Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
132.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gecede 1700 gb remote yaptım rapidden.. yavaş yavaş paylaşmaya başlayacağım..
  • qontak0 maşşalllah koc o ne yaaaaaaaaa helal sana, ya remote da bende cok sık sorun yapıyor

bazı dosyalar HTML_FILE olarak gidiyor ve kontrol etmeni öneririm. Dosyalar ölü degil sadece aynı anda

200 port ile rapid e çullandıgından rapid den 404 mesajı alıyor. Bu konu admin e iletildi en kısa zamanda o da duzeltilecek

rapid gibi az sayıda portdan remote yapılacak. Sabah beri cıkan sorunlardan cok fazla remote yapamadım. Ama olsun yine gunluk

17-18 dolar gelecek
  • Remotede HTML_FILE hatasıyla bende çok sık karşılaşıyorum. Bir an önce çözseler iyi olur

200 link eklesem yarısından fazlasında bu hatayı verio

Premium a geçsem fark eder mi???
  • hayır .AnasoN.

o hata aynı anda onlarca port acıp karşı siteyi sömürmesinden kaynaklanıyor yakında duzeltecekler
    az sabret
  • bende de çıkıyor o hata ama 5000 linkten 50 - 60 tanesinde vermiştir o hatayı, sonrasında tekrar yükledim sorun çözüldü.. üstelik ben 200 link ekledikten sonra yüklenmesini beklemiyorum. 200 link ekledikten sonra tekrar 200 link daha ekliyorum. tek seferde 1000 dosya remote yapıyorum..
  • Reffin ile üye oldum
  • @worldwidewild pm

saygılar
  • drakin kardeş ÖM atamıyorum sana msn adresimi yolladım beni eklersen konusuruz
  • ya hocam sabahtan beri denıyom remote upload yaparken html_page hatası verıyor baslayım dıyom ama bu gıbı hatalar cok oluyormu acaba yada ne zman duzelcek
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweet81

ya hocam sabahtan beri denıyom remote upload yaparken html_page hatası verıyor baslayım dıyom ama bu gıbı hatalar cok oluyormu acaba yada ne zman duzelcek

evet bende çok fazla bu hatayla karşılaşıyorum. Onun için bi süre ara verdim uploada düzeltirlerse başlarım tekrar.
  • arkadaşlar turkiye saatiyle sabahları cok rahat (server moskovada), mesela şu an sorunsuz. Ogleden sonra batık oluyor
    Sanırsam olayın icinde 2 sebep var

1) aynı anda 200 port acınca rapid den hata alıyor (mega-upload da yapmadı bu hataları)
    2) serverleri aşırı yuk altında kalıyor. Bu arada CLEAR LIST ALL yapmışlar şimdi farkettim.

dun geceki skor

Sharingmatrix e gecişim başladı.......
    1200 download da hotfile da gold bile olsanız 18,97 $ kazanırsınız burada 21 dolar veriyor.
    bu kadar paraya ancak ben silver da mesela 1897 download almam lazımdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 5 Mayıs 2010; 7:55:08 >

• ya beyler sorun duzeldi sabah 500 link attım hic hata yokdu.

bu arada 11 st de 10 dolar kazanmışım. Bu işi cok sevdim ya bye bye netload + hötfayl cok yaşa sharingmötriks
  • Şu anki kazanç oranları sabit olsa çok iyi olur ama...
    Mayıs ayında smatrix %50 kampanya yaptı. Dl ücretlendirmesi %50 fazla.
    Şu an için alternatif olarak verilebilecek bir site...
  • Türkiye eklense süper olacak :) Yabancı forum bilmiyorum :(
  • Sharing matrix Türkiye'den indirme yaptım kendi kendime ve saydı :)

İnşallah her zaman sayar eğer sayarsa süper olacak :)

@worldwidewild senin üzerinden kaydoldum sayarsa benden iyi para kazanırsın inşallah :)
  • starex_01 tamam kardeş ÖM olarak msn ini at senin esas msn ime ekliyim. ÖM lerden cevap atamsıyorum cep onayım yok

bu arada paylaşımların sadece oyun + film

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 5 Mayıs 2010; 16:07:52 >
  • quote:

starex_01 tamam kardeş ÖM olarak msn ini at senin esas msn ime ekliyim. ÖM lerden cevap atamsıyorum cep onayım yok

bu arada paylaşımların sadece oyun + film

benim de cep onayı yok.Senin msn adresin bende var bi ara imzana koymuştum eklemiştim.İsmin Tom olarak gözüküyor.

Ayrıca Sharingmatrixde kafama bişey takıldı.Senin total downloads ve counted downloads sayıların birbirlerini tutmuyor.Sadece yabancı forumlarda paylaşmıyor musun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

drakin kardeş ÖM atamıyorum sana msn adresimi yolladım beni eklersen konusuruz

üstad bana özel mesaj gelmedi senden.

saygılar.
  • drakin zaten bend ÖM atamam sen bana ÖM ile msn ini verirsen
    seni msn ime eklerim

starex_01 , o eski msn im (tom olan), öm atabilirsen (msn ini bana öm olarak atarsan)
    yeni msnime eklerim seni
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.