Arkadaslar lutfen oz la shameless karsılastırılmaz konuları vs vs bırbırınden cok farklı dıceksenız hıc demeyın fakat sıze gore hangi dizinin seyir zevki daha yüksek fikirlerinizi bekliyorum :)
shameless yarı komedi yarı drama oz ise saf kan hapisane draması nasıl soru bu illa birini seçmemi istiyosan oz derim
quote:
Orijinalden alıntı: yusei
shameless yarı komedi yarı drama oz ise saf kan hapisane draması nasıl soru bu illa birini seçmemi istiyosan oz derim
Aynen boyle yorumlar ıstıyorum : ) Oz için daha sürükleyici diyolar bakalım birde foruma soralım dedik .)
İkiside apayrı bir konu. İkisinden birini seçecek olan kendi zevkine göre seçer, senin zevkin neyse onu seyretmelisin ki; oz nokta vuruşla efsane dizidir.
quote:
Orijinalden alıntı: sametkoc
İkiside apayrı bir konu. İkisinden birini seçecek olan kendi zevkine göre seçer, senin zevkin neyse onu seyretmelisin ki; oz nokta vuruşla efsane dizidir.
Oz a başlıcam sanırım biraz daha yorumlara baktıktan sonra tesekkurler
Shameless çekimleri Oz'a göre daha kaliteli ve konu bakımından değişik olduğundan Shameless derim. Ama Oz'da sadece hapishane dizisi değil diye düşünüyorum. Hem ırk hem din hem de cinsiyet farklarını bile aynı anda işleyen bi diziydi Oz. Ama bazen sıkılıyordum Oz'da. Shameless'ın hiçbir dakikasında sıkıldığımı söyleyemem
Oz dene
Sırlar dünyası daha iyi,seyir zevki mükemmel
Shameless'i izleyen biri olarak diziyi izlemeni kesinlikle öneririm.
Saolun dostlar oz u ızlemeye baslıyorum tesekkur ederım herkeze fıkırlerı ıcın
Shameless ı bir kaç bölüm izledikten sonra hoşuma gitti gayet güzel gidiyor.Oz a da bakarım bi ara
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme