Şimdi Ara

Shameless Türk Dizisi Oluyoo (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gerçeği gibi uyarlanamayacağı için orjinalinden çok farklı olacaktır merakla bekliyorum güzel olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede o iş olmaz. Hatta diziyi yapan şirketi gördüm ya tamam dedim. Zaten Türk dizi sektörü rezalet. 20 yıldır yayınlanmış yüzlerce dizi içerisinden 5-6 yapım anca var elle tutulur, birde Shameless'ı çekeceklermiş, peh!
  • Hangi sakilin aklına geliyor böyle şeyler anlamıyorum. Ferhan şensoy, çok değerli bir insandır. umarım öyle bir projeyle karşımıza çıkmaz.
  • iki gune yayindan kaldirirlar
  • RTÜK ceza yağdırır diziye
  • Türkiyede uyarlama olmayan bir dizi varmıki ?

Yaptığımız Herşey kopya anasını satayım hayır düzgün bile işleyemiyoruz
  • Türk versiyonu yaparlar yaparlar ama ne kadar Shameless olur ki ? Sevişme sahneleri desen gösteremezler, alkol uyuşturucu desen yapamazlar, küfür desen hayatta olmaz. Konu Shameless'dan alıntı olabilir ama dizi kesinlikle benzemeyecek orası garanti
  • Tam da yabancısını izlemeye baslamıstım :D artık türk kanallarından devam ederiz :D
  • Ferhan abi de var of süper de reytingler yüzünden sürekli diziler bitiyor kanal da önemli

Malcom in the middle güzel diziydi
    Shameless de daha pis hali izlemesi güzel oluyor
    İbreti ailem de güzeldi kötü aile örnekleri

sırada bu dizi var bakalım nasıl olacak
  • Shameless ve Türkiye?
  • Türkiye bu diziyi kaldıramaz.
  • Shameless'ı " Shameless " yapan hiç bir öğe kullanılmayacağı için telif haklarına falan boşuna para bağlamışlar. Yazık.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.