Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
132.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: worldwidewild

cuma gece 22 civarı geldi paypal a ama hala garanti bankasına gelmedi

Haftasonlarını çıkar,3 iş günü içinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::2010DH::.

quote:

Orijinalden alıntı: beyaz3555

Bende üye oldum,paypal adresimizi gireceğimiz bir yer var mı?Hotfiledeki gibi,hani girmeden etkinleşmiyor ve downloadlar paypal bilgileri girene kadar sayılmıyor gibi bir durum var mı yoksa gerek yok mu öyle bir yer bulamadığım için kafama takıldı.

Hesabına girdiğinde sağ en üstte kullanıcı adının yanında settings var.Orda paypal adresini kaydetmelisin. Yoksa ödemeleri gönderecek hesap olmadığı için alamazsın.

your information kısmında nickname ve e-mail yazan kısımı doldurdum başka birşey yok galiba yardımınız için teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

Bende üye oldum,paypal adresimizi gireceğimiz bir yer var mı?Hotfiledeki gibi,hani girmeden etkinleşmiyor ve downloadlar paypal bilgileri girene kadar sayılmıyor gibi bir durum var mı yoksa gerek yok mu öyle bir yer bulamadığım için kafama takıldı.

Hesabına girdiğinde sağ en üstte kullanıcı adının yanında settings var.Orda paypal adresini kaydetmelisin. Yoksa ödemeleri gönderecek hesap olmadığı için alamazsın.

your information kısmında nickname ve e-mail yazan kısımı doldurdum başka birşey yok galiba yardımınız için teşekkür ederim

Paypal kısmını doldurman lazım beyaz3555

• hesabı premiuma yükseltmek için 1000 puan gerekiyor, peki ben bu 1000 puanla premium olursam biriken paradan kesinti olacak mı?
  • e zaten o puan = para tabiki olacak . Rapid de de oyleydi hotfile da oyle. Baska nasıl olabilirki. Adam ya prem yap yada bekle para al diyor sana
  • sharingmatrix te ödemeler, hotfile de ki gibi 15 dolara ulaşınca otomatik mi oluyor acaba... yani extra yapmamız gereken bişi var mı...
  • tuhaf bi puan sistemi var.. benim 245 puanım birikmiş para olarak da 1,23 $ o zaman 5 $ karşılığında mı 1 aylık premium veriyor bize..
  • quote:

Paypal kısmını doldurman lazım beyaz3555

Settingse girdim paypal diye bir yer yoktu,verdiği şifreyi değiştirdim,nickname ve e-maili doldurum ama paypalı bulamadım

Sharingmatrix e gecişim başladı.......
  • http://www.sharingmatrix.com/registration_partner

kısmını doldurunca o kısım ekleniyor settings e ve istatistikler de acılıyoe
  • quote:

http://www.sharingmatrix.com/registration_partner

kısmını doldurunca o kısım ekleniyor settings e ve istatistikler de acılıyoe

orayı doldurunca şöyle bir uyarı veriyor

istatistikler kısmıda böyle para kısmı yok

settings kısmında hala paypal yok,neyi yanlış yaptığımı anlamadım,kusura bakmayın sizlerinde başını ağrıttım

• MORE > make money kısmından girecen dedi admin (ben uye oldugumdan o kısım gozukmuyor bende)
  • quote:

MORE > make money kısmından girecen dedi admin (ben uye oldugumdan o kısım gozukmuyor bende)

tamamdır oradan girince oldu yardımlarınız için çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbatov_84

sharingmatrix te ödemeler, hotfile de ki gibi 15 dolara ulaşınca otomatik mi oluyor acaba... yani extra yapmamız gereken bişi var mı...

Ödeme otomatik berbatov.Paypal adresini tanıtdıysan bir şey yapman gerekmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::2010DH::. -- 12 Mayıs 2010; 17:22:30 >
  • arkadaşlar bugün bir şey dikkatimi çekti. downloadları incelerken United States olanları saymıyor. United States bildiğimiz amerika değilmi yani USA

USA sayılıyor listeden gördiüğüm kadarıyla. Yoksa başka bir amerikamı var acaba. Bu durum çok garip değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarWars

arkadaşlar bugün bir şey dikkatimi çekti. downloadları incelerken United States olanları saymıyor. United States bildiğimiz amerika değilmi yani USA

USA sayılıyor listeden gördiüğüm kadarıyla. Yoksa başka bir amerikamı var acaba. Bu durum çok garip değilmi?

Bende Usa olanların neredyse yarısı sayılmamış gözüküyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berbatov_84

sharingmatrix te ödemeler, hotfile de ki gibi 15 dolara ulaşınca otomatik mi oluyor acaba... yani extra yapmamız gereken bişi var mı...

Ödeme otomatik berbatov.Paypal adresini tanıtdıysan bir şey yapman gerekmiyor...

Bilgi için çok teşekkürler
  • Bende yeni yeni kullanmaya başladım SM yi. Hotfile göre çok çok daha iyi geldi bana. özellikle RS den remote u müthiş hızlı ve hotfile gibi rank derdi yok. Forumlarda da SM linkleri yavaş yavaş yayılmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BruTaLBoY

Bende yeni yeni kullanmaya başladım SM yi. Hotfile göre çok çok daha iyi geldi bana. özellikle RS den remote u müthiş hızlı ve hotfile gibi rank derdi yok. Forumlarda da SM linkleri yavaş yavaş yayılmaya başladı.

Bende rank sistemi yok biliyordum ama meğerse varmış. Worldwideweb in bahsettiği level sistemi !

Bir forumda smatrix yetkilisi kendi reklamını vermiş birde konu açmış.Orda sordum bu level sistemini.Cevap gelirse sizlerle paylaşırım.

Bu arada istatistik kısmına bir sutun daha eklemişler.Dl lerin hepsini gösteren bir sutun.
  • henuz resmi bi kur sistemi yok. Musteri sayısı artmadan da koyacaklarını sanmam. Onemli şeyler

1) 251-400 mb arası dosya olsun 400 ustu zorunlu prem demek (prem downloadları sayılmıyor)
    2) en ust kur olmasa bile 200 mblık partlar sayesinde ortalama 10$/1000 download kazanılır.
    Tabiki bu durum zaten HF'nin SILVER kuruna denk oluyor.
  • Benim anlamadığım nokta şu;
    Premium üyelerin indirdiği dosyalardan puan kazanamıyorsunuz denmiş.
    Atıyorum 30+ linklik bi HD film yada oyun paylaştınız.
    İki ihtimal var,
    1-Premium üyeliğim yoksa, her saat yada yarım saat başı free download kotam açılacakta tek tek part indireceğim diye tek tek 30+ linki kasacağıma torrent'ten falan takılırım. Kimseninde tek tek kasacağını sanmıyorum.
    2-Premium üyeliğim varsa güzelce tek defada bi download manager ile indiririm ama linki upload edene puan kazandırmam.

İki ihtimaldede upload eden arkadaşa puan kazandırmam.
    Beyler atladığım bi nokta mı var
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.