Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
132.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sendeki bu azimle rapid-share.de yi bile batmaktan kurtarabilrdik zamanında ama geç kaldık

Paylaşımlarında sadece Sharingmatrix linkleri mi veriyosun? Yoksa alternatif link de ekliyomusun yanına?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 3 Mayıs 2010; 0:03:07 >
  • Hotfile GOLD kademe ( kac gun gold da kalıyorsunuz)

Sharingmatrix e gecişim başladı.......

sharingmatrix ( standart kademe), gunluk 30 dolardan fazla kazanırsanız 2ci seviyeye cıkıyorsunuz, 60 dolar a ulaşırsanız en ust seviye

ve referrer % niz de %50 e cıkıyor. Bunlar henuz sayfada yazılı degil adminin dedikleri yakında sayfaya eklencek.

uzerimden uye olacak arkadaşlarla hertur destegi verecegim, 2 adminle msn de surekli aktif olarak baglıyım (biri kanadda yaşadıgından saat farkı tek sorun)

gelin hep beraber sharing'i yukseltelim. Daha yeniyken bol para verirken bizde hepberaber sebeplenelim. NE kadar cok turk uye olursa en kısa zamanda

Türkiye download larıda sayılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 3 Mayıs 2010; 11:35:09 >

• Dün akşamdan beri hotfile den smatrix e remote olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::2010DH::.

Dün akşamdan beri hotfile den smatrix e remote olmuyor.

ben de önceki günler remote yapamamıştım, bu sabah 3 - 11 saatleri arası rapidden 710 gb remote yaptım. 200 gb günlük kotadan, 500 gb (5600 premium puan karşılığı) remote yaptım
  • rapid de sorun yok megauploa da sorunsuz, hotfile sanırsam netload gii bunlarıda banladı. Eeee en buyuk rakipleri sharingmatrix şu an .
    Eldeki arşivi vermek yerine silmeyi tercih eder HÖTfayl sonucta.

Bu arada daha henuz 20-30 film paylaşmama ragmen 6 ci referer de aldım bugun. Sizlerde katılın SHARING tarikatına kardeşler. Hep beraber
    paylaşalım. teknik adminlere az once tanıştım 30 dk sonunda inatla netload daki hatayı adamlara anlatabildim. Code da hatayı buldular herhalde 1-2 gune
    kadar duzeltirler.
  • ftp upload kabul etmiyor galiba ?
  • Netload ve hotfile dan remote olmuyorsa;

Bizimde geçişimiz bitmiş demektir.Umarım bir önce sorunu hallederler.Yoksa smatrix maceramız burda sona erecek. Zaten alternatif olarak kullanılabilecek bir site idi. Direk kendisine up da yapamayız, çünkü başka sitelere remote yapılamıyor.
  • .::2010DH::. merak etme netload duzelcek ama hotfile garantisi veremem.

öte yandan

https://ssl.rapid-share.com/cgi-bin/premiumzone.cgi?bodhelp=Hilfe+%2F+Infos

dan bakarsanz 2500 tb veri degeri 199 dan 99 euroya yani 135 dolara inmiş.

Bu durumda gunde 10 dolar kazancaksanız 135 dolar veriş 2.5 TB trafficshare alır

rapidden catır catır remote yaparsınız

hemen boyle kacmayın

135 dolar verip bunun cok daha fazlasını kazanabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 3 Mayıs 2010; 20:15:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

.::2010DH::. merak etme netload duzelcek ama hotfile garantisi veremem.

öte yandan

https://ssl.rapid-share.com/cgi-bin/premiumzone.cgi?bodhelp=Hilfe+%2F+Infos

dan bakarsanz 2500 tb veri degeri 199 dan 99 euroya yani 135 dolara inmiş.

Bu durumda gunde 10 dolar kazancaksanız 135 dolar veriş 2.5 TB trafficshare alır

rapidden catır catır remote yaparsınız

hemen boyle kacmayın

135 dolar verip bunun cok daha fazlasını kazanabilirsiniz

200 Mb lık linkler verenler için rapidden remote bir seçenek.Ama daha büyük linkler için değil...

Umarım bir an önce düzelir !

• arkadaşlar ftp progrmaı ile upload yapabilen varmı ftp.sharingmatrix.com ismim ve şifremle giriş yapmaya çalışıyorum ftp programım (filezilla) ile ama yapamıyorum ?
  • http://www.sharingmatrix.com/personal#page-ftp_a

generate ftp account a bas ve cıkan username ve password u sana verilen serverda kullan.

bu username ve password 24 st lik dir, 24 st sonunda tum bilgiler yenilenir.

• neden 24 saat sınırı koymuşlarki çok kötü
  • o kadarını bilemem vardır bir bildikleri
  • aktarım baya yavaş gözüküyor hotfile ile 55-60 kbs hızla yapıyorum bunda 20 kbs anca sizde de böylemi durum server s20
  • Bende bir sorun yok şu an.
  • ben remote yapıyorum rapid den ( 2 tb kotam var)
    ve 200 dosya 40 GB i aktarması 5 dk ya alıyor ya almıyor. ooohhh cok guzel bu beeeeee

dun gece superdi

işde sonuc

ortalama her 1000 download 24 dolar civarında veriyor ki Bu hötfayl'ın ruyasında gorecegi bir rakam ayrıca HÖTFAYL gibide satılan
    uyenin dosya paylaşımını beklemiyor. Her kazancdan %30 sizin. Ben 5 tane 1 ve 1 tane 1 yıllık uyelik satmışım üzerimden (refererrer)

ve 100 dolar kazanmış adamlar ve bana bunun 30 dolarını sorgusuz sualsiz vermişler daha ne diyim yaa.. bundan iyisi ŞAMDA kayısı

hadi beyler unutun hötfayl'ı gelin sizde katılın. Ben şu an 2 ci kurdayım birinci kurda bile olsanız 11$/1000 download veriyor ki
    bu hötfayl'da SILVER'dan da iyi bi kur

• Senin başarını referans olarak alamayız @WorldWide, sen post makinesi gibisin.
    Biz bu gelirin çeyreğini yakalarız en fazla, seni yakalamak zor.
  • Bu bahsettiğin kur olayı nedir worldwidewild ?
  • henuz resmi olmayan ama download ve referer baglı sistem aynen hotfile gibi ama en dusuk kurda bile (level 1)
    11$/1000 download veriyor (april 27 me bakarsan eger) 47 download a hotfile bakır kurda
    0.32 dolar verirken bunlar 0.52 dolar veriyor eger 2 ci kura cıkarsan 47 ise
    mayıs 1 ve 2 de oldugu gibi 0.28-0.31 $/1000(sayılan(counted) download) download arası bir para kazanıyorsun.

Hotfile da sayılan sayılmayan belli degil. Burada ise herşey acık ve net sayfa 30 dk bir refresh ediliyor.

birkac gun boyunca gunde 60 dolar kazancının ustune cıkarsanız eger en ust kura cıkıyorsunuz ve o zaman sanırsam

hakikaten iyi.
  • worldwidewild, cevaplamamakta özgürsünüz tabii ama ne tür dosyalar paylaşıyorsunuz acaba? (film, dizi, oyun etc.)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.