Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
132.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam dostlar sharing' e ilk dosyamı attım ama upload dan sonra yeni download ismi değişti nedenini anlamış değilim

bu arada hotfile den hala remote yapılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StarWars -- 8 Mayıs 2010; 20:57:17 >
  • Evet ya düzeltseler şu html_page hatasını. woldwidewild ' in dediği şekilde linkleri bi daha atmayı deneyince de aynı hatayı veriyor. Bugün bir link bile upload edemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Evet ya düzeltseler şu html_page hatasını. woldwidewild ' in dediği şekilde linkleri bi daha atmayı deneyince de aynı hatayı veriyor. Bugün bir link bile upload edemedim

Türk'ün aklı ne zaman gelir bilinir bende hatırladım rapid'den HF'ye atmıştım linkleri şimdi rapidden remote yapınca sorun hiç olmuyor
  • rapidshareden sorunsuz upload yapıyorum ama sabahları. ogleden sonraadan sonra hala sorun var. Bu yuzden listemi gece hazırlayıp sabah kalkınca
    yapıyorum.
  • Arkadaşlar dün gece RS de SM ye 40 tane dosya attım tomlam 7 GB ve bugün hala downloading yazıyor acaba devammı ediyor yoksa takılmışmı bir yerlere
  • Dostlar remote konusunda sorum olacak

SM'ye remote için dosya attığımızda

Bilgisayarı kapattığımız zaman remote devam ediyormu? illa bilgisayarın açık kalmasımı gerekiyor bu konuyu halen çözmüş değilim. Saatlerdir bekliyorum attığım dosyalar halen downlaodin diye yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarWars

Dostlar remote konusunda sorum olacak

Bilgisayarı kapattığımız zaman remote devam ediyormu? illa bilgisayarın açık kalmasımı gerekiyor bu konuyu halen çözmüş değilim. Saatlerdir bekliyorum attığım dosyalar halen downlaodin diye yazıyor.

Linkleri attıktan sonra yüklenmesi senin bilgisayarının açık olup olmamasıyla alakalı değil. At linkleri sonra istediğini yap.

Sayfayı kapatıp açtığın yada yenilediğin halde mi hala downloading yazıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

quote:

Orijinalden alıntı: StarWars

Dostlar remote konusunda sorum olacak

Linkleri attıktan sonra yüklenmesi senin bilgisayarının açık olup olmamasıyla alakalı değil. At linkleri sonra istediğini yap.

Sayfayı kapatıp açtığın yada yenilediğin halde mi hala downloading yazıyor?

evet halen downloading yazmaya devam ediyor

7 GB için dünden beri bekliyorum peki sizce bu normalmidir. Dün gece 7 taneyi atmıştım takriben 600 mb civarındaydı ve yarım saat sonra upload bitti. oysa şimdi saatlerdir bekliyorum.

• sistem henüz oturmamış anlaşılan... zamanla oturur. Bu tür sitelerden para kazanabilmek için erken davranmanız gerekir. Site ilk başta ilgi çekebilmek için rakları yüksek tutar. Yönelmeyi bu şekilde çeker. İstediği seviyelere geldimn bu sefer elini sıkı tutmaya başlar... Hotfile'da zamanında böyleydi şimdi çok cimri.. O yüzden ilerdede şuanki gibi kazanmak biraz zor olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

sistem henüz oturmamış anlaşılan... zamanla oturur. Bu tür sitelerden para kazanabilmek için erken davranmanız gerekir. Site ilk başta ilgi çekebilmek için rakları yüksek tutar. Yönelmeyi bu şekilde çeker. İstediği seviyelere geldimn bu sefer elini sıkı tutmaya başlar... Hotfile'da zamanında böyleydi şimdi çok cimri.. O yüzden ilerdede şuanki gibi kazanmak biraz zor olabilir..

internet parasını ve birazda pazar parasını çıkarayım yeter fazlasında gözüm yok zaten. Yakında bu işe maliyede el atarsa şaşmam ve vergi keseler gibime gelir

maliye bu konuda henüz uyanmadı. aman sakın duymasınlar

• Yok maliyenin birşey yapabileceğini sanmıyorum.. İnternet ve teknoloji ülkemize geç uğradığı için bu konunun altından kalkabileceklerini sanmam.. hele daha illegal mp3 olayı varken
  • Remote yapılan siteler listesine Netload da eklenmiş
    Bakalım rapiddeki gibi html_page hatası vericek mi.

Edit: Deneme için 5 adet link ekledim. 1 saati geçti hala Downloading... yazıo

Edit 2: 4 saat olacak hala downloading..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 9 Mayıs 2010; 22:52:30 >
  • sabah 8-9 arasında 20 gb attım birkac dk da gitti. Dedigim gibi sabah 8-12 arası serverleri boş ve hızlı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

sabah 8-9 arasında 20 gb attım birkac dk da gitti. Dedigim gibi sabah 8-12 arası serverleri boş ve hızlı oluyor.

Netloaddan mı gitti bu 20gb ?? yoksa rapidden mi?
  • netload az oncede 30 gb denedim hic sorunsuz gitti netloadan ama 1-2 dosya takılabiliyor bazen (downloading)
    buda netload 'un sorunu. cunku admin e sordum 3 tane daha bomboş serverları varken bizde yogunluk olamaz dedi
  • quote:

netload az oncede 30 gb denedim hic sorunsuz gitti netloadan ama 1-2 dosya takılabiliyor bazen (downloading)
    buda netload 'un sorunu. cunku admin e sordum 3 tane daha bomboş serverları varken bizde yogunluk olamaz dedi

Hmm.

Gelirler ne alemde hocam. Ödeme aldın mı SM den??
  • cuma gece 22 civarı geldi paypal a ama hala garanti bankasına gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

netload az oncede 30 gb denedim hic sorunsuz gitti netloadan ama 1-2 dosya takılabiliyor bazen (downloading)

Hmm.

Gelirler ne alemde hocam. Ödeme aldın mı SM den??

Smatrix ödeme konusunda sorunsuz bir site.8 aydır tıkır tıkır ödeme alıyorum...

Bu yönden bir şüpheniz olmasın...
  • Bende üye oldum,paypal adresimizi gireceğimiz bir yer var mı?Hotfiledeki gibi,hani girmeden etkinleşmiyor ve downloadlar paypal bilgileri girene kadar sayılmıyor gibi bir durum var mı yoksa gerek yok mu öyle bir yer bulamadığım için kafama takıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyaz3555

Bende üye oldum,paypal adresimizi gireceğimiz bir yer var mı?Hotfiledeki gibi,hani girmeden etkinleşmiyor ve downloadlar paypal bilgileri girene kadar sayılmıyor gibi bir durum var mı yoksa gerek yok mu öyle bir yer bulamadığım için kafama takıldı.

Hesabına girdiğinde sağ en üstte kullanıcı adının yanında settings var.Orda paypal adresini kaydetmelisin. Yoksa ödemeleri gönderecek hesap olmadığı için alamazsın.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.