Şimdi Ara

Shard +8 li Warrior

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hayalimdeki Character
  • Ne güzel işte adam eline +7 reverse mirage almış...

Edit: Tmm cnm +8 olsun kızma +7 reverselerde yakışırdı ama +8 miş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziiiiz -- 4 Ekim 2006; 11:27:51 >
  • bişey sorcam diyelimki bir assassian eline +8 raptor aldı.spike vurabilirmi?vurursa yarattığı etki ne olur?

walla merak ettim
  • +8 shard ve +8 md.. aynı zamanda satıyo

quote:

Orjinalden alıntı: Style_Of__The_ziiiiz

Ne güzel işte adam eline +7 reverse mirage almış...
  • işte hep böle bi charım olsun istemiştim ama olmadı ühühühühühühü
  • gusel ıtem
  • güsel
  • bnce o resim sahte
  • yok sahte dııl ankaradan bı arkadasımız closetoyou oyunu bıraktı yası buyuk evlı bı arkadas ıtemlerı ölesıne denıyordu dun ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aybars3691

işte hep böle bi charım olsun istemiştim ama olmadı ühühühühühühü

Abi hastayım yazdıklarına avatarınla tam uyuyo yaaa süper wallahi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: b1gcat

bişey sorcam diyelimki bir assassian eline +8 raptor aldı.spike vurabilirmi?vurursa yarattığı etki ne olur?

walla merak ettim

Hayır wuramazsın eline raptor alabilirsin ama sadece R ile atack werebilirsin skiller ille de dagger isteriz diyolar
  • quote:

bişey sorcam diyelimki bir assassian eline +8 raptor aldı.spike vurabilirmi?vurursa yarattığı etki ne olur?

walla merak ettim

Vuramaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Style_Of__The_ziiiiz

quote:

walla merak ettim

Hayır wuramazsın eline raptor alabilirsin ama sadece R ile atack werebilirsin skiller ille de dagger isteriz diyolar

peehh ne iğrenç oyun

• raptor 2 el rogue ile failed verır ama stat sıfırlayım cok merak eden varsa bı raptorla bakıyım :)
  • quote:

walla merak ettim

yok artık sende naptın ya o değilde resmin sağ alt köşesineki priestin elindeki çok hoş flame damage impact
  • Resim Açılmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: l

raptor 2 el rogue ile failed verır ama stat sıfırlayım cok merak eden varsa bı raptorla bakıyım :)

wallaha he varya eğer öyle bişey olursa süper olur.ama orcsa iyi olur yoksa humansa hiç dikkat çekmez..
    yap daaa

ayrıca şu geri sayan saatede sinir oldum 00:00 diyor yinede mesaj atamıyorum

saat'e
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: l

raptor 2 el rogue ile failed verır ama stat sıfırlayım cok merak eden varsa bı raptorla bakıyım :)

wallaha he varya eğer öyle bişey olursa süper olur.ama orcsa iyi olur yoksa humansa hiç dikkat çekmez..
    yap daaa

ayrıca şu geri sayan saatede sinir oldum 00:00 diyor yinede mesaj atamıyorum

saat'e

vallaha güzel de bunu nasıl yapmış gm felan mı

• Aa Ben
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.