Bildirim
SHARE FACTORY ANA KONU (6. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
eklenen effectlerin sahneyi bölmeksizin orada kalıyor oluşu sekteye uğratıyor nasıl bu akdar basit bir ayarı görmezden gelirler anlamak mümkün değil.
Not:Bu işem sahne bölünerek yapılabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donatn -- 28 Ağustos 2014; 22:15:38 > -
-
arkadaşlar ben videoyu hazırlıyorum lakin facebook sayfamda bir türlü paylaşamadım bunu nasıl yapabiliriz. -
1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master3v5 -- 3 Mayıs 2018; 23:20:59 > -
quote:
Orijinalden alıntı: inciteen
arkadaşlar ben videoyu hazırlıyorum lakin facebook sayfamda bir türlü paylaşamadım bunu nasıl yapabiliriz.
Önceden böyle bi sorunum yoktu yüklüyordum. Şimdi bu problem var siz çözebildinizmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ike
quote:
Orijinalden alıntı: inciteen
arkadaşlar ben videoyu hazırlıyorum lakin facebook sayfamda bir türlü paylaşamadım bunu nasıl yapabiliriz.
Önceden böyle bi sorunum yoktu yüklüyordum. Şimdi bu problem var siz çözebildinizmi?
Yok hocam sorun halen devam etmekte . -
Arkadaşlar ben ShareFactory ile bir video oluşturdum ama bunu USB ye aktarmak için ne yapmak gerekiyor. PS4 USB belleğimi tanımasına rağmen oluşturduğum videoyu bir türlü USB belleğe atmanın yolunu bulamadım. Yardım lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanala Bir Göz Atarsanız Sevinirim Arkadaşlar. -
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X