Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
132.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • worldwidewild gecen gün netload u göklere cıkarıyordun şimdi sharingmatrix sonra ne gelecek rapide geri dönüş olacak galiba :D
  • PrudoN , ben netload da sadece PARAM ödenmedigi icin delirdim, seninde 300+ doların ödenmese 2 kez ne yapardın bilmiyorum.
    SHaring de hersey guzel basladı ama inanılmaz derecede bug var sistemlerinde pişmeleri epey zaman alacak.
    Remote upload da bitemeyen dosyalar yuzunden remote ekleme yapamıoyurm mesela .
  • valla ben bu işi para için değil tamamen zamanımı gecirmek için yaptıgım için hayatta delirmezdim senin gibi bosuna stres yapıp dosyalarımı baska bir yere binbir zahmetle almazdım senin gibi ne de olsa para ödüyorlar gecte olsa insanların önünde x7 faciası var herkesin alacagı var siteden ama para alabilen yok yakında sharingmatrixinde böyle olmayacagını bilemezsin yüklemeye uğrastıgın dosyalarla kalırsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrudoN

valla ben bu işi para için değil tamamen zamanımı gecirmek için yaptıgım için hayatta delirmezdim senin gibi bosuna stres yapıp dosyalarımı baska bir yere binbir zahmetle almazdım senin gibi ne de olsa para ödüyorlar gecte olsa insanların önünde x7 faciası var herkesin alacagı var siteden ama para alabilen yok yakında sharingmatrixinde böyle olmayacagını bilemezsin yüklemeye uğrastıgın dosyalarla kalırsın...

x7.to paraları sonradan ödedi diye duymuştum

Varmı uzun süreden beri x7 den alacağı olan ??
  • beyler sharingmatrix de 3 gunde 5 referrir olmuşum. (13.5 dolar) + download 42 dolarım olmuş bu ne ya
    alt tarafı 30 film koydum. Bu işşi sevdim ama su hataları onarsalar
  • Worldwidewild,

Dostum hotfiledan remote premiumda mı hızlı ne? Bende 250MB'lık bir dosyayı hala atamadı. Tam 25 dk oldu hala "wait" yazıyor.
  • ben anlamadım dosya paylastıkca nasıl para kazanıyosunuzkı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicksiz20

ben anlamadım dosya paylastıkca nasıl para kazanıyosunuzkı?

Upload yapıp upload yaptığın dosyaları paylaşıyorsun. Paylaştığın dosyalar indirilince puan=para kazanıyorsun.
  •  Sharingmatrix e gecişim başladı.......

3 gunde 3 1 aylık 1 tane 1 senelilk uyelik almışlar üstümden

webkurdu47 , hala DOWNLOADING modunda kalmış dosyalar ve adamlarada ulaşamıyorum
    sırf ulaşayım diye ICQ kurdum ama hala tık yok ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 1 Mayıs 2010; 15:53:56 >
  • sharingmatrix yonetiminden biriyle tanıştım, msn e ekledi beni
    dosyalarımı google da aratmış nickimi bulmuş ve email de o nickle bana hitap etti.
    lübnanlı biri ve tum elimdeki bugları ayrıntılı listeyim word documanını
    adama forward ettim ve gunluk 15 dolar netload kazancımdan netdeki
    durumlardan etkilendi. sharingmatrix bizlerle buyuyecek dedi ve tum buldugum bugları
    ona iletmemi soyledi. Esas admin e de bahsetcek belkide oda yakında ekler beni msm e

ehhh netload sen verme kocum paramı senide hayatımdan atmazsam agustos a kadar ben de ben degilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

valla ben bu işi para için değil tamamen zamanımı gecirmek için yaptıgım için hayatta delirmezdim senin gibi bosuna stres yapıp dosyalarımı baska bir yere binbir zahmetle almazdım senin gibi ne de olsa para ödüyorlar gecte olsa insanların önünde x7 faciası var herkesin alacagı var siteden ama para alabilen yok yakında sharingmatrixinde böyle olmayacagını bilemezsin yüklemeye uğrastıgın dosyalarla kalırsın...

Yokmu bi bilgisi olan ??

• quote:

Orijinalden alıntı: memo95

bu sharingmatrix nasıl çalışıyor biraz anlatabilirmisiniz?

cevap veren yok mu
  • quote:

quote:

cevap veren yok mu

Nasıl çalışıyordan kastınız ne?

Rapid, hotfile, netload nasıl çalışıyorsa bu da öyle çalışıyor. Dosyalarınızı yüklüyorsunuz forumlarda paylaşıyorsunuz başkalarının dosyalarınızı indirmesiyle puan yani para kazanıyorsunuz.

• @worldwidewild

hocam adamlara bildirdiğin bugları düzeltiolar sanırım.

Remote upload a Clear files older than 24 hours tuşu eklenmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

quote:

quote:

cevap veren yok mu

Nasıl çalışıyordan kastınız ne?

Rapid, hotfile, netload nasıl çalışıyorsa bu da öyle çalışıyor. Dosyalarınızı yüklüyorsunuz forumlarda paylaşıyorsunuz başkalarının dosyalarınızı indirmesiyle puan yani para kazanıyorsunuz.

peki remote upload nasıl kullanılıyor ben oradan yapmaya çalışıyorum ama html page yazısı çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo95 -- 2 Mayıs 2010; 12:37:35 >

• Remote upload yapabilmeniz için linkleri Sharingmatrix'e geçireceğiniz linkteki hostingte premiumunuzun olması gerekiyor. Mesela hotfile linkini aktarmak isterseniz hotfileda premium hesabınızın olması gerekir. Eğer varsa Remote Upload bölümünde aktarmak istediğiniz hostingi seçin ve yan taraftaki bilgilere premium kullanıcı adı ve şifrenizi girin ve son olarak alt taraftaki kutuya linki yapıştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Remote upload yapabilmeniz için linkleri Sharingmatrix'e geçireceğiniz linkteki hostingte premiumunuzun olması gerekiyor. Mesela hotfile linkini aktarmak isterseniz hotfileda premium hesabınızın olması gerekir. Eğer varsa Remote Upload bölümünde aktarmak istediğiniz hostingi seçin ve yan taraftaki bilgilere premium kullanıcı adı ve şifrenizi girin ve son olarak alt taraftaki kutuya linki yapıştırın.

sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

benim arkadasımın 113euro alacagı var
    en az 1bucuk ay oldu hala vermediler...

• NO COMMENT, LETS TALK ABOUT THE MONEY AND NUMBERS

Sharingmatrix e gecişim başladı.......

.AnasoN. kardeş tam 22 tane bug ve request verdim ama CLEAR kodlamasında hata yaptılar

hala bir silme olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 2 Mayıs 2010; 23:23:34 >
  • arkadaşlar uye olacaklar lutfen ref linkimi kullanın. 2 admin de msn imde ve resmen kafa adamlar biri lubnanlı ve su an kanada da calısıyor esiyle.
    1 senelik yeni evliler. onerilerimi cok sevdi. Sorunlarınız olursa bana msn adresinizi atın (öm) den ben cevap veremesemde sizleri eklerim
    msnime ve konusuruz. Kısacası şeyringmötriks de çok iş var millet doluşup tadını kacırmadan para kazanalım sonra hötfayl gibi buda zıvatacakdır kesin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.