Şimdi Ara

shard +5 görevi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar clavear görevinin orda partye girdim ve ışınlandık işte karlı biyere gittik kanatlı yaratıklar vardı 1 tanesini bile kesmedik çok laq vardı dc yedim sonra . acaba orası neresi bilen var mı partyde birisi shard görevi dedi ama inanmadım yaratıklarda baya zordu bilen söylesin ltf
    edit = konu anlaşıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyyar_mezarr -- 20 Ekim 2006; 15:31:22 >

• +62 idi sanırım görev.Clever görevi diye bildigimiz görevin daha zoru
  • ltf hızlı cevap verin bilen yok mu tekrar giricem ama x almıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dogan_Hawk

+62 idi sanırım görev.Clever görevi diye bildigimiz görevin daha zoru

sağol cevabın için. peki bu görev ney veriyo shard mı ?
  • +3 mirage olması lazım
  • cleawr görevi baska senin anlatığın baska bu ileri görevlerde yapılan görev +65 adamlarla zor kestik hayvanarı zaten 2. kapıda tıkıldık yatıyozda yatıyoz çıktık sonra bazıları kapının ardında pathos var diyo
  • Resimler varda upload edemiyorum sanırım imageshack çöktü.
    O görevin sonunda sanırım mage ler +5 elixir, warriorlar +5 raptor, asaslar +5 ib veya shard priestlerde +5 priest impact alıyor ama bitirmek çok çok zor.
    Birde 64 te açılıyor o görev 64-70 yanlış hatırlamıyorsam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +7 raptor mu +8 glave mi
    18 yıl önce açıldı
    +6 Lycoan Staff Mı +9 Wood mu ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bizim clan ben yokken yapmış o görevi ama ne görevi bilmiyorum (PaTRiot)
  • EMİN DEĞİLİM ama asassine shard magee elixer prieste iron impact warior mirage sword diye duydum ama tamamlanması cok zormus...
  • bende gidem bakam ama sen 59 ken nasıl gittin
  • quote:

Orjinalden alıntı: okuspokus1

bende gidem bakam ama sen 59 ken nasıl gittin

arkadaşım biliyorsun ki partyden birini o görevi alması yeterli ayrıca 65+ bi görevde tıpkı cleaver gibi +5 shard verdiğini duymuştum sanırım yine burada bi arkadaş söylemişti bulabilirsen link koyayım
  • valla orda partye girmiştim tp olduk oraya yaratıklara bütün skilleri boşaltıyom canı gitmiyo çok laq vardı laq olmasaydı partydeki adamlar çok sağlamdı keserlerdi ah bitirebilseydik shard gelcekti yani dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyyar_mezarr -- 18 Ekim 2006; 20:48:13 >
  • sen alamazdın.nasıl cleaver görevinde 46+ olmaz lazım.ondada 65+ olman lazım
  • o 64 yasda 65 göreviydi +4 ıb verir ama o yaratıklar çok zor kesilir ii vurmaz ama çok fazla canları var
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

Resimler varda upload edemiyorum sanırım imageshack çöktü.
    O görevin sonunda sanırım mage ler +5 elixir, warriorlar +5 raptor, asaslar +5 ib veya shard priestlerde +5 priest impact alıyor ama bitirmek çok çok zor.

aynen öle
  • quote:

Orjinalden alıntı: *[EMRE]*

sen alamazdın.nasıl cleaver görevinde 46+ olmaz lazım.ondada 65+ olman lazım

ama clavear görevine -46 adam görevi bitirince clavearı alıyo ben neden shardı alamıcam
  • biz clever görevene gidiyoruz diye gittik bugun o karlı bölüme girdik. En sona kadar geldik Patos's Messanger vardı en sonda kesemedik tabi

ss:

shard +5 görevi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pew -- 18 Ekim 2006; 21:55:18 >

• Baya iyiymiş finali
  • zaten onu kesen adama bravo
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

Resimler varda upload edemiyorum sanırım imageshack çöktü.

Efet bende açıldıda miletin g*tu yemiyo gelmiyolar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.