Şimdi Ara

shappire 512mb HD3850 256bit ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar shappire 512 mb HD3850 nin ses oranı nedir acaba rahatsız edici mi yoksa katlanılabilir mi?

• yok mu arkadaşlar aranızda bu karttan kullanan
  • fan sesi %70 ve sonrasında rahatsız edici oluyor.%60-50 de rahatlıkla kullanabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ninapersson

fan sesi %70 ve sonrasında rahatsız edici oluyor.%60-50 de rahatlıkla kullanabilirsin.

Doğru
  • Hiç kullanmadım ama,genelde Sapphire in fanları sessiz oluyor. Max. Devirde tabiki rahatsız edicidir ama % 60-70 lerde rahatlıkla kullanabilirsin. Ztn kart çok ısınmadıkça max. düzeye çıkmaz.
  • Arkadaşım Pasif soğutucu olanlarıda var sessiz istersen tabiki.
    Aktif soğutuculu ekran kartı dersende HİS markasını tavsiye ederim arasında 15 ytl oynuyor Sapphire inkinle
  • quote:

Orjinalden alıntı: lostplanetp

Arkadaşım Pasif soğutucu olanlarıda var sessiz istersen tabiki.
    Aktif soğutuculu ekran kartı dersende HİS markasını tavsiye ederim arasında 15 ytl oynuyor Sapphire inkinle

pasif soğutucular genelde biraz daha pahalı oluyo. ayrıca his e 15ytl fark vermek gereksiz ikiside aynı kart hatta gecube al o daha ucuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet gecube marka HD3850 155 ytl ye buldum sapphire ile arasındaki fark nedir acaba? hangisini almalıyım sizce sapphire mi, HIS mi yoksa gecube mi?
  • 3850 yi %49 da kullanıyordum ısı 70 dereceyi aşmıyordu ve ses yok denecek kadar azdı. Şu an kullandığım 8600 den kat kat sessizdi hatta Bu arada Gecube nin fiyat iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.