Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
132.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sm de linklerinin hangi ülkelerden indirildiğini görebiliyorsun. Ama ne kadar doğrudur bilemem.

Mesela 2 örnek;

Sharingmatrix e gecişim başladı.......

Sharingmatrix e gecişim başladı.......

SM yi savunma gibi bi niyetim yok zaten şuan SM ye upload yapmıyorum deneme için birkaç film atmıştım

• Ben de onu diyorum ya zaten.
    Ülke mülke hikaye, aldatmak isteyen her türlü uydurur kılıfını.
    Ben SM aldatıyor ya da Hotfile sütten çıkmış ak kaşıktır da demiyorum.
    Ama burada birini yalancı çoban ilan ederken diğerini Ömer baba gibi görmek absürt geliyor bana.
  • Al birini vur ötekine...

Hepsinin kendine göre bir kazanma politikası var.Hiç biride uploadere daha fazla nasıl para veririm gibi bir amaç gütmüyor. Bunların içinden en kurnazı da rappid. Bu kadar ince hesap yapanını görmedim.

KingDwa®F

İyi niyetli bir yaklaşımla yeni bir kazanç kapısını bizlere tanıtmaya çalışıyor. Tabi bunun karşılığında referansı olmamızı istiyor. Bunun içinde sitenin iyi yünlerini göstermeye çalışıyor. Hakkıdır !

Az veya çok bu siteler bir şekilde bizlere para kazandırıyor. İyi ki böyle bir sistem var !
  • SM'yi överken başka bir host'u kötülemek işin mantıksız tarafı.
    SM'yi öveceksen onu öv sadece, diğer türlü kraldan çok kralcılık gibi görünüyor ki bu geri teper eğer referrer sağlamak için böyle bir strateji uygulanıyorsa.
    Ref için böyle yapıyor demiyorum tabi, olsa olsa kendine has heyecanlı uslûbundandır.
  • hıtfile ı sevmemem icin temel sebep gunluk remote kotası. Ve kardeşim diger hostların hicbiri arsivlerin yuzundne paranla oynamıyor
    amac arsivleyip paylaşmal tutup birkac yuz gb yuklediginde cart diye bakır oluyorsun, heryerde downloadun artınca paranı kurunu arttırır
    downloarım 2000-3000 olunca bi sabah bakıyorum gumus %99 dan %50 bronz olmuşum niye SEBEP YOK. Downloarın sayılıp sayılmadıgı belli degil.
    Herkes bunu bagır bagır soyluyor. SM'de hile ile ulkeler değiştirilir diyorsun. HF bunun icin zahmet bile etmiyor. Ayrıca SM'de icq numaraları var
    icq kuran herkesi PREM UYELERI listelerine ekliyorlar. Sorularınıza anında cevap vermeye calısıyorlar. HF 'de muhattap yok emaillerde ustlerine
    gidersen HAKARET diz boyu. TEHDIT bile edildim 2 kez. 2 ci uyelik acmak yasak. Ne netload da ne SM 'de sınır yok. puanla yada parayla istedign
    kada uyelik ac. Netload da blacklist olayı anca email ile yasal prosedur dahilinde uyarı alınca geliyor. Yoksa aynı oyunu 100 kez de reup yaptım.
    HF de anında blacklist var. SM'de ise HIC BLACKLIST yok şu an enazından. Daha kac tane HF aleyhinde ornek versem. Tamam netload da silinmeler
    cok oluyor ama SM'de mesela 1.5 tb verimden sadece 10 film silindi şu ana dek. Paylaştıgım oyunların icinde rapid ve HF 'de 2 gun dayanamayan
    bircok oyun var hatta consol oyunları netload ve rapid de 24 st de giderken SM'de 1 aydır silinmedi. Daha ne diyim ya HAKEME GÖZLÜK.

• Sen istiyorsun ki günde 50GB dosya atayım; hali hazırda bulunan 5, 10 ya da 15GB kota yetmiyor diyorsun.
    İyi de remote'a hergün yüklendiğinde Copper'a takılıp kalacaksın, sonra vay neden böyle oldum diyeceksin. Kendi içinde paradoksa sürükleniyorsun.

Diğer hostlar paranla oynamıyor deme komik oluyorsun. Nereden biliyorsun sana hissettirmeden 3 bana 1 sana demediklerini? İşte seni bu yüzden eleştiriyorum.

%99 Silver'dan %50 Bronze'a düşme sebeplerini aylardır konuşuyoruz, daha anlamadıysan ne diyelim yani. Hergün Pre sattırmanı istiyorlar diğer affiliate sistemli hostlar gibi. Yani resmen görmezlikten geliyorsun Hotfile'a çamur atayım diye. Yapma etme yahu, hepsi aynı b**un soyu.

HF'de Tehdit edilmen için birşey diyemem, kimbilir kimin damarına bastın.

Netload'ta daha önce hiçbir Host şirketine upload etmediğim ve kendi paketlediğim dosyalar bile kabul görmedi çok kere. Onların sistemi de bir acayip.

HF'de aynı anda 3 hesap kullanan var forumda, hâlâ banlanmamış demek ki o bilgi de yanlış.

Silinme olayını hiç örnek verme bence. Bir hosting şirketi mevcudiyetini korumak için şikayet anında dosyaları silmek ZORUNDA. Bazen görüyorum, benim dosyalarım neden siliniyor diye ağlaşanlar oluyor.
    Yahu dosyaları silmezse şirketi kapatırlar, batıda mahkemeler adamın gözünün yaşına bakar mı? Sen 2 dosya için ağlıyorsun ama, o dosyalar silinmezse bir daha dosya uplaod edecek yer bulamazsın.

SM'de dosya silinememe sebebi de herhalde daha yaygın olmamasıdır. Yoksa HF'nin ilk zamanları da böyle günlük güneşlikti. Ne zaman bitleri kanlandı önce uploader aleyhine bir affiliate çıkardılar, eskinden herkes Silver gibi kazanıyordu, düşme çıkma yoktu.
    Şimdi kullanıcıların %90'ı Copper'da, sen bana 3 ay sonra benzerini SM'nin yapmayacağını garanti edemezsin. Belki de daha kötüsünü yapar kim bilebilir bunu?

Beni de HF savunucusu sanıyorsan söyleyecek lafım yok daha, hepsi birbirinden beter diyorum.
    Sen birini övmek için diğerini kendi menfaatlerinle uyuşmadığı için mantıksız şekilde kötülüyorsun.
    HF'den haftada 150$ alan adamlar bu forumda, demek ki istediğini verince kazandırıyormuş.
    (gerçi sen ona da bir kulp bulursun )

Kısaca, sen biraz zorlamayla buluyorsun bu negatiflikleri. Benim dediklerim çıkarsa neler yazacağını biliyorum açıkçası.
    Hepsinin derdi aynı, SM'ye fazla bağlanma diyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 26 Mayıs 2010; 10:26:32 >

• Öncelikle SM'nin server batıda degil, rusyada bu konuda cok sorun yaşamayız diyorlar. Orada da sorun cıkarda daha ucra şehir ve eyaletlerde aynı
    hızda serverlarımız mevcut dediler. Şu an 1000 TB diskli 4 tane bos serverları var ve surekli yeni server ekliyorlar. Diger şirketlerin hatalarını gozlemledik
    ve bu hatalardan ders alarak geliyoruz diyorlar. Ayrıca icq ve msn sayesinde PREMIUM uyelerine yardımcı oluyorlar. Mesela neden downloadlarımızın
    %20'si sayılıyor dedik haklısınız dediler su an %50 si sayılıyor. Küt diye bi anda gunluk kazancım 4 dolardan 8-9 dolara cıktı. Bu şekilde musteriyii
    dinleyen tek şirket rapidshare'di. ne netload ne hotfile musterisini adam yerine koyup muhattap almıyor. Hotfile uyelik sattırıyor ama sana para vermiyor
    sadece 1-2 gun cicek koklatır gibi seni, ust kura aldırıyor. Bu arada sharing adminleri gelsin sayacda yine sorun var 4 stdır yerinden oynamıyor.
    Bi bakmalarını soyleyecegim. Bakacaz ve gorecegiz, bu forumda KİMSE 25$/20000 download 'luk NETLOAD kurunu oynatamaz 500 referrerim var diyen
    arkadaşlar vardı hatırlatırım. Ama ben 127 referrer'lık bi uyeligimi %25 arttırttım (31$/20000 download) oldu . HANİ İMKANSIZDIR ??.. Gülerim bu sözlere
    öncelikle istemek, sonra konuşmak, ama konuşmadan önce düşünmek, taşınmak gerekirse kaşınmak ve mantık dahilince söylemek gerek. Tamam NETLOAD
    adminleri burunlarından kıl aldırmıyor. Onları zaten korumuyorum. Ama IMKANSIZ abisi diyenlere IMKANSIZIN, IMKANLI olabildigini ispatladım. Buda bana yeter. SM konusunda da bugun soylenen sözleri birkac ay sonra hatırlatırım.

• Sen asıl noktayı kaçırıyorsun.
    SM'de kimse senin kadar kazanamaz, adamlar özel iletişim kurduğun için sana iltimas geçiyorlar.
    Yeni üye kazandırman için bir nevi Türkiye sorumlusu yaptılar seni, üst kurda olman da seni motive etmek için yapılan birşey.

Aynı şey benim de başıma geldi. Adı sanı henüz duyulmamış yeni bir host şirketinin adminlerinden biri, postladığım forumlardan birinde bana öm atmış.
    İstersen her ay pre veririz ama bütün dosyalarını bize taşı diyor. Ama güvenemiyorum, çünkü daha çok yeniler.
    Gelir tablosu da süper ötesi, Rank Mank yok ama alamadıktan sonra ya da kullanıcı aleyhine değiştirildikten sonra çok da anlam ifade etmiyor.

Sen Hotfile üst kurda tutuyor seni, aldığı preyi sana koklatmıyor diyorsun. Yahu daha ne yapsın? Ben bile günde 10$'ın üzerinde çıkıyordum geçen hafta 750 adet 100MB üstü dl ile.
    1 değil 2 değil, benden daha fazla uğraşan bunu 2'ye de katlamasını bilir. 750 dl ile kim kime verir bu kadar parayı? Kendini bana örnek gösterme, bugün SM'ye sıfırdan başlayacak adamdan örnek ver.
    Sen torpillisin sonuçta.

SM'yi yüceltirken, sadece günlük düşünerek diğer Hostlara kulp takmak insanı ileride söylediği sözlerden ötürü pişman edebilir.
    Ben 2.5 yıldır bu host konularını santim santim okuyorum, neler dönmedi ki tahminlerim ileride gerçekleşmesin.

Netload bile ilk çıktığında zincirleme Ref kazancı imkânı sunuyordu.
    Mesela A B C diye 3 kullanıcı olsun.
    B, A'nın, C'de B'nin refi.
    A, B'nin kazancının %9'u kadarını, C'nin de %3'ünü alırdı. Hatta daha da yükseltebiliriz demişlerdi.
    Şimdi? İlk refinin gelirinden kazanabiliyor musun? Ben hiç duymadım bugüne kadar.

(ref kazancı dediğim kur çarpanının yükselmesi değil, kazancın belli yüzdesinin bonus olarak verilmesi, karışmasın.)

HF hiç değilse refinin %20'si gibi süper bir oran veriyor. Ben 2. hesabımda kazandığım paranın %20'sini 1.ye de kazandırıyorum.

Netice itibariyle; senin gibi hergün onlarca GB dosya remote'lamak ve onlarca konu açmak isteyen biri için, HF ve FS gibi Rank sistemine dayalı hostlar kullanışsız.
    Sen, sabit kurda olsun ama günlük 20.000 dl yaptırsam bile iyi para versin istiyorsun. Ama kaçırdığın bir nokta var, herkes senin gibi değil. Farklı strateji peşinde olanlar da var.
    Birim dl başına iyi kazandıran sistemler kendilerini arşiv olarak kullandırtmıyor. Adamın olayı bu ne yapalım.
    3-5 altın kurala dikkat eder ve post canavarı olmazsan kendi yağında kavrulursun günde sadece 2 saat uğraşarak
    HF'nin nasıl para kazandırdığını ve Rank'ı nasıl yüksek tutabileceğini defalarca konuştuk o konuda. Bir kez daha anlatmaya gerek yok.
    Ben HF'nin torpilli elemanı değilim ki beni yüksek Rank'larda tutsun! Tek derdim dosyaların silinmesi onu da zaten YAPMAYAN YOK.

Bunu son kez söylüyorum, çünkü sıkıcı olmaya başladı.
    SM'nin bugün yaptığı şeyler cicim ayı, balayı jestleridir. RS, NL, HF, ST ve hatta ES gibi host şirketilerinden doğrudan ya da dolaylı olarak olumsuz tecrübeleri olan biri olarak söylüyorum bunu.
    Bitleri kanlansın, burada isyan eder durursun. Ben sana gülmem ama çünkü yarın birgün kimbilir HF neler yapacak bize.

P.S. : Madem adminle bu kadar içli dışlısın, şu TR dl'larını da eklet de kazancı artsın şu çocukların.
    Yarım marım en azından sayılsın yahu. Bakarsın ben de FS'yi bırakıp SM'ye geçerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 26 Mayıs 2010; 11:34:48 >

• Brutalboy'da orana bak 3.61/438 = 8.2
    Birde bana bak 9.59 / 1082 = 8.8 Buda zaten özel bir avantaj
    degil benim dosyalarım 100-200 mb arası oldugundan degerlerim 5-10 $ arasında yani
    kimsenin bana iltimas felan gectigi yok Tek iltimas gecilen nokta referrer konusunda
    oda linklerim uzerinden oda bir ayda 25 kişi linkerim üzerinden uye oldugundan
    + 2 tane de referer linkden uye olan prem uye oldugundan + bircok buglarını onlara
    ilettigimden artık o kadar da olsun. Hotfile ben girdim gireli asla musteriyi muhattap almadı
    arsiv sitesi olsun yada olmasınlar. MÜŞTERİ SAYESİNDE VARLAR, müsteri yoksa giderler.
    Bakınız RAPIDSHARE.de, yakında eger duzelmezse 1-2 seneye kadar bu hızla giderse rapidshare.com
    bile gümbürdeyebilir. Onlar şirket de olsalar bizlerin verdigi paralar ile ayaktalar.
    Sorun cıkaran şirket yokolmaya mahkumdur. Benimde evimde 100mbit net olsa HOTFILE'ın
    5 gb gunluk kotasına takılmam catır catır ftp upload yapar yolumu bulurdum. Ne yazıkki
    o konuda şansızım. Netload konusunda ne kadar haklıysam sharingmatrixz konusunda da
    icimde o derecede iyi hisler var. ZOR DİYE BİRSEY YOKDUR IMKANSIZ ISE SADECE BIRAZ VAKIT ALIR.
    Net dunyasından gunu kurtarmak istersen o zaman birsey diyemem ama amaç yukarlara cıkmak ve
    miktarı arttırmak ise GOOGLE denen dunyanın en buyuk kaynagı oldukdan sonra istenmeyecek şey
    olamaz. Benim bu 5 tb arsivi hazırlamam 1 senemi ald ( ftp upload + remote ile). Şimdi izin verde
    kaymagını yiyeyim bir zahmet. Kimse kolay yolla kazanamaz. Ben fikirlerimizde soyluyorum.

Mesela console oyunları cok cabuk siliniyor ve netde canlısını bulmak zor, hotfile, rapid de paylaşacagınıza
    sharingmatrix e koyun, boylece uyeler mecburen sizden uyelik alırlar. CONSOLE oyun koydugum gun
    55 dolarlık uyelik alımı yapılmış benden. Neden ??? 750 gb oyunu free cekmek istememiş adam
    tutup 1 senelik, 6 aylık uyelik almış insanlar ve 1 haftalık kazancı 1 gunde kazanmışım.
    Taktik savaşı bu, herkesin paylaştıgını paylaşırsan 1,2 dolar sadakaya kalırsın.
    Farklı şeyler paylaşırsan belki zengin olmazsın ama gunu kurtarmanın önüne gecersin.

• Ben farklı şey anlatıyorum sen farklı şey.
    Senin söylediklerinin çok kişi farkında zaten, farkında olmayanlar da benim neden dosyalarım hiç indirilmiyor diye dert yanıyor gün be gün.
    Sen bizim tartıştığımız konuyu atladın istatistik show'u yapacağım diye yine.
  • netload dan remote da artık hic sorun yok. Catır catır remote yapıyorum netload dan . Elimdeki consol oyunlarnın tamamını sharing e alcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

netload dan remote da artık hic sorun yok. Catır catır remote yapıyorum netload dan . Elimdeki consol oyunlarnın tamamını sharing e alcam

Evet netloaddan remoteyi yapıyor ama biraz yavaş gibi gelmişti bana.

Ayrıca remote yaprken SM 2 farklı IP den saldırıo linklere.(Rapidde öyleydi)
    Netload hesabımız için 2 farklı IPden aynı anda indirme sorun olmasın ??
    Benim hesap bu yüzden bir kez banlandı ya tırsıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 26 Mayıs 2010; 15:14:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

Ben farklı şey anlatıyorum sen farklı şey.
    Senin söylediklerinin çok kişi farkında zaten, farkında olmayanlar da benim neden dosyalarım hiç indirilmiyor diye dert yanıyor gün be gün.
    Sen bizim tartıştığımız konuyu atladın istatistik show'u yapacağım diye yine.

Neyse artık;
    Bu işe yeni başlayanlar sitelerin artılarını eksilerini bu sayede öğreniyorlar. Artık kendilerine hangisi uygunsa onu seçerler. Sonuçta şu iyi bu iyi
    demenin bir anlamı yok. Hepsininde kendine göre ince hesapları ve sistemleri var.

• .AnasoN. 3 tane netload uyeligim oldugundan sorun olmuyor
  • quote:

Madem adminle bu kadar içli dışlısın, şu TR dl'larını da eklet de kazancı artsın şu çocukların.
    Yarım marım en azından sayılsın yahu. Bakarsın ben de FS'yi bırakıp SM'ye geçerim.

/>
  • Ya ftp'den nasıl upload yapılıyor bu sm'de bi türlü anlayamadım gitti. Generate ftp account diyorum, sonra giriyorum cuteftp'den adrese aktarıyorum dosyayı, aktarma bitince de Move uploaded files to your account a tıklıyorum, done filan yazıyor ama sonra manage files'a girince ortada ne dosya var ne bişey. Nasıl yapacam bilen biri anlatabilir mi?

edit: Şimdi herhalde hallettim ama eksik eksik upload edilen dosyalar filan vardı, sildim yeni ftp adresi aldım fakat bunda siz ftp upload yapıyor musunuz acaba? Aynı anda fazla dosya upload yapınca hata veriyor şifre tanınmadı filan diye ve sadece içlerinde bir kaçını upload ediyor. Buna bir çözüm var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi_rocker -- 26 Mayıs 2010; 22:57:51 >
  • arkadaşlar farkındamısınız adamlar sayacı durdurdular galiba 2 saattir istatistikler yerinde sayıyor sizede öyle oluyormu acaba
  • belli saatlerde gerçekten hareket olmuyor

quote:

Orijinalden alıntı: maxi_rocker

Ya ftp'den nasıl upload yapılıyor bu sm'de bi türlü anlayamadım gitti. Generate ftp account diyorum, sonra giriyorum cuteftp'den adrese aktarıyorum dosyayı, aktarma bitince de Move uploaded files to your account a tıklıyorum, done filan yazıyor ama sonra manage files'a girince ortada ne dosya var ne bişey. Nasıl yapacam bilen biri anlatabilir mi?

edit: Şimdi herhalde hallettim ama eksik eksik upload edilen dosyalar filan vardı, sildim yeni ftp adresi aldım fakat bunda siz ftp upload yapıyor musunuz acaba? Aynı anda fazla dosya upload yapınca hata veriyor şifre tanınmadı filan diye ve sadece içlerinde bir kaçını upload ediyor. Buna bir çözüm var mıdır?

birkaç gün önceye kadar sağladı. son günlerde saçmalıyor bolca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Highsenberg -- 26 Mayıs 2010; 23:42:32 >

• hala ilerleme yok sayaçta bunun nedenini bilen varmı acaba SM admini le samimi olan arkadaş bunu sorabilirmi acaba
  • bende sorunsuz ilerliyor, ama bazen 45 dk da bir atıyor sayac. Oluşturdugum denkelem %95 uyuyor degerler
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.