Şimdi Ara

SHARE FACTORY ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
5.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@frenzy eline saglik hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 30 Nisan 2014; 23:15:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

https://www.facebook.com/photo.php?v=319090561571258&l=2921311317126116970

Geçişleri tam ayarlayamamışım. Sesleri ve efektlerde tam olmamış. Tamamen amatör sistemi tanımak için yaptığım bir video

Facebook'a yüklediğim için facebook linki:https://www.facebook.com/photo.php?v=319090561571258&l=2921311317126116970

@ EXios6

Hocam 20 adet video seçtiriyor ve o videoların hazır halde olması lazım sanırım değil mi ? O yüzden nerede hazırlayabilirim ki o videoları seçmeden önce mi kesit alacağım ?

İlk deneme icin gayet iyi olmus.. bu sekilde cok guzel videolar hazirlanabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: _Star

quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

share tuşuna basinca videoyu kaydetmeye başliyormu dostlar ?

2 defa basarsan 15 daikalık kayda başlıyo.Bir defa basarsan bastığın ana kadarki son 15 dakikayı alıyo

Yeni güncelleme ile kayıt süresini değiştirebiliyoruz.
    Son 1 dakika veya 5 dakikayı da kayıt etme var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Hocam video'da zaten kesip birleştirmişsin büyük ihtimal ben yanlış anladığım dediğinizi ben böyle bir birleşimi yapamadığınızı zannettim.

Kesme işini yapabildim lakin bunu program üzerinde yapamadım. Mesela 8-9 tane 15 dakikalık videolarım varmış yani cihaz kendi kaydetmiş. Bu videolarımdan sevdiğim kareleri 3-5 saniye, 10-20 saniye kırpıp kırpıp birleştirmek istedim fakat Share Fac. buna izin vermedi. Tek tek sanki facebooka yüklüyormuşum gibi videoları paylaş dedim paylaşmadan önceki kırpmayı kullandım. Bu yüzden iki saat kadar sürdü

Oynadığım diğer oyunlardan hiç görüntüm yokmuş. Mesela geçişlerdeki efectlerde araba yan verip kayıyor oradan sonra Nfs oyununun bir sahnesini eklemek veya Second Son'ı oynarken bir bölümünü eklemek ve geçişteki efektleri ona göre birleştirmek falan çok daha güzel yapımlar çıkar. Bu oyunlarda hiç ekran görüntüsü almamışım demek ki. Veya nedense cihaz o oyunları oynarken ilk 15 dakikayı kaydetmemiş.

• Bazukadan çıkan ses bile müthiş ya, EA şu ses işinde rakipsiz her oyunda böyle, good kill bu arada
  • Indirdim kurdum ama bir turlu giremiyorum. Bu uygulama baslatilamiyor. Yanlizca bunun icin lisansa sahip olan bir kullanici tarafindan baslatilabilir diyor. Wtf?!?

• Hadi bakalım yeni konumuz hayırlı olsun güzel paylaşımlar olması dileği ile..Bu arada hocam 10 numara olmuş vuruş, saygılar yani
  • frenzy kullanıcısına yanıt
    Hocam kareye bastığında klibi ayarla seçeneği üzerinden istediğin noktadan başlatabşlirsin.Oto video kaydetme olayını bende çözemedim kafasına göre yapıyo birşeyler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

internet hızından kaynaklanan durumdan dolayı bir saatte kurabildim. Çok güzel olmuş fakat share factory içerisinde normal videolarımızı kesememek kötü olmuş. Yani şuana kadar oynadığım oyunlarda ilk 15 dakika kaydedilmiş videolarım vardı. O videoların arasından 10 - 15 saniye kesmek ve o kestiklerimi birleştirmek istedim bunu share factory de yapamadım. ancak kesmek istediğim videoyu paylaş dedim ve paylaşmadan önce kırp a girerek oradan editledim. Yaklaşık 2 saat sürdü bir video hazırlamam. Yüklensin buradanda paylaşabilirim.

share factory içinde videoları istediğimiz gibi kesebiliyoruz
  • Dün biraz kurcaladım ve gerçekten başarılı olmuş. Ekleme, çıkartma vs. başarılı. Hoş ben pek kullanacağımı düşünmüyorum. Doğrudan USB'ye alırım herhalde görüntüyü. PC'de işlemek daha iyi olacaktır.
  • @ EXios6

Hocam benim anlatmak istediğim şu. Yine açıklayamadım sanırım.
    Şimdi 15 - 20 tane cihazı ilk açtığımda sistemin kaydettiği videolar var diyelim. Hepsi 15 er dakika. Bu 15 er dakika videoların içerisinde 2-3 saniyelik 10-15 saniyelik videoları kesmem ve ayrı bir video haline getirmem lazım. Paylaşma fabrikasına girdiğimde şu görüntüyü düşünün:
    https://s3-us-west-1.amazonaws.com/sharefactory-livearea/game-manual/tr-TR/PS4_SF_Manual_MJ_v23_TR_Page_07.png
    Bu sayfada sadece cihazın içerisinde olan videoları seçebiliyoruz. Yani videoları birleştirmeden önce. 15 dakikalık videoları zaten 1 tanesini seçtiriyor ikincisi seçtirmiyor çünkü maksimum video süresi 20 dakika olabiliyor. İşte şu görüntüde ben o 15 dakikalık videoları kırpabilmek istiyorum.
    https://s3-us-west-1.amazonaws.com/sharefactory-livearea/game-manual/tr-TR/PS4_SF_Manual_MJ_v23_TR_Page_07.png
    Bu paylaşma fabrikasında gördüğüm kadarı ile büyük videoları kesip biçme yer almıyor.
    Birde müzik eklerken çok zorlandım. Mesela video başında ayrı, ayır bir görsele geçtiğinde diğer müziği ekledim. Üçüncü eklediğim müzik ise en başa gitti. Eklediğim küçük müzikler yani bölünmüş müzikler ise en sona atıldı Birden fazla müzik eklediğimizde, üçüncü veya dördüncü kısa müzik eklediğimizde müzikler çorba oluyor, bir birine giriyor çok uğraştırıyor. Ayrıca flash diskteki kendi müziğimi paylaşma fabrikasına atamadım.

@ defected

Hocam şu sayfada tam olarak nasıl kesebiliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 1 Mayıs 2014; 11:43:01 >

• Bir denemede benden gelsin..
    İnfamous ve outlast son sahneleri...
    ---
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10152431222488377&id=518068376&_rdr

• video güzelmiş
  • orada kesemiyorsun

ben videoyu alıp edit ettiğimiz ekranda kesiyorum, sonra buradan başka video ekliyorum eklemek istersem @frenzy

flash disk'in içine

SHAREFACTORY onun altında da MUSIC diye bi klasör oluştur. mp3leri onun içine at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 1 Mayıs 2014; 12:02:38 >
  • Teşekkürler hocam..sizlerdende bekliyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: defected

orada kesemiyorsun

ben videoyu alıp edit ettiğimiz ekranda kesiyorum, sonra buradan başka video ekliyorum eklemek istersem @frenzy

flash disk'in içine

SHAREFACTORY onun altında da MUSIC diye bi klasör oluştur. mp3leri onun içine at

Şimdi anladım hocam keseceğim videyo tek seçip editleyeceğiz. Benim hatam tüm videoları aynı anda seçmeyi denemek olmuş. Mp3 içinde Musis klasörü oluşuturup deneyeceğim. Teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: defected

orada kesemiyorsun

flash disk'in içine

Şimdi anladım hocam keseceğim videyo tek seçip editleyeceğiz. Benim hatam tüm videoları aynı anda seçmeyi denemek olmuş. Mp3 içinde Musis klasörü oluşuturup deneyeceğim. Teşekkür ederim.

evet mecburen öyle yapıyoruz.

ileride gelecek updateler ile projeye başlamadan önce video kesme işlemini yapabiliriz sanırım.

böyle gereksiz yere uğraştırıyor çünkü :)

• frenzy kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam yapabilirsin mesela ben şöyle yaptım bir oyun içinden istediğim kısmı kırpıp ekledim nasıl ilk önce klibi böl diyeceksin sonra kaç kısım yapıcaksın klibi ayarla diyip istediğin bölümleri koyucaksın.Yani hocam ilk önce ilk videodan seçmek istediğin kısımları seçip klibi böl diyip sonra klibi ayarla diyip istediğin noktaları 15 dakikalık videoyu kırpıp 2-3 dk yaptıktan sonra X e tıklayıp klip ekle diyip başka bir oyunun klibini aynı şekilde bölüp,klibi ayarla yapıp kısaltıcaksın sonra tekrar tekrar yapıcaksın bittiğinde klibi taşı ile oyunların en güzel bölümlerini değişik serpiceksin olay tamamdır.Senin istediğinden daha güzel senin istediğini ben anladım bir videoyu kırpıp kaydetsin istiyorsun ancak o video içinden istediğin noktaları alıp video oluşturabiliyorsun.komple kırpıp kaydetme seçeneği dediğiniz gibi paylaşırken oluyo ama burda daha güzel olmuş hem video elinizde kalıyo sonra isterseniz silin öbür türlü videoyu kırptık diyelim sonuçta 1 tane güzel an yok 1 den fazlasını kaçırmış oluyoruz ama böyle dilediğiniz gibi istediğiniz noktayı koyabilirsiniz bir türlü anlaşamadık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Tamam hocam yapabilirsin mesela ben şöyle yaptım bir oyun içinden istediğim kısmı kırpıp ekledim nasıl ilk önce klibi böl diyeceksin sonra kaç kısım yapıcaksın klibi ayarla diyip istediğin bölümleri koyucaksın.Yani hocam ilk önce ilk videodan seçmek istediğin kısımları seçip klibi böl diyip sonra klibi ayarla diyip istediğin noktaları 15 dakikalık videoyu kırpıp 2-3 dk yaptıktan sonra X e tıklayıp klip ekle diyip başka bir oyunun klibini aynı şekilde bölüp,klibi ayarla yapıp kısaltıcaksın sonra tekrar tekrar yapıcaksın bittiğinde klibi taşı ile oyunların en güzel bölümlerini değişik serpiceksin olay tamamdır.Senin istediğinden daha güzel senin istediğini ben anladım bir videoyu kırpıp kaydetsin istiyorsun ancak o video içinden istediğin noktaları alıp video oluşturabiliyorsun.komple kırpıp kaydetme seçeneği dediğiniz gibi paylaşırken oluyo ama burda daha güzel olmuş hem video elinizde kalıyo sonra isterseniz silin öbür türlü videoyu kırptık diyelim sonuçta 1 tane güzel an yok 1 den fazlasını kaçırmış oluyoruz ama böyle dilediğiniz gibi istediğiniz noktayı koyabilirsiniz bir türlü anlaşamadık.

Şimdi anladım hocam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.