Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
132.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NetworkXXX

quote:

Orijinalden alıntı: trbugrapc

Arkadaşlar Türkiye'den indirilmeyi sayıyor mu saymıyor mu şimdi bu ?
    Bazı arkadaşlar sayıyor demiş bazıları saymıyor

http://sharingmatrix.com/affiliate

Sayılmıyor.

Evet sayılmıyor. Ülkeleri genişletmeleri lazım. Yapılacak değişiklikler ülke sayısın artırırken bizden bişeyler götürmez umarım !
    Pre satışlarından verdikleri payı kaldırırlarsa smatrixin işi biter.

Ödeme de gelmiş. Cumadan cumaya ödeme var.Bu iyi olmuş.

• Mesajımı kim hangi sebeple şikayet ettiyse veya sildiyse anlamadım ya. Neyse...
  • Remote yaparken karşılaştığımız html_page hatası ne alemde hala devam ediyor mu ??
  • bazen cıkıyor o hata ama cok fazla degil artık
  • html_page hatası nedense Rapidden uploadda hiç çıkmadı bende. Gece üçten sonra 100 Rapid linkini birden remote listesine ekliyorum sabah kalktığımda hepsi sorunsuz upload edilmiş. Ama hotfiledan bir link bile remote upload yapamadım.

Bu arada bugün extabit.com denen bir hostinge takıldım. Rapidden çok hızlı remote upload yapılıyor. Ayrıca torrentten de remote upload desteği var ama 100 mblık tek atabildim torrentten. Diğerlerinde waiting takılı kaldı. Ana sayfalarına kocaman yazmışlar 1000 downloada 20$ dolar diye. İstatistik sistemlerini çözmek için canım çıktı. 3 şekilde para kazanma şekli var ve seçim yapılabilir. Birincisi 1000 downloada 20$ a kadar para kazanma, ikincisi downloadlardan 0 para ama her kazandırdığın premium kullanıcı için %50 para kazanma, üçüncüsü de 1000 downloada 10$ artı %30 komisyon. Ama sonradan farkettim ki 1000 downloada verilen miktar sürekli değişiyor istatistik sayfasında. Çaktırmadan rank sistemini işliyorlar. Her ülkeden de sayıyorlarmış. Ama bu rank işi pis. İşine yarar belki bu yaşadıklarım.

• hotfile zaten sharing'i banladı ki. Boşuna ugrasma. Netload dan da benzer hatalar alıyorum
  • Hotfile'nin banlandığını bilmiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webkurdu47 -- 22 Mayıs 2010; 2:49:56 >
  • webkurdu47 hocam bu torrentten remote nasıl oluyor ki.
  • Dediğim gibi extabit.com da var bu özellik. Aktarmak istediğin torrent dosyasını önce bilgisayarına indiriyorsun (torrent dosyası zaten 2kb filandır). Daha sonra Extabit sitesinde Torrent Upload bölümünde torrent kaynağı olarak bilgisayarına indirdiğin torrent dosyasını gösteriyorsun. Site otomatikman torrent dosyasındaki bilgileri okuyor ve o torrent dosyasında bulunan kaynak dosya bilgilerini (ne indirileceği ve kaynak dosyaların boyutunu) gösteriyor sana. En son Add to Download butonuna basıyorsun oluyor. Ama çok yavaş aktarıyor şimdiden söyliim.
  • peki bu torrent olayı için extabit.com den premium hesap mı almak lazım ?

normal üye oldum siteye torrent upload bölümünü bulamadım linki varmı acaba ?

son edit: tamamdır hocam buldum ekledim torrent ı waiting durumunda bakalım artık teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drakin -- 23 Mayıs 2010; 14:58:18 >
  • su an cidden iyi para geliyor 1100 toplam download a 550 sayılan ve 5.05 dolae (12 st de) cok sevdim bu işi
  • Extabit.com a deneme amaclı 3 tane HD film upload etmiştim geçenlerde.
    Netload linkleri ile beraber paylaştım.

Sonuç aşağıdaki gibi. Pek birşey kazandırmıyor. Onun için bıraktım

Sharingmatrix e gecişim başladı.......

@KingDwa®F

Extabit den mi gelio bu para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 23 Mayıs 2010; 15:11:53 >

• SM dendir. @KingDwa®F hocam ne paylaşıyorsunuz?
  • film ve oyun sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

film ve oyun sadece

Peki SM linklerini veya NL linklerini tek başına mı paylaşıyosunuz.

Yoksa SM+NL gibi alternatifli olarak mı??
  • Ya istatistiklerle ilgili sorun yaşayan var mı? 10dk önce Counted Downloads 320 lerden gidiyordu şimdi bakıyorum 240 a düşmüş. bazen yapıyordu bunu sayfayı refresh yapınca düzeliyordu. 10 kere sayfayı yeniledim ama hala aynı.
  • Neyse düzeldi şimdi. 326DL olmuş counted DL. istatistikler sayfasında bazen bu tip sorunlar çıkıyor.
  • 2sini bi arada vermem mesela filmleri sharing yaparken oyunları netload veriyorum.

sitenin java tabanlı programlanmasında oldukca fazla hata var. Ozellikle File Manager kısmı tam bir katliyam gibi.
    Umarım en kısa zamanda düzeltilir.
  • benim düşmüş. Az once 7 dolarken 4.5 $ a indi.
  • bende de 120dl varken 81 e düşürmüşler..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.