Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
132.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GOLD'da hötfayl

Sharingmatrix e gecişim başladı.......

Birinci kurda sharingmatrix

Sharingmatrix e gecişim başladı.......

siz karar verin

• Şuanda ftp hesabı açamıyorum, sizde de durum aynı mı ? Sayfaya tıklıyorum ftp bilgileri geliyor sayfa hemen kendini yeniliyor...
  • uzun süre oldu ugraşmayalı başlarım yakında bende uploada:)Hotfile bıktırdı inşallah onun gibi olmaz sonu.Tr'den gelen downloadlarda eklenirse süper olur.
  • -EDIT---------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamerdu -- 2 Şubat 2013; 13:33:51 >
  • ben ftp ile degil remote upload yapıyorum
  • -EDIT---------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamerdu -- 2 Şubat 2013; 13:34:12 >
  • adult harici hiçbirşey paylaşmam ;hesabımda Star.Wars.Episode,Animal.House.1978

gibi dosyalar var

herhalde karışmış hesaplar
  • @worldwidewild

Sen levelden bahsedene kadar böyle bir şeyden haberimiz yoktu.Sitelerindeki açıklamada dosyanın büyüklüğüne göre para veriyordu.Bizde rank olayı yok diye smatrixi depo olarak kullanıyorduk.Aylardır bekleyen dosyalar var hesabımda
    Levelde nasıl kıstaslar var acaba bir sorsana.Yoksa hotfile gibi onların level sistemide TOP SECRET mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakin

@worldwidewild

vallahi hocam imreniyorum çok iyi paralar kazanıyorsun (nazar değmesin) merak ediyorum upload hızın nedir ?
  • quote:

quote:

@worldwidewild

vallahi hocam imreniyorum çok iyi paralar kazanıyorsun (nazar değmesin) merak ediyorum upload hızın nedir ?

rapid-share'den remote upload yaptıgını belirtmiş,yani upload hızı çok iyi
  • html_page hatası ne yau. Bugün bir link bile upload edemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

html_page hatası ne yau. Bugün bir link bile upload edemedim.

Yukarıda worldwidewild açıklamış hatanın sebebini.

Bende çok fazla bu hatayı alıyorum onun için bir süredir remote yapmıyorum SM ye
  • -EDIT---------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamerdu -- 2 Şubat 2013; 13:33:14 >
  • şimdi gördüm remote upload yaptını (:.

ftp de aktarımda sorun yaşyan varmı ben ftp şifresi oluşturup girmeye çalışınca

Hata: Kritik hata
    Hata: Sunucuyla bağlantı kurulamıyor

diye uyarı alıyorum filezilla ile.
  • total commander ftp kısmı ile rahatca baglanıyorum hızda normal ftp hızı (ttnet ne verdiyse )
  • programdan (filezilla) kaynaklanan bir sorunmu acaba sabahtan beri upload yapmaya kalkınca hata alıyorum
  • @worldwidewild

Hocam ödemen geldi mi?

Bir de şu remote de ki html_page hatasını ne zaman düzeltecek bu adamlar yahu

Edit:

@drakin,

Hocam şimdi denedim. Filezilla ile FTP upload yapılıyo. ( Hesabım Free )
    Bu server a s36.sharingmatrix.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 8 Mayıs 2010; 17:38:29 >
  • dosyaları tekrardan aktarım sırasına koydum şimdi sorunsuz upload ediyor boşu boşuna zaman geçti.8gb lık oyun atıyorum bundanda download miktarım artmassa bırakıcam artık (:
  • quote:

dosyaları tekrardan aktarım sırasına koydum şimdi sorunsuz upload ediyor boşu boşuna zaman geçti.8gb lık oyun atıyorum bundanda download miktarım artmassa bırakıcam artık (:

Hocam öyle 1-2 oyunla olacak iş değil.

worldwidewild günde 20-30 film paylaşıo ve bunları paylaştığı sitelerde kıdemli üyeler arasında
  • vallahi maksimum 60 kbs ile upload yapabiliyorum 20-30 film imkansız gibi :S
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.