Şimdi Ara

SHAMELESS TARZI DİZİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
20.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Shameless My Mad Fat Diary How I Met Your Mother tarzında gerçek hayatın içinden, fantastik olmayan akıcı giden diziler önerir misiniz? var mıdır böyle fazla bilinmeyen güzel diziler?
    Hint Kore Japon Amerikan hiiç farketmez vakit geçirebileyim yeter

• Two And a half man

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blue mountain state
  • Shameless'ın eşi benzeri yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugbagkdn

Shameless My Mad Fat Diary How I Met Your Mother tarzında gerçek hayatın içinden, fantastik olmayan akıcı giden diziler önerir misiniz? var mıdır böyle fazla bilinmeyen güzel diziler?

Two and A Half Men

Ve Brooklyn nine-nine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

Shameless'ın eşi benzeri yoktur

bence de eşi benzeri yok ama United states of tara'nın da gideri var epey bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugbagkdn

Shameless My Mad Fat Diary How I Met Your Mother tarzında gerçek hayatın içinden, fantastik olmayan akıcı giden diziler önerir misiniz? var mıdır böyle fazla bilinmeyen güzel diziler?

Breaking bad fazla bilinmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chuck Tarzı Dizi Arıyorum
    10 yıl önce açıldı
    Dram-Komedi Tarzı dizi önerisi
    5 yıl önce açıldı
    jericho tarzı dizi tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Darama ve komedi'yi bu kadar iyi yansıtıp aktarabilen başka bir dizi izlemedim. Bms i izledim. Komedi ve eğlence dizisi çok güzel onun gibi bir dizi daha yok. Ama Shameless ve Bms aynı tarz dizi demek hatta benzer dizi demek iki diziyede haksızlık yapmak demekter.

Taahm ise hiç izlemediğim için bir şey diyemem.

Ayrıca yukarıda arkadaş 3 dizi saymış fazla bilinmiyor diye. O diziler Amerikanın en popüler(Mmf hakkında bir bilgim yok Himym de bana hitap etmemişti ama bayağı popüler olduğu bir gerçek) hatta Türkiye'nin de en çok izlenen yabancı dizileri arasındadır.
  • İts Always Suny İn Philadelphia
  • gençler shameless ı sevdiyseniz blue mountain state i de seversiniz bende çık sevmiştim. baya baktım Skins diziside bu tarzda sayılır cidden fena değil dizi arıyosanız izleyin
  • shameless tarzı olarak aklıma bunlar geldi...

it's always sunny in philadelphia
    my name is earl
    friends

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CBAC2479 -- 4 Şubat 2016; 14:13:04 >
  • saydıklarından daha iyisi var.kimsede yazmamış..

californication..
  • Shameless e bende başlayacam ya acayip merak ettim. Her konu da adı geçiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.