Birinci ihtimalin şöyle bir çözümü var. Premium üyeliğin yoksa Jdownloader tarzı programlar ile DL bittikten sonra modeme otomatik olarak reset atıp DL a devam edebilirsin. Premiumu olmayan kullanıcıların çoğu bu şekilde kullanıyor. bende bu işlere ilk başladığımda çok kullanmıştım bu yöntemi. Yani çok partlı dosyalar indirilmez diye düşünmeyin.
quote:
Orijinalden alıntı: BruTaLBoY
Birinci ihtimalin şöyle bir çözümü var. Premium üyeliğin yoksa Jdownloader tarzı programlar ile DL bittikten sonra modeme otomatik olarak reset atıp DL a devam edebilirsin. Premiumu olmayan kullanıcıların çoğu bu şekilde kullanıyor. bende bu işlere ilk başladığımda çok kullanmıştım bu yöntemi. Yani çok partlı dosyalar indirilmez diye düşünmeyin.
ok, anladım arkadaşım cvp için teşekkürler.
uye arkadaşlar lütfen istatiklerinizi paylaşırsanız bilgi vermiş olursunuz. ayrıca eskiden hotfile uyesi iseniz hotfile-sharingmatrix karşılaştırmaları yaparsanız seviniriz.
quote:
Orijinalden alıntı: worldwidewild
uye arkadaşlar lütfen istatiklerinizi paylaşırsanız bilgi vermiş olursunuz. ayrıca eskiden hotfile uyesi iseniz hotfile-sharingmatrix karşılaştırmaları yaparsanız seviniriz.
Belliki bir level sistemi var.Alttaki senin bir önceki sayfada verdiğin istatistik durumu.4 Mayıs da 660 dl ye sende 21 $ verirken;
Bende 787 dl ye 9,5 $ veriyor.Aradaki fark 3 katı
quote:
Orijinalden alıntı: Naavian
Benim anlamadığım nokta şu; Premium üyelerin indirdiği dosyalardan puan kazanamıyorsunuz denmiş. Atıyorum 30+ linklik bi HD film yada oyun paylaştınız. İki ihtimal var, 1-Premium üyeliğim yoksa, her saat yada yarım saat başı free download kotam açılacakta tek tek part indireceğim diye tek tek 30+ linki kasacağıma torrent'ten falan takılırım. Kimseninde tek tek kasacağını sanmıyorum. 2-Premium üyeliğim varsa güzelce tek defada bi download manager ile indiririm ama linki upload edene puan kazandırmam.
İki ihtimaldede upload eden arkadaşa puan kazandırmam. Beyler atladığım bi nokta mı var
tamamiyle haklısın arkadaşım. premium downlaod sayılmıyor. Zaten adamlarım amacı free lerin canını sıkmak ve onları premium üye olmaya zorlamak değilmi.
Atalarımız ne demiş damlaya damlaya göl olur. Bizde böyle yapıyoruz işte.
bende paylaşımım azalınca birinci seviyeye indim.
646 442 / $4.12 en son durumum
quote:
Orijinalden alıntı: worldwidewild
bende paylaşımım azalınca birinci seviyeye indim.
646 442 / $4.12 en son durumum
Düşmesin worldwideweb daha da yükselsin. Ama varsa bir sistemleri bildirsinler. Milletin ağzına bir parmak bal sürüp, kendine çekip sonradan çıkmasın oyunları !
Arkadaşlar. sharing matrix çıktı netload konusunda rüzgar esmez oldu.
bugun bi duzelme olur gibi
total unique counter ---------------------------------- 737 305 380 / $3.64
bakalım bir tane hd film upload edicem ne kadar indirilme olacak ve kazancı ne olacak...
bügün ödeme alan var mı acaba ...
total unique counter ---------------------------------- 993 378 534 / $4.99
ödemeler gecen 22 den sonra geliyor (bugun de sayılıyor)
ilk ödememi alıcam o yüzden bilmiyodum... worldwidewild çok teşekkürler
total unique counter ---------------------------------- 1122 414 622 / $5.68 şu an kur 9$/1000 download durumundayım
sebep ise dosyalarımın 100-200 mb olması bu yuzden 5-10$/1000 arasında sıkışmış durumdayım AMa netload da 14000 download u burada saglayabilsem bu durumda gunde 60 doları yakalayabilirim Ben gunde 15 dolara bile razıyım zaten netload dan 15 geliyor toplam 30 olsa daha ne istiyim
yeni dosya yukleyuenler dosyalarınız 201-400 arasında olursa benden cok daha iyi skorlar saglarsınız
Bu SM hoşuma gitmeye başladı. SM ye geçeli 5-6 gün oldu 2 premium üyelik satmışsız. anında para geliyor. Hotfile da böyle bir sistem yok. Kafadan 5$ geldi. @worldwidewild hocam size pm attım ama galiba pm alamıyorsunuz.
daha durum birde gunde 100 yerine 1000 sayılan download olsun 10-12 dolar $ + 1 tane de 1 aylık satsanız 2 = 13-14 dolar gelir. gunde 10 olsa bile her hafta kafadan 70 dolar. Usteli sayılan ve sayılmayan ortada referrer sayısı ve HANGI linkden alındıgını o rakama tıklayıp gorebilir ve milletin neleri sizden sectiginizi gorursunuz. Mesela sharing de oyun yerşne film cekiyor millet bende
İstatistiklerde ya sorun var yada geç güncelleme yapıyorlar. Son 4-5 saattir istatistikler durmuş durumda. 2 adet premium alınmış linklerimden ve 16 mayısda 86DL varken 6-7 tane film paylaştım. 3-4 saat içinde sadece yeni attığım filmler toplamda 40 civarı indirilmiş ve 1 adette premium alınmasına rağmen statistiklerde hala 86 DL gösteriyor. Yalnız işin tuhaf yanı "New" bölümünden en alta gelince "Unpaid in USD:" bölümünde 14.59$ görünüyor. Yarın inşallah düzelir.