Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 shappire pulse Rx 570 4 gb Satın Al 20 Kasım 2021 21:54 1 1 shappire pulse Rx 570 4 gb rx 570 shappire pulse 4 gb ekran kartı kart ile bir yıl mining yapıldı 46-48 derece arasında geziyordur ergo kazıldı temiz sorunsuz karttır. macunlarını yeni mx4 ile değiştirdim üzerinde modlu bios var kazım yapacak arkadaşlar alsın. FİYAT : 3000 tl dir. pazarlık sormayın 3500 yazmıyorum.... pazarlıksız 3000 tl dir. resimler temsilidir. kutu garanti vs sormayın elimde yok kutusunu bulmadım sadece elimde itx ekran kartı kutusu var fazlalık içerisine koyup yollarımSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Manisa Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Gigabyte gaming Rtx 3080 (Referans ilanı) [SATILDI] satılık evga rtx 3080 ti Satılık RTX 3060 ti Satılık 14 pro max ve 14 pro (fiyat düştü) son fiyat bu fiyata yok.