Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
132.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ,kur sisteminden vazgecmişler artık herkes aynını kazncak benim de
    kurum 1/5 ine indi.. , artık herkes 5$/1000 download olacak

lanet olsun beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee beni netload a tekrar döndürcekler ya ona delirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

,kur sisteminden vazgecmişler artık herkes aynını kazncak benim de
    kurum 1/5 ine indi.. , artık herkes 5$/1000 download olacak

lanet olsun beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee beni netload a tekrar döndürcekler ya ona delirdim

i

sende ne ayran gönüllü çıktın ...

• Alta düştüm diye üzülme üste çıktım diye sevinme.
    Bunlar Rapid'ten de dalavereci çıktı, 1 ay yedirdiler baktılar çok para gitti hemen geri bastılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 6 Mayıs 2010; 12:35:59 >
  • bi gunde fkirlerinden vazgecenlere işim yok

aslında hata bende

ana sayfada yazıyor 15$/1000 downlod diye ama sonrada altına 1 download= 0.005 dolar diyor

bu nasıl iş dedim...
  • ben ne dedim bunlarda patlar demedimmi...

• allahdan netload dosyalarımı silmemiştim. 3.5 tb dosya yeniden nasıl yuklenir beeeeeeee

adamlar fatura yolladılarya netload baksanıza

Sharingmatrix e gecişim başladı.......

isim ve adresler sildim gerisi aynen
  •  Sharingmatrix e gecişim başladı.......

10 gunde download sayılarım ama neye yarar
  • banada yollamıs netload para pazar günü istemiştim
  • KURLAR DUZELDİ, EEEEE bagırıp cagırmak lazım eger bu kurdan haberim olsa uye olmazdım dedim
    sabah beridir 3 st konustum ve sonunda kur duzeldi

Sharingmatrix e gecişim başladı.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 6 Mayıs 2010; 19:40:29 >

• worldwidewild Turkiyeden yapılan downlaoadlarıda saysalar aslında çok iyi olur. Öyle olursa büyük miktarda dosyayı aktarabilirim aslında buraya.
  • @worldwidewild

Hocam özel mesaj almıyormuşsun herhalde, hotfile'dan iyice bende sıkıldım artık. Adamlar %0 copper yapıyor dahada iflah olamıyorsun, tamda elimde paylaşacak dosyalarım vardı şu sistemi görmem iyi oldu. Fakat bazı soruları olacak sana. Öncelikle şu kazanç durumu bi sevmişsin bi sövmüşsün son durum ne acaba o konuda bir bilgilendirme alabilir miyim? Ayrıca benim için başka bir önemli konu olan ftp aktarma var mı acaba bunda o konudada bir açıklama yaparsan sevinirim. Ayrıca ödeme konusu nasıl belli bir sınırı var mı, Hotfile gibi düzenli ödüyor mu, bunlarda mı paypala ödüyor; bu konuyuda bir açıklığa kavuşturalım. Birde hotfileda malum herkes adult sektörüne dalıyordu ödeme alabilmek için, bu sistemdede böylr bir durum var mı? Çünkü o tür paylaşım yapasım yok cidden, sen mesala ne tür paylaşımlar yapıyorsun bunu merak ettim? Birde benim için önemli olan konulardan biride Türkiyeden downloadları sayıp saymadıkları, o durum nedir acaba?

Birde artık tüm bu konularda kafa karışıklığım gittikten sonra senden ref linkini alayım ve üye olayım hocam tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi_rocker -- 7 Mayıs 2010; 14:17:30 >

• beyler level 1 de bile olsanız dosyalarınızı 250 mb dan buyuk tutarsanız eger saglam paylaşım ve icerikler gunde en az 7-8 doları garantilersiniz.
    Level 2 bu deger x2 oluyor 14-16 dolar ( ki ben de 20 lere cıktı bu deger dosyalarım 100-200 mb da olmasına ragmen)
    en ust kura cıkmak oldukca zor cunku o ozel bi durumda oluyormuş. Gunde 60 dolar bi getiri saglarsan eger (download + referrer) ve bunu
    bi süre stabil olarak saglarsan 3 cu kura geciyorsun. Birinci kuru bile inanın hotfile'dan daha iyi. Enazından şu an blacklist olayı yok
    siliyor ama black liste almıyorlar. Burada parayı total download degil sayılan download uzerinden hesaplayacaksınız. Hotfile zaten saymadıklarını
    size göstermiyor bile bu enazından hersey ortada acık ve kuralı belli.

Hotfile da gumus kurunda bile 403 download yaklaşık 3.80-3.90 dolar veriyor.
    Golda bile 428 download ancak 4.9 dolar alıyor ama mesela birinci kurda burada 309 (sayılan download a) 4 dolar civarında para veriyor.

• Hocam benim soruları cevaplarsan birde çok sevinirim ya, vaktin yok herhalde ama ne zaman müsait olursan cevaplarını bekliyorum.
  • Arkadaşım benim başıma gelen size gelmez cunku adamlaa birde
    beta testerlık yapıyorum ve bu yuzden adminlerden biri beni 2 ci kura
    cıkarı ve sabitledi ama diger bi admin bunu bilmiyor oynuyor tekrar birinci
    kura indiriyor kısacası bu olay sizi baglayan bir durum degil.
    Normal bi kullanıcıya onerilerim

Dosyalarınızı paylaşırken 200 mb altında dosya koymamaya ozen gosterin ki
    10$/1000 download olarak kazanın cogu dosylarınızdan. Yoksa 5$/1000 download
    a mahkum kalırsınız. Ben 2 ci kurda olarak bu tarifden farklı durumdayım.
    Ama dedim ya film ve oyunlarınızı 200 mb ve ustu yaparsanız eger
    kazancınız 10$/1000 download civarında olur.

Burada kafa karıştıran TOTAL ve COUNTED( download) sayısı. Hemen isyan eden
    oluyor neden sayılmayan var. Sanki netload ve rapid haricinde hangi firma
    adam gibi sayıyor hele HÖTFAYL tamn bir 3 kagıtcı firma onun gibi
    gorunmez ve bilinmezler den sonra herseyin acık oldugu bu firma ilac gibi.

Tek faRklı olay ise mumnkun oldugunca FREE kullanıcıya hitap edin cunku
    prem kullancıılrdan TEK KURUŞ alamazsınız download lardan (ancak referrer ucreti alırsınız
    dilenci parası gibi). Her referrer dan %30 alsanız bile ertrafda hala hotfile
    rapid ve netload manyaklıgı oldugu surece ben bile 10 gunde 11 referer anca buldum
    onlardan 46 dolar aldım. Ama onların downloadları artık 1 kuruş bile etmiyor.
    Acıkcası bu mentalatileri biraz aptalca. İnsanlar premium aldıracaklARSA neden
    onların downloadları sayılmıyor. Neyse sonucta dedim ya Gunde 400-500 (sayılan download
    ile) 4-5 $ gunde saglamanız mumkun. Bunun icinde 1200-1500 civarında toplam yaptırmanız
    gerekiyor yaklaşık birinci kurda. 2 ci kurda ise bu dger %50 ye cıkıyor yani
    1200 yerine 800-1000 toplam download size yetiyor. (ÖDEMELER 15 dolar olunca her cuma akşamı oluıyor)

Site henuz cok yeni ve bugları ve eksikleri mevcut, ftp leri var ve olduykca da hızlı
    hattınız da iyi ise super.

Site remote konusunda bazı bugları var ama şu an sorun yok gibi Turkiye saati ile
    sabah erken saatleri en sorunsuz yuklemeler yapılıyor. Okula yada işe gitmeden
    yapacagınız remote lar en iyi sonucu verir.Cunku serverlar moskovada ve
    netin yogun oldugu saat bize yakın.

Ödemeler cuma gunleri akşama dogru paypala yatıyorMUş (bu akşam 170 dolar civarı alacam umarım)
    haftada bir yatıyor aynen hotfile gibi.

Netload da mesela adult dosyslar cok hızlı gidiyor. Paylaşmasamda birkac gun icinde
    resmen %80 gidiyor. Herhalde anahtar kelime araması var.

Burada ise silinmez hızı az ama var. TEK GUZEL YANI BLACKLIST olayı şu an yok
    ve silinen her dosyayo aynen yeniden yukleyebilirsiniz.

Programcıları filemanageri yeniden yazacaklarMIŞ, remote kısmında ise 2 tane dizayn onerim
    oldu begenirlerse bi yeni dizaynda yapacaklarMIŞ.

En buyuk sorun rapid de olabiliyor remot de aynı anda 200 download actıgından rapid flood protection
    yuzunden cogu dosyanız file not found (HTML_PAGE ... dosya var ama rapid korumuası yuzunden
    yok sanılıyor), bu dosyalar vardır. EGer remote ettiginiz dosya yoksa ( REMOTE_ERROR) veriyorki
    ya dosya YOK yada sifreniz hatalı.

HTML_PAGE aldıgınız linkleri cıkarıp yeniden yuklerseniz yuklendigini goreceksiniz.
    Yakında bu 200 poort 5-10 porta indirecekler bu hata mesajından kurtulmak icin.

umarım yardımcı olmuşumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 7 Mayıs 2010; 15:23:09 >

• Hocam sizin lnikten üye olacamda karşıma boş beyaz sayfa çıkıyor tam anlamadım bu olayı, birde iletişim halinde olmak için msnden eklesem ben sizi ama bakındım msninizi bulamadım?
  • -EDIT---------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamerdu -- 2 Şubat 2013; 13:33:34 >
  • @worldwidewild

vallahi hocam imreniyorum çok iyi paralar kazanıyorsun (nazar değmesin) merak ediyorum upload hızın nedir ?
  • birincsisi 163 dolarınız olmasına rağmen hala ödeme alamadınızmı ? ikincisi
    quote:

Orijinalden alıntı: tamerdu

Birşey soracağım, upload hızını sonuna kadar kullanabiliyor muyuz free hesap ile?

bunu bende merak ettim son olarak bende başlamak istiyorumda benim için upload etmek ve dosya bulmak problem olmuyor ama bunları yerleştirmek de çok zorlanıyorum ortak olmak istiyen varsa görüşelim ben upload edeyim ortağımda yerleştirsin böyle bir yöntemle upload hızı düşük olan upload edemiyecek olan biri ile anlaşabilirim varsa istiyen görüşelim
  • @worldwidewild

Hocam bu akşam ödeme alacağını yazmışsın. Geldi mi acaba ödemen
  • Benim ödemem az önce geldi teşekkürler sharingmatrix , worldwidewild sanada teşekkür ederim senin sayende bu siteyi öğrendim vede güvenip kullandım.Herkese tafsiye ederim güzel kazancı olan bir site.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.