motorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Tommy ShelbyKurgu çöp bu sezon
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Mantık neydi orada. Kevin için bile bisikleti göle atmak aşırı aptal bir hareketti. Lip telefonla aradı o kadar öncesinde hiç açmadı eleman. Kamyonette dursaydı motorlar. Shameless kurgu değil hayatın gerçeğidir. Shameless'ı beğenmeyen Nike air ayakkabısıyla, La Lakers şortuyla devamlı NBA konuşup şişme mont giyip süs köpeği gezdirir ve ara sıra Kobe diye bağırır durduk yere. Hakikaten Kev'in bile yapmayacağı bir şeydi resmen. O arıyor diğeri açmıyor diğeri arıyor o açmıyor. Kev'e ulaşamıyorsan V'yi ara 11 sezondur hiç mi muhabbetin yok.
Deb'i, Fiona'nın yerine koymaya çalıştılar ama yok Fiona da saçmalıklar yapardı ama itici değildi. Deb gerçekten saçma karakter oldu iyice. 11 sezon tam sıkıcak derken her zaman Frank bir hareketiyle bu diziyi neden izlediğimizi hatırlatıyordu bize ama kendi unutacak artık
Spoiler kullanmadım 11 sezon olmuş kardeşim artık izlemeyen izlemesin yani ne diyeyim.
-
Dizinin senaryosunu stajyer bir senarist yapsa bu kadar kötüleşmezdi. Çınar gibi dizinin son sezonu böyle olmaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_Shameless kurgu değil hayatın gerçeğidir. Shameless'ı beğenmeyen Nike air ayakkabısıyla, La Lakers şortuyla devamlı NBA konuşup şişme mont giyip süs köpeği gezdirir ve ara sıra Kobe diye bağırır durduk yere. Hakikaten Kev'in bile yapmayacağı bir şeydi resmen. O arıyor diğeri açmıyor diğeri arıyor o açmıyor. Kev'e ulaşamıyorsan V'yi ara 11 sezondur hiç mi muhabbetin yok.
Deb'i, Fiona'nın yerine koymaya çalıştılar ama yok Fiona da saçmalıklar yapardı ama itici değildi. Deb gerçekten saçma karakter oldu iyice. 11 sezon tam sıkıcak derken her zaman Frank bir hareketiyle bu diziyi neden izlediğimizi hatırlatıyordu bize ama kendi unutacak artık
Spoiler kullanmadım 11 sezon olmuş kardeşim artık izlemeyen izlemesin yani ne diyeyim.
Alıntıları GösterDebbie gercekten cok itici, frank haketti bunu hocam hep kotu birisiydi baba olarak. Sonucta her utusturucuyu kullaniyordu beyin zortladi
kevin motorlari kaybetmesi kotu oldu lippin kiz arkadasi cok mantikli konusuyordu lippde balyozla eve daldi sonunda
su finale fiona gelmeli artik hoscakal demek icin, sanirim ev satilip herkes dagilicak gibi ama liam nerede kalicak?
lippin kiz arkadasi cok gueel bu arada
11 sezon sonra uzucu bir sona dogru yaklasiyoruz. Senaristler, Frank e verilecek en agir cezayi secmis. Frank gibi bir adamin hayata ne izler biraktigini hatirlamamasi baya uzucu. Fiona da turlu sacmaliklar yapti ama Lip i satmazdi. Bu yuzden Deb her zaman itici olarak hatirlanacak.
Fiona yi gormek guzel olacak son bolumde.
Keske bu son sezonda bu Born Free olaylarini cikarmasalardi Lip in hayati duzelseydi.
Lipin eline coook buyuk firsatlar gecti hocam hatirlarsin ama hep alkol hep alkol, yoksa ailenin en parlagj lipdi
11x8
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X