Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
132.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hmm şimdi farkettim daha yeni güne bile geçmemişler evet istatistikler an itibari ile bende durmuş durumda.
  • valla ben bu sharing ten hiçbirşey anlamadım. download sayım 100 ün üstünde sayılan download 17. bakıyorum hep yurt dışından indirlmiş. adamlar para vermemek için elinden geleni yapıyorlar. en güzeli gene netload. download başına az da verse en azından download ları saymamazlık yapmıyor. yok freeden indirme yok premmium saymam olayı yok. saygılar.
  • arkadaşlar aslında sayac nerdeyse aynı

bakım size bir muhendis hesabı

16000 netload download sayısı (total download)= 20$

10$/1000(counted) download olsa = 2000 sayılan download almanız lazım buda yaklaşık 13000-14000 toplam download almanız anlamına geliyor

kısacası total download ve kazanılan apra arası oran nerdeyse aynı. Tek sorun sharing de bugune dek en fazla 5500 total download yapabildim.

Ki okun en baba 5 sitede 50 oyun ve 50 film paylaşmıştım (25 er sabah 25 e akşam olmak uzere). Ki bu birinci kur, daha evvel 2 ci kurdayken

gunde 20 dolara cıkmıştım. Kısacası 2 gundur de admin msnde yok gorunce soyluyecem bu durumu
  • işde teknik admine yazdıgım email (incilizcem iyi degil ama onunkinden iyi)

My friend I have to tell you something

according to the excell calculations, nearly you give same money for downloads. HOW?? here is the MATH rules ...

For example I got 16000 downloads from netload (there is only one downloads type there, total downloads) x 1.25/1000 = 20 $

If I accept I have %50 files are smaller than 100 mb and %50 are between 101-250 . my average value is 7.5$/1000 download.

Normally it is 6 times more than netload. But its the visible section of iceberg. Let us use MAGIC OF MATH here.

May 12, 2335 857 346 / $3.03 ( %15 of my downloads are counted)
    May 13 2079 703 578 / $5.17 ( %28 of my downloads are counted)
    May 16 3555 1140 624 / $5.06 (%17.5 of my downloads are counted)
    ------------------------------------------------------------------------------

Approximately if we use arithmetic mean is %20 of my downloads are counted (there is not deep deep statistical calculation)
    if we use it's less then that.

And to earn 20 $/day, I have to obtain 2666 COUNTED DOWNLOADS /0.2 = 13333 TOTAL downloads I have to obtain with you.

In netload, I need 16000 and with you 13333. And I can daily obtain 15000-16000 downloads with netload easily . But my max daily download was (total) not more than 6000 total downloads with you and here is the MAGIC OF MATH....it's really difficult to obtain 10000+ total downloads

please do not tell me most of your downloads are UNCOUNTABLE COUNTRIES and your files are not bigger than 250 mb.
    It must not be a MUST RULE.I know my files more than 50% of my files over 100 mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 17 Mayıs 2010; 10:35:12 >

• @worldwidewild,

İyi yazmışın hocam. Bakalım ne cevap verecekler
  • görcez bakalım admin 2 gundur arazi.ÇÖM.tr
  •  Sharingmatrix e gecişim başladı.......

rapid hala nasıl yaşıyor ve hala niden ölebilemedi

hötfayl kaderi ise rakibi ile aynı

Sharingmatrix e gecişim başladı.......

buda can cekişen netload

sharingmötrix ise az da olsa yukseliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 17 Mayıs 2010; 14:27:08 >

• Yazın uoload yapmaya devam edip, 3 siteye upload yapmayı düşünüyorum, kafamda hotfile, netload var 3. olarak bu siteyi düşünmeli miyim sizce? Bu arada forumda megaup...a upload yapan var mı acaba hiç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 17 Mayıs 2010; 16:54:20 >
  • bazı arkadaşlar remote upload da html_page hatası aldıklarını yazmışlar. ama sanırım sorun halledilmiş artık. ben once r.pidshare den remote yapmaya denedim seyringmatrix e. problemsiz oldu. ama ne zaman hatfile i denesem html_page hatası alıyorum. günlerdir deniyorum, hep hata veriyor. daha bir tane linki bile remote edemedim. bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?
  • hotfile yasakladı sharingi de ondan bosuna ugrasma

rapid, netload ve megauopload sorunsuz yukleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 18 Mayıs 2010; 18:48:15 >
  • Megaupload 100mb üzerindeki indirmeleri sayıyor değil mmi, megauploadda ulaşabiliyor musunuz yüksek indirme rakamlarına?
  • Statistics sayfasında sorun mu var şuan?
  • Bende bir sorun yok istatistikler çalışıyor
  • Dün bir ara bembeyaz sayfa çıkıyordu. Bugünlerde hem istatistiklerde hem de link gösterme bölümünde bakım yapılıyor galiba. Şuan sorun yok bende de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

**** 100mb üzerindeki indirmeleri sayıyor değil mmi, ****da ulaşabiliyor musunuz yüksek indirme rakamlarına?

Bu yazdıklarımı da sistem engelliyor ya sanki adult site adresleri.
  • @worldwidewild

refinden üye oldum sana nasıl ulaşabilirim
  • öm ile bana msn ini yolla seni ekliyim
  • özel mesaj attım soracak birkaç sorum var
  •  Sharingmatrix e gecişim başladı.......

başladılar cimriliğe sanırım. insan 1 cent verir yav.
  • Aynen ya
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.